- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
Persze, ki miért játszik! Én nem "haragszom", arra aki trollkodik, bénázik, csak akkor ha velem csinálja, mert az ÉN játékélményem rontja el. Szoktam SQUAD-ot váltani, mindig próbálok olyanba bemenni, ahol pluszos/viszonylag a scoreboard közepén-elején lévő emberek vannak, mert számíthatok rájuk, hogy rám joinolnak, amikor éppen foglalom a pontot, megvédik a seggem, én az övéket, stb.
Nekem az is szempont, h nyerjen a csapat CQ-ben, mert egy kihívásnak tartom. De van amikor nem érdekel, mert pl. az assignmentet csinálom vagy épp én is trollkodós kedvemben vagyok.
ÉN is azért játszom, mert szeretek vele játszani, mert kikapcsol, ha van ismerős, akkor jókat mókázunk, nem beszélve, h jól jön egy kis levezetés meló után, ha van rá időm.
Új hozzászólás Aktív témák
- DZOfilm Pictor Zoom 20-55 & 50-125 T2.8 cine lencse
- HP 15s-fq2xxx /i3-11gen/16/256ssd/15/FHD/IPS/HU
- Nintendo Switch Oled + Pro Controller
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billentyűzet AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest