Hirdetés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoxx
senior tag
válasz kisselandras #99770 üzenetére
Rang? Ki beszélt itt rangról? Én nem említettem semmilyen rangot, hogy jött ez most ide?
-
vtomi2
őstag
válasz kisselandras #99776 üzenetére
Soha nem értettem ezeket a sírásokat a csalók miatt. Ha van egy csaló a szerveren írok az adminnak, ha nem történik semmi akkor meg szervert váltok, és meg van oldva... És ha azt mondjátok, hogy minden szerveren van csaló, akkor inkább menjetek offline játszani, bár lehet, hogy ott is lesz
-
vtomi2
őstag
válasz kisselandras #99778 üzenetére
De minek jársz ide panaszkodni, report alapján már 3-4 éve nem bannolnak senkit, az kap bannt, akit elkap a pb/ vhogy máshogy kap permabannt. Felesleges ide linkelgetni, ne csináljuk ebből a topikból olyat mint dave csinált bf3-massal.
-
Bjørgersson
félisten
KD-s az aránya? Mi? Magyarul legyél szíves.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Popes
őstag
Az a baj hogy a chat-en beír valaki hogy csaló(mert le tudták lőni ) és erre még jön + két ember és már tényként kezelitek hogy az már biztos csal mert többen írták.
Sok ember ha kétszer lelövi valaki akkor már sír a chat-en hogy a másik csal, (fel sem merül benne hogy ő volt béna, vagy a másik szimplán ügyesebb) vagy csak ránéz a scoreboard-ra és lecsalóz csak azért mert elől vagy.(pl itt is végig ment a sírás mert véletlenül volt egy hosszabb killstreak-em) Sokszor fel sem merül a csíterezőkben hogy pl egy járművet esetleg javítanak, vagy hogy ő világít a termálon a biztosnak vélt bokra mögött, na meg hogy a tank lövegével elég mellé lőni hogy sebeződjön mikor ő azt hiszi hogy már elbújt a fal mögé.(és jön a sírás hogy WH-zik )
Mondjuk némelyik admin meg lusta megnézni hogy mi van, vagy csak unja a sírást és akkor jön a rögtönítélő bíróság.Ja és így a sírós legközelebb is sír, ahelyett hogy megtanulna játszani vagy felvenné a "csalót" és videót mellékelve jelentené.(vagy jó esetben visszanézve rájönne hogy ki is volt a hülye )
Szóval ha valaki gyanús akkor vegyétek fel nézzétek vissza és ha kell jelentsétek! Viszont az alapján csalózni hogy a chat-en írták meg amúgy is lelőtt...
Deus ex machina
-
Zsoxx
senior tag
válasz kisselandras #99776 üzenetére
A k/d-nek mi köze a ranghoz?
-
pupehap
tag
válasz kisselandras #100288 üzenetére
OMG.... ebben az a legjobb, hogy még "rendel" a srác/hölgy....Annyira azért emlékszem, hogy egy jó éve többen reportoltunk egy godmode-os retket, akkor még nullázták is a statját. Ennyire leszarom tablettás már a BF4 ?
"ha meg kell b@szódni, akkor meg kell b@szódni " José Luis Torrente
-
Zsoxx
senior tag
válasz kisselandras #100288 üzenetére
Miért ne érnék okostojás? Nézd már meg az adatlapját:
http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/KHOOB16/stats/1118058639/pc/
A videó 4 éves, ez az ember évek óta nem játszik már (legalábbis ezen az accounton). -
Zsoxx
senior tag
válasz kisselandras #100291 üzenetére
Szerintem a kezdő "bűnözőket" nem bannolják végleg, max kapnak pár havi eltiltást.
-
vtomi2
őstag
válasz kisselandras #100384 üzenetére
Téged azért még kiszedlek ha kell.
-
Enigma1945
őstag
-
Popes
őstag
-
Zsoxx
senior tag
válasz kisselandras #100413 üzenetére
Lancangon az ilyeneket én bele szoktam tolni a vízbe.
-
Bjørgersson
félisten
válasz kisselandras #100470 üzenetére
Ha annyira szar, akkor nem kell erőltetni, van millió meg egy alternatíva.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
HollyBoni
veterán
válasz kisselandras #100483 üzenetére
Nekem tényleg megy.
Úgy nézed a pinget hogy meg van nyitva az Origin? Mert ha nincs megnyitva akkor nálam sem mutatja.
-
Popes
őstag
válasz kisselandras #100485 üzenetére
Deus ex machina
-
Popes
őstag
válasz kisselandras #100489 üzenetére
Ritkán játszol, a komplett EA le volt halva.(bf1 minden)
Deus ex machina
-
Zsoxx
senior tag
válasz kisselandras #100528 üzenetére
Mit?
-
fornettisuti
veterán
válasz kisselandras #100530 üzenetére
Inkább darabos.
Más: ATI oldalon (VGA), mivel érdemes gameplayt felvenni mostanság, ami nem eszi a gépet és az FPS-t?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Zsoxx
senior tag
válasz kisselandras #100530 üzenetére
Szerverlagg.
-
CJ4567
nagyúr
válasz kisselandras #100532 üzenetére
"ATI oldalon (VGA)"
Fornettisuti: Az AMD saját megoldása, a ReLive nekem bevált, nem eszik sokat, és jó minőségben vesz fel.
No Sana No Life
-
Popes
őstag
válasz kisselandras #100552 üzenetére
Claymore nálam nem volt, azt kértük hogy ne shotival meg m320-al kempelj,(sz@rtál bele) halni se én haltam többször ha vagyunk többen akkor már nem zavar(annyira) hogy puffogtatsz(ez nem egészen igaz ) de legalább így egymás között nem szoktunk ezekkel trollkodni.
(2-4 meg csak addig volt amíg át lett rakva az újonnan belépő)Mindegy hagyjuk mert látom úgysem érted, meg nem is ide tartozik.(majd ha nem leszek lusta leírom privátba)
[ Szerkesztve ]
Deus ex machina
-
törölt tag
válasz kisselandras #100573 üzenetére
Már évek óta írom mindenhová, hogy a legújabb hack progikat nem szűrik egyáltalán, sőt a mexikói játékosok állítása szerint pont a készítők közül írják az aimbot és wh programokat. Ha valaki rászánja az idejét és beperli őket, vagy csak aláírást gyűjt, vagy hasonló, én segítek amiben csak tudok. Nagyon be vagyok rágva ezekre a férgekre!
-
Popes
őstag
Nem védem őket mert tényleg nem erőltetik meg magukat, de akit példának hoztál az az adatlapja alapján pont bannolva van.(a mostaniként linkelt videód meg egy éves 2017. júl. 8.)
Deus ex machina
-
HollyBoni
veterán
Csalj te is.
-
Enigma1945
őstag
válasz kisselandras #100586 üzenetére
Az a helyzet, nem tudom melyiket rakjam fel..
Mert azt vettem észre, hogy win 8.1hez qrva régit dob ki!
Win 7 hez újabbat!
De win 7-en droppol! 8.1-re írták a játékot.
Ez a legújabb 8.1-re..De ez javában nem az!
Durca, hogy hd7770-nel stabilabbak az fps-ekSzerk:
Ezt tudja a hd7770 ( a proci még régebbi volt a kép készültekor )
A második a hd7850[ Szerkesztve ]
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Popes
őstag
válasz kisselandras #100586 üzenetére
Tévedésben vagy, hiába írod át a neved mert nem a név számít, nem az alapján bannolnak.
Ha valakit bannolni akarnak az akár öt percenként is átírhatja a nevét mert a személyes azonosító attól nem változik. Annyit tud tenni hogy ha bannolják akkor vesz(vagy lop) egy új accountot.
Az EA amúgy szarik bele és nem keresik a csalókat, viszont értelmes szerveren van BF4DB plugin, !voteban, + az admin is adhat neki perm ban-t.(így lehet még találni olyan szervert ami nincs állandóan csalókkal tele)Deus ex machina
-
zzola
titán
válasz kisselandras #100796 üzenetére
Fogalmazás 1-es?
-
zzola
titán
válasz kisselandras #100799 üzenetére
Bizonyára.
-
Zsoxx
senior tag
válasz kisselandras #100796 üzenetére
Én se értem.
Amúgy mi az a guided shell? Valami távirányítású kagyló? -
guftabi96
addikt
"nincs kedvem fogalmazni"
Nagyon elszomorító, hogy itt tartunk...#KeepFightingMichael
-
törölt tag
Hát mostanában divat az asszimetrikus kiosztás, persze az admin javára. Tegnap este az ellenség csapatának volt Tunguszkája, nekünk semmi. Nem ellopták, hanem a játék elejétől nem volt a bázison. Már figyelem ezt a módszert egy ideje, de olyan abszurd, hogy nem mertem mondani itt a fórumon. Talán csak egyszer, de akkor sem hitte el senki, hogy ilyen van. Patkányság a javából! Ez teljesen tükrözi a társadalom valódi működését is. Mostanában mit jelent becsületesnek lenni? Semmit, de csak a jobbik esetben. Máskülönben sok ember a vesztesek viselkedésformájának tartja az együttérzéssel együtt.
-
Popes
őstag
válasz kisselandras #100811 üzenetére
A guided shell annak való aki nem tud célozni.
[ Szerkesztve ]
Deus ex machina
-
vtomi2
őstag
válasz kisselandras #100811 üzenetére
De miért olyan nehéz leavelni, és felmenni másik szerverre? Soha se értettem, ha valaki ilyen miatt panaszkodik, mintha vki fegyvert fogna a fejéhez, hogy azon a szerveren kell játszania
-
vtomi2
őstag
válasz kisselandras #100815 üzenetére
Ő fizeti a szervert, azt csinál rajta amit akar, ha nem tetszik menj másikra, vagy bérelj sajátot. Ha tényleg olyan az admin, akkor simán mennek utánad a haverjaid, ha nem, akkor meg találsz újakat. Ne szenvedj, hanem old meg a problémát
-
Popes
őstag
válasz kisselandras #100816 üzenetére
Használd ha akarod. Szerintem akkor is csak arra jó hogy a noob-ok biztosnak hitt távolságból idegesítsék a másikat az állandó sípolással.
Kempelni lehet vele, de egy jó járművest ezzel csak bosszantani tudsz mert úgy is kiszed.[ Szerkesztve ]
Deus ex machina
-
Popes
őstag
válasz kisselandras #100822 üzenetére
Nem vagyok egy nagy tankos de látod a különbséget hasonló óraszám mellett a soflamos, guidedes tankod és a sima AP+HMG-m között?
Laser, lock on weapon, forever!
Deus ex machina
-
urbi73
senior tag
válasz kisselandras #100839 üzenetére
És a meglátásod szerint , mennyivel látványosabb az 1 -töl ?
-
-
urbi73
senior tag
-
Gyula84
veterán
-
maxxenergie
senior tag
válasz kisselandras #101168 üzenetére
Ez OK persze jelenteni kell és végre történt is valami.. de aki ilyen kretén és ezt élvezi az szerintem már újra tolja mert megvette csalással együtt és más néven nyomatja újra és újra és így tovább.....
[ Szerkesztve ]
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
maxxenergie
senior tag
válasz kisselandras #101188 üzenetére
Köszi sikerült DDU-val le és újra fel, de hogy mi volt... szűz rendszerre új driver ment fel 1 hete és minden más OK volt... most már ez is -
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
Zsoxx
senior tag
válasz kisselandras #101188 üzenetére
ragd?
-
maxxenergie
senior tag
válasz kisselandras #101192 üzenetére
Na eddig volt jó DDU-val mikor írtam akkor jó volt most indítanám újra ez fogad ki érti ezt....
most akkor mi van ....◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
ADAM1337
nagyúr
válasz kisselandras #101241 üzenetére
Én most akarok épp a 622 órámmal kicsit nosztalgiázni, de engem meg kivág folyton dx errorokkal.
Vagy csak le crashel minden hiba üzenet nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Horgász topik
- Macrodroid
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.