- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:07 Téma összefoglaló
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
-
Neoteric
addikt
-
kisza25
félisten
-
Svájcinéger
őstag
-
Svájcinéger
őstag
-
Gyula84
veterán
-
Snip3r_HUN
addikt
-
pohár
félisten
-
bul07
nagyúr
Na megadta csak még bombázva ölni kellet
Amúgy ez a SUAV hogy működik?
Mert nekivezettem mondjuk egy tanknak kép visszaváltott rendesre de pontot nem adott hogy egyáltalán sebzett rajta
Hogy lehet felrobbantani?Mára elégvolt, ha még egy percet játszani kellene ezzel az izével ááá
-
SkyS1gn
félisten
-
DeadMeat
nagyúr
-
Algotis
addikt
-
Snip3r_HUN
addikt
-
Snip3r_HUN
addikt
-
scope2007
addikt
-
scope2007
addikt
-
Dave567
veterán
Hát nem kell így tenned, és akkor minden oké, nézd akinek 30/0 vagy akár 20/0 K/D-je van az cheater vagy camper, azonnal kivágom.
Nem kell amúgy se nagyképűsködni a szervereteken, de aki nem oda való azt ki kell vágni azt csókolom.
Én is találkoztam COD4-ben olyan magyar Admin-nal, hogy ha tényleg jobb voltál mint Ő akkor kivágott mint a szart, Na ez tényleg undorító. -
devilinsid3
addikt
-
Dave567
veterán
-
eugabesz
őstag
-
mackosajt
addikt
Érdekes ez, mert a németek meg a németeket, az angolok az angolokat, a franciák a franciákat és még sorolhatnám, hogy kik és kiket szidnak.
De nevezhetjük úgy is, hogy megmondó emberek mindig is vannak/voltak/lesznek, akik mindig mindent jobban tudnak, és ez a lényeg.
Ők maguk már persze sosem csinálják azt, amit mondanak.
Ritka, hogy ezen emberek valaha olyanba fognának, amit előtte mikor mások csinálták kritizáltak volna.Pl. szervert ritkán bérelnek a megmondóemberek.
Vagy hogy kicsit életszagú is legyen, és más terület, autós talit sem szerveznek, csak kritizálni tudnak sokan. Tapasztalat. -
Neoteric
addikt
-
devilinsid3
addikt
-
eugabesz
őstag
-
tupacamaru
veterán
-
Olympos
senior tag
-
tupacamaru
veterán
-
eugabesz
őstag
Biggyeszd hozzá,hogy ez a te igazságod...itt legalább meg lehet vitatni az igazán vitás eseteket,am egy akármilyen bérlésű szerveren esélyed sincs,csak az,hogy keresel másikat.Jó keresgélést...
Devil: Bár semmi közöd hozzá,meg amúgy sem ismered a programot,azért leírom,alapbeállításokon fut...tehát aki utolsónak spawnolt,azt fogja átrakni...kicsit idegesítő,tudom,de egyenlőre nincs jobb a csapatok kiegyenlítésére...mert ugye ha az egyik oldalon 3 emberrel többen vannak,akkor meg azért megy a rinya...
-
devilinsid3
addikt
-
Gyula84
veterán
-
Olympos
senior tag
-
bul07
nagyúr
Kis emlékeztető , hátha van itt még valaki aki meg akarja venni bf4-et
devilinsid3 ???Battlefield 4 (Only from 4:10pm - 7:10pm PST) 24.99 (5750Ft) 11/28/2013 Origin
Csak ekkor.
Jelenleg 59,95 dolcsi
[link]Később is lesz csak nem ennyiért
Battlefield 4 (See tomorrow) 34.99 11/28/2013 Origin
Battlefield 4 29.99 11/29/2013 Origin
Battlefield 4 39.99 11/30/2013 Origin
Battlefield 4 [PC Instant Access] 39.99 11/30/2013 Origin -
zack
nagyúr
Tele van "inteligens" cheaterrel. "Pistols only" szerveren olyan messziről osztogatják a fejeseket, hogy csak nézek. Bármilyen pisztolyra teszek bármilyen kiegészítőt, nekem nagyot rúg. De van akinek ezek szerint nem, mert messziről nem tudna kiszedni 1-2 lövésből.
Meggyőződésem, hogy "no recoil" és erősebb sebzéssel tolják elég sokan. -
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
-
Colos1
őstag
Néztem a konzolparancsokat, van egy új, a WorldRender.MotionBlurRadialBlurMax, de ez nem az.
Amúgy ez a jelenség eddig is elég gyakran előfordult, de vagy a kör végén, vagy amikor lelőttek, így nem zavart.A hajós bughoz: szerintem belekerültél egy nagy elektromágneses viharba (Paracel Storm, nem meglepő...), és átkerültél egy másik dimenzióba. Ezért a jövőből láttad, hogy valaki a jelenben - a te szemszögedből a múltban - beül a helyedre a hajóba. Vagy csak szar a játék.

-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
Nem a hirtelen halal zavaro jobban hanem a fedezek mogotti halal. Akit eltalalnak az meghal. Akinek ez faj, az jatszik normal modban. Az az orok elet titka!
Ssd-nel mindent tegyel alapra! Ugy jarasd par napig. Legutobbi win telepiteskor en csak a toredezettsegmentesitest kapcsoltam ki, semmi mast! Am milyen ssd?
-
boogie84
veterán
-
Winne
nagyúr
Fent van ez is, de nem megy az aktiválása, nem fogadja el az eddig használt kódot. Azt nem tudom, hogy emiatt van-e, de hiába állítottam be rajta mindent, ahogy szoktam, nincs működő overlay játékon belül..

@(#19737) Edem05: ez működik nálam is, várom a jobb megoldást rá.

-
Xirtam
veterán
-
bajaki
őstag
-
devilinsid3
addikt
-
SkyS1gn
félisten
-
blaca83
őstag
-
dejaris
addikt
-
dejaris
addikt
Na miutan befejezted az almodozast, jojjenek a tenyek: eddig meg egyet sem lottek ki valrol indithatoval. Ezek falkaban, gyalogsagi tamogatassal szinte elpusztithatatlanok. Egyedul felulrol veszelyesek ra, de alapveto taktika, hogy addig nincs szarazfoldi offenziva mig nem uraljak a legteret.
-
dejaris
addikt
-
r-chee
őstag
-
Neoteric
addikt
-
Enton
addikt
-
Enton
addikt
Hát velem még ilyen nem volt szerencsére, általában én unom meg a szervert és lépek le, ha olyan pálya jön amit épp nem akarok annyira.
El is mentettem eddig ötöt favoritba, azok még egyszer sem döltek össze amíg én ott voltam játszani, néha laggolt, de az melyiken nincs. Ha valakit érdekelne, hátha a sok fagyogatós server után találköztük olyat ami nem borul meg mindig.
Ilyen PH-s játékoslista van-e már vagy lesz-e?
Origin felhasználóm:EntonX
Vegyetek már listára vagy jelöljetek be originen, szívesen játszanék ismerős nevekkel, ha még rögtön nem is teamspeaken összekoordinálódva, de biztos nagyobb élmény lenne mint egyedül random emberkék mellé bekerülni, squad-ba, tankba, helibe, attackboat-ba.

(#17452) gali777:
Az nagyon zsír lenne megadná a veterán packokat vagy csak packot, mondjuk BF3 max 3 hónapja van meg kb de mivel betáztam vele kaptam is a veterán rangot alapból első indítás előtt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tehát ha BF3-ban van veteran rangom akkor számíthatok a veteran battlepack-ra itt ha jól értem? -
DjDanee87
addikt
-
Lavidaloka
aktív tag
Nah végignyomtam a virágbolti verziót.....:Gépemen szépen fut,és bejött nagyon a game...

Szeretnék mostmár egy origin kulcsot!

Ho érdemes most akciósba kulcsot vásárolni?A lényeg ,hogy minél olcsóbb legyen....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval ha tud valaki olcsón origin kulcsot az keressen meg PM-ben...THX!

-
bul07
nagyúr
-
kisza25
félisten
-
prokxy
veterán
-
Snip3r_HUN
addikt
-
zzola
titán
Ezt most komolyan gondoltad? Senki nem kényszerített senkit sem, hogy használjon vpn-t vagy proxyt. Mindenki meg tudja ítélni józan paraszti ésszel, hogy vállalja-e a kockázatot, vagy sem...ennyi!
A fenti dolgok csak a rendszer kicselezésére szolgálnak a türelmetlen játékosok számára... -
ForRedGlory
félisten
-
FaTHI
őstag
-
Kecuhun
senior tag
-
SkyS1gn
félisten
-
Laraxior
titán
-
boogie84
veterán
Nem is megyek fel 64-es szerverekre!

Próbálok olyan szerverre felmenni ahol normálisan fognak játszani. Ha nem találok ilyet akk találok olyan embereket akikkel együtt tudunk dolgozni, közös célokat találva TS-el.
Egyébként nincs igazad, mert a mostani bétában is rengeteg unatkozó emberrel találkoztam, akik csak arra a pillanatra vártak h egy ember elkezdje foglalni a középső célt leomlott épületnél, és eltalálja a csipával, és jól rárántson ott helyben. Csuklott az a jó édes anyukájuk.
(#12173) VAN der BOSS: Egy tankra nem sok egy kicsit??
Vagy egyenesen épületre, épületekre kell majd használni? -
bul07
nagyúr
-
Neoteric
addikt
-
R3laX
addikt
-
R3laX
addikt
-
osszaki
tag
Nem, nem ez a probléma. BC2-ben sose felejtem el, a haverommal, úgy helikoptereztünk Oasis-on, hogy az egész kör alatt 1 helikopterben ültünk.(Rush) Egyszer se szedtek ki minket, végigaprítottuk a népet és az valóban felejthetetlen élmény volt. /Sajnos a kört buktuk/ Aki BC2-zött tudja, ha fix légelhárítóval eltalálnak a gép beborul, szinte lehetetlen megfogni. AT4-ről ne is beszéljek, legjobb dolog volt a játékban. Azt, meg kellett tanulni használni, hogy kiszedj egy repülő egységet. Hangsúly a tanuláson volt.
Mi megy BF4-ben? (BF3-ban is ez van) A map amit kaptunk a DICE-al karöltve, mintha direct ki akarba babrálni a játékosokkal...
Mindenhol egy toronyház, amire az összes birka játékos kiugrál. Az egész játék abból áll, hogy a tetőkempelők harcolnak a játszani szerető játékosokkal. Reconok megfestik a heliket, vagy ha már megvan a stinger akkor már az se kell. És mi marad? Vezeted a helit és csak ennyit hallassz: bip-bip-bip-bip... Bár bármibe beleülsz, csipog kapásból.
Elbújni? Mikor minden tetőről valaki megfest?
Noskill az egész, de hát ugye a CoD-os réteget is ki kell szolgálni, gondolok itt a 16 évnél fiatalabb 'játékosokra', akiknek nem szabad semmi olyat a 'kezükbe' adni, amit meg kellene tanulni kezelni.
Én értem, hogy ezek az eszközök a valóságban is jelen vannak, de ez a játékélmény rovására megy.
Pár nap játék után el is értem azt a szintet, hogy kösz, akkor BF4-et valószínüleg sose veszem meg, max ha leértékelik.
Mert az még mindig nonszensz, hogy a DICE ennyi év után még mindig egy olyan játékot fejleszt ami tele van bugokkal. Hitboxlag. Ezt nem megoldani ennyi év után. BC2-ben még el is ment, de BF3 abszolút bukta volt ilyen tekintetben. BF4 eddig ugyan ott áll. Ugyan olyan szar a beta, mint BF3 idején. Q gomb továbbra se kalibrálható szabadon. Ezt olyan fél év után oldották meg 1 patch formájában BF3-ban. Egy szabad gombkiosztást...
Talán a kamu újratöltés is megvan, de erre most nem tenném a fejem.
És akkor beszéljünk az újdonságokról.
Felhúzhatod a rácsokat, meg a betonoszlopokat a játékban. Minek? Jaaaa, azért, hogy agybajt kapj, mert valami birka a több játékost akarja szivatni. Lift dettó: ajtó elé C4, viszlát.
Lerombolható felhőkarcolóóó, váóóó, ÚrIsten, de jóóóó. Igen, egyszer-kétszer megnézed és ennyi. Na jó, talán 1 nap játék után nem csodálkozol rá. Ugye a megfestést már írtam, onnan a legmagasabb pontról lehet a legjobban ezt csinálni. Nos, első dolgom, hogy kilövöm az összes oszlopot, hogy kicsit könnyítsek a helisek (akár a magam) helyzetén. És akkor jön a por. Szivassuk tovább a játékosokat. Tudom, hogy van por utána, az ikertornyok után nehéz nem tudni erről. De akkor is...
Emlékezzünk már mi volt BC2 aricán: egy komplett falut tettünk a nullával egyenlővel, nem pedig 1 ház dőlt össze. Heavy metal? Tank- és helicsata. Csipogás nélkül, max ha bekaptál 1 trace-ert, akkor flash és ennyi.
Aztán a legnagyobb baj, ami kivételesen nem a DICE hibája, a játékosok. A fele birka. Dominationt TDM-nek veszi és a pontokat még véletlenül se próbálja meg elfoglalni. Random spawn-olások megint szuperek. Van, hogy téged rak más elé, van, hogy mast eléd.
Sajnos lehetne még a dolgokról beszélni, de felesleges. BC2 egy nagyon jó irány volt. Hangulata volt. -Ott még el kellett dobnod az ammo és medipackot, feltételezték, hogy a játékos erre képes, utána már nem feltételeztek ilyesmit.
Tehát szerintem nem jó irányba megy a sorozat. CoD-ozok is, és a BF sorozatot is szeretem. Mindkettő másért jó. A BF -gyanítom EA hatásra is- CoD-ra próbál hajazni. Ami nem jó, nem is kellene, de nem is megy.
Látjuk az eladásokban is.
Szóval DICE, pls BC3-at el ne csesszétek...
--- Bocs, látom hosszú lett.
--- -
Winne
nagyúr
-
zzola
titán
-
tixem
addikt
-
F_Zolee
nagyúr
-
aizen92
addikt
-
Malachi
veterán
-
Tirexi
addikt
-
bul07
nagyúr
Szellem katona fogja a pisztolyt (video), fő fegyverem nem is volt csak pisztoly ,gránát, kés,
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Következő pályabetöltésnél helyrejöttNa mi van senki nem játszik már ilyenkor
-
ScomComputer
veterán
-
ScomComputer
veterán
Miért jelentetted volna te "benhur" rokona vagy te gyerek vagy csak simán spicli vagy,nem értem minden szaron fennakadtok b+ mindha ez lenne a legnagyobb gond,probléma ...Áááááá

sixpak. tiszta COD-BO szarság de minek kellett ez...

ki nem sz..le hogy egy idióta milyen emblémát csinál,nem kell ezen nyáladzani..
-
Snip3r_HUN
addikt
-
mqm
senior tag
-
Gabás
addikt
-
törölt tag
-
gali777
őstag
-
haly
őstag
Még nem tudom pontosan, hogy hogyan van, de én úgy vettem észre, hogy itt nem a 30% a határ, amikor már lefelé amortizálódik folyamatosan a heli, hanem 10%. Ha kritikus találatot kapsz, akkor leáll a motor egy ideig és zuhansz, ekkor szálltam ki én is először mindig. Viszont ez pár másodperc múlva megszűnik, és gyógyulni kezd a cucc. De nekem is volt olyan, hogy leszálltam helivel javítani, de medic voltam, és közben magától megjavult. Nem tudom, hogyan van pontosan.

-
sixpak
nagyúr
-
gali777
őstag
-
jaffa 2843
Ármester
-
SkyS1gn
félisten

BF3-nál sokkal jobb! Egyből hullanak, amit te említettél a tankok telepített géppuskái is sokkal értelmesebbek mint a 3-ba mert ott tényleg lőheted egy napig!
A hitreg/hitbox is sokkal gyorsabban reagál!
Menj háborúzni ha neked az kell hogy egy repesztől belső vérzésed legyen!

MINDENKINEK!:
"The beta is an early, test version of Battlefield 4 and a work in progress. Players should expect to run into in-game bugs, connection problems, and other common beta issues. In-game graphics, textures, and control/aiming smoothness are not indicative of the final product."Bele KELL futnotok a hibákba!
-
Laraxior
titán
-
salytmasztor
aktív tag
-
ricshard444
veterán
Én úgy vettem észre, hogy teljesen attól függ hol találod el, például vagy 200 méterről leszedtem headshottal meg egyszer nyaklövéssel vmi random golyószóróval, de mikor elöttem állt és a gyomrába lőttem vagy 6-7 golyót úgy gondolta megunta és lelő

Mikor bedobsz egy gránátot kis helyiségbe nem robbannak ki az üvegek sem, szóval valahogy ez még nem oké /mármint a hatások/
-
Gippo
senior tag
-
SkyS1gn
félisten
-
pohár
félisten
-
MZsoltee
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad E14 Gen 5 13.gen FHD+ FÓLIÁS TÖRÉSGARANCIÁVAL!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 Ryzen 5 PRO 6650u Ultravékony, üzleti prémium! Garancia 2027.05.
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB SSD, RTX 4090(16GB), IPS 240Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Amire te gondolsz az a UCAV az a support-nál van, abban van robbanó töltet.

De nem kell erre költeni, mert van ami sohasem változik. 

Az szép. Akkor abból tényleg nem árt bővítenem egy kicsit. Csak kár, hogy most így el vannak szállva a memóraiárak.