- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Szóval a single rész egyszeri végigjátszásra emészthető lenne, ha nem lenne néhány idíóta bug. Kettővel már eddig megküzdöttem, tegnap többen is írtak itt ezekről, de ez a mostani lehet, hogy a játék végét jelenti számomra, pedig elvileg már nem sok lenne hátra. Ott tartok, hogy a gátat kell felrobbantani, és itt van egy olyan rész, hogy át kellene ugrani egy létrára.
Ez az a rész:
Már vagy harmincszor nekiugrottam, de állandóan leesek. Nyomom veszettül a Space-t, majd az E-t, már az F-el is próbáltam, volt hogy nekifutással sprintelve ugrottam el, azután állóhelyzetből a deszka legszéléig kiállva ugrottam, stb.,de eredmény nélkül.
Tehát, ha valakinek van még valami épkézláb ötlete, annak megköszönném, mert azért elég bosszantó, hogy egy ilyen baromság miatt keljen abbahagynom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest