- Fórumok
- PC játékok
- Battlefield 3
- (kiemelt téma)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 07:04 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nincsnév007
addikt
sajnos ps4-en ezért is hagytam abba a bf4-et, csak custom szerók, nem mehetsz azzal a fegyverrel amivel akarsz, csak only map szerók, és még sorolhatnám, sajnos a sima dice szervereket már nem találtam régen se így inkább abba is hagytam.
-
astrojoe12
tag
Igazad van, csak nagyon felbosszantott a dolog és hirtelen kiírtam magamból. Bocs az illetlen beszédért is! Tudom, hogy így van ahogy mondod, de azért na...
-
lala42
őstag
Már nem igazán izgat. Nem indul el a játék. Nem akar csatlakozni a szerverekhez. (pedig eredeti saját játék)
Visszatértem a BfBC2 és a Bf2 -höz.
Sőt néhány Bf 2142 szeró is van. Az igazi klasszikusok. -
fanti
addikt
Szerintem is király a BF3, de a BF V és a BF 1 is nagy kedvenceim mind a mai napig.
-
Enigma1945
őstag
En szoktam igen.
Jo jatek ez meg mindig.
-
VGYke
addikt
Ok, de ha nem is a magyarítást használom, itt van a steamen hogy Magyar lokaliziciót is tartalmaz (meg még 12 nyelvet, benne 9!!! szinkronhangot), én pedig itt vettem....
Bocsánat, csak most veszem észre, hogy csak a felületnek kellene magyarnak lenni, a feliratozásnak nem, tehát minden képen kell a magyarítás! -
AxBattler
félisten
Azt hittem, csak PC-re érted... de akkor oké.
Gondolom csíterek jóval kevésbé jellemzőek, bár az X360-at ugye feltörték....

-
astrojoe12
tag
Igazad van, sajnos.
-
csibe1
veterán
Izé, guggli a barátod, aki akarja úgyis megtalálja...
Jópáran már eddig is tudták, különben bezárt volna az oldal.
Ha gond akkor majd törlik.
Azért néztem rá, mert nem hittem ,hogy ez egy ilyen jótékonysági csapat, ingyen program meg egyebek.
A nagy rezsicsökkentés-variálás közepette kíváncsi leszek hányan játszanak majd ezután kevesebbet.
-
Bjørgersson
félisten
Hol van leírva, hogy végleges ban jár érte?
-
AxBattler
félisten
Csomó early access videó fenn van már YT-on, és egyértelműen pozitív a megítélése.
How to Install and Play the Battlefield 3 Reality Mod
Nos igen, a Venice-nek határozottan van szerepe...
-
Dave567
veterán
De hogy fizetek Hackért
Már elértem amit akartam, 4 hónap alatt kemény volt, 1-2 kör tdm még lemegy, néha napján.
-
maxxenergie
senior tag
Vagy béreljen egy szervert és Ő lesz az ADMIN és kiqrhat mindenkit kedve szerint
-
Dave567
veterán
De engem érdekel!!!
-
Dave567
veterán
Nyomorékok az adminok, tényleg megéri saját szervert bérelni...
Kérdeztem, miért nem rúgja ki a cheatereket.
Írta nekem, hogy szerintem az e a dolga, hogy egész nap azt figyelgesse, hogy ki cheatel ki nem.
Mondom neki, igen ez a feladatod.
Erre kivágott a szerverről...
Túlzottan vissza élnek a hatalmukkal.... -
Dave567
veterán
-
maxxenergie
senior tag
Így van én ahogy találkozom egy ilyennel már lépek is ki a szeróról ennyi megyek másikra-harmadikra....aztán ha mindent elleptek akkor tovább BF4-Hardline ennyi.
-
maxxenergie
senior tag
Azért a csalók statja nem ilyen szokott lenni...vagy most kezdte
Kills : 14,692 -- Deaths : 10,526 -
Dave567
veterán
Valami más van, szoktam a chatet olvasni, rendszeresen dobálja ki a Hackereket, legalább is ezt mutatja, Név és mit használt, miért lett bannolva.
De folyamatosan ilyenek jönnek, szóval Macro, No supress, Acuraccy cheat. De ilyeneket sose bannolnak..
-
Dave567
veterán
Melyik pályán, mert nem mindegy... ??
De eléggé bénának tűnik. Ilyenek nem kellenek a csapatba.
Olyat én is tudok NC-n. -
Dave567
veterán
Az nap írtam is, kamu az egész...
Undorító Macros köcsög mind, persze 100-200 as pingel....
20 Ac M4/M16a3, meg se kottyan nekik. -
Dave567
veterán
Kifogom bírni. De köszönöm.
-
Dave567
veterán
Erőteljesen játszanak még
A szerverek is működnek, tudtam hogy nagy hackerek ezek. 
Amúgy már tudtam róla, de köszi.Inkább azt mond meg, mikor jön a Raptor Lake, és mennyibe fog fájni nekem?

-
Enigma1945
őstag
Borzasztó.
Jól megszívták azért az oroszok..
Nem ezt érdemlik..
-
Dave567
veterán
Elolvastam, reménykedni még lehet, amúgy is rühellem a Patkány Oroszokat...
Főleg ha 100ms pingel, meg az összes MACROS fegyverre, 28% Accuracyval rendelkezik....
-
Puro
aktív tag
Közben megtaláltam hogy volt 2013-ban, orosz verzióm van, amit át kell mókolni angolra
-
Dave567
veterán
Ha lehet inkább megszökök....
Nem volt ez játék, sose, nem most kezdődött, csicska orosz, cheater, MAKRÓS, ugrabugrás....
A laggert elfejeltettem....
Nem is értem miért jó ez az embereknek, vagy miért engedik meg, látható, hogy jobban árt a játéknak, a szerverek még is ilyen 300 után dobálja mi őket. -
törölt tag
Ettől szerintem még szomorúbb a dolog. Sokan vannak, akik ennyi sok pénzt elköltenek rá.

Megnéztem én is ezt a hack progit. Azt írja, hogy a fullos verzióhoz legalabb két évig kell előfizetni egyszerűbb programokra és csak utána lehet megvenni a teljes verziót. Ezek szerint, aki ilyennel nyomja, már legalabb két éve csal valamivel...

Nagyon gáz a helyzet... a kövi hétvégén ingyenes lesz a bf2042-hoz a wh és aimbot.
Nem hiszem el, hogy nem lehet megállítani ezeket! Nem vagyok összeesküvés elmélet párti, de tényleg olyan, mintha a játék készítők is benne lennenek a csaló program készítésében.
-
törölt tag
Persze, az újabb csalások saját szerveren keresztül bonyolítják a kapcsolatot, a punkbuster-nek semmi esélye.
Ahogy sejtettem... ingyenes hétvége van az engine owning multihack progira, a jövő hétvégén meg a bf2042-re lesz ingyenes hétvége.
Jól szétcseszik milliók játékát. Csak valaki kapná el ezeket, életfogytiglanra az összeset!
-
Dave567
veterán
Na de úgy, hogy csak engem dob ki??? A játék az ment tovább, mert jelezte...................
-
Dave567
veterán
Fenéket, én már nem tudom megkülönböztetni, hogy bug vagy cheat, olyan hitreg problémája van a játéknak, édes istenem.....
-
Dave567
veterán
Neked csak ez a gondod???
-
Bjørgersson
félisten
Mi alapján csaló?
-
Kbali
nagyúr
82%-os quit? Akkor hogy jött össze ennyi. 200x óra játék alatt
-
DNS_65
senior tag
Igen-igen, ha ez is olyan lesz mint az előző két elcseszett rész bf1 és bfv akkor felejtő. Pedig a 3 milyen patent kis game, még a mai napig is a nyilvánvaló hibái ellenére. De hátha leváltottak pár vízfejet a közelmúlt hibái után és tanultak valamit a sok-sok jogos kritikából. Olyat h nincs auto-balance egy fps játékban és lehet úgy egy kör h 1 vs 10....hihetetlen....
-
törölt tag
Én nem örülnék a helyedben, legalábbis óriási fenntartással lennék a köv. rész miatt.
Ne feledd, ez előző, BFV-el brutálisan átverték az embereket:- nincs anticheat
- nincs ban lista
- nincs voteban rendszer
- félbehagyták a játék fejlesztését, átvertek minketEzek miatt kevesen játszanak vele és rossz híre lett a játéknak. A csökkent bevétel miatt félbe hagyták a fejlesztését, a tervezett pályáknak csak a fele, harmada készült el, komplett harc szintererek hiányoznak!
A Dice és az EA magasról lexarja a játékosok kéréseit és véleményét!
A leghitványabb fejlesztő- és kiadó csapat az egész világon! -
Dave567
veterán
Ha 5-6 LMG lövéstől tovább rohan az enemy, akkor nem egy játékról beszélünk..
-
hszilard666
veterán
Kibaszott szégyen az a játék. 1 hittel fraggelnek le úgy hogy fedezékben fekszem. Több mint ezer órám van ebben a kazal fosban de sosem volt még ilyen szar. Esküszöm macbook pro mon jobban élveztem mint itt.

-
hszilard666
veterán
Tuti!
-
wjbhbdux
veterán
Ma jelent meg hivatalosan, nem beta állapotban. mivel a twitteren túlterheltségre panaszkodnak a szervereken, most már van player
-
Enigma1945
őstag
Nekem csak az V nem jott be eddig. BC2 ota csak ezekkel az fps jatekokkal jatszom. Legjobbak! Semelyik mas FPS jatek nem tudja azt az erzest adni, amit a bf sorozatok. Mikor rpg-vel kilosz egy helit..Megunhatatlan
-
TigerCat
nagyúr
Ja, t...köm tele van velük. De remélem az ünnepek alatt azért sikerül játszani valamicskét...
-
maxxenergie
senior tag
Dehogy is 7 órát játszott 100-as lett rangja
Score /min 1.100.000
TOTAL pont 520.000.000 what... dehogy csaló
-
Hopkins95
addikt
Én meg repülőbuzi vagyok, úgyhogy most csorog a nyálam...
-
Bjørgersson
félisten
Originben jobb klikk játékra, majd javítás?
-
maxxenergie
senior tag
Orosz szerintem, ismerős nekem is... de ott van No Cheat-No Base rape

-
Ramses07
Modder
Puha pö..ök..
Francia szerver?! Áááá..onnan már engem is kiba..tak. 
-
hszilard666
veterán
Én vqgyok a hülye hogy komolyan veszek egy játékot, de konkrétan eldurrant egy ér a szememben emiatt ma.
-
Darkylmx
tag
20 éví nem játszok úgy játékkal, hogy csalnék. Utoljára a doomban csaltam. Nem látom értelmét, hogy csalással tűnjek ki. Valaki vagy azonos feltételekkel nyer, vagy ne játszon.
Korábban leírtam, hogy emaileztem PB-ékkal és ők írták, hogy kell egy új regisztráció és újra meg kell vennem a játékot. De ha én már egyszer fizettem érte és olyan valamiért bannoltak amit el se követtem akkor kihez fordulhatok? Van erre olyan mint a fogyasztóvédelem?
Gondolom páran hülyének néznek most de ez számomra elvi kérdés. Főleg ha jogtalanúl nem használhatom azt amiért fizettem. -
törölt tag
Már működik az origin.
-
törölt tag
Szerintem a bf3-ban büntetlenül ki lehet próbálni az aimbotot, meg minden csalást... úgy látom senkit sem banolnak... bár ez a bf4-re és 5-re is igaz. A Dice rájött, hogy a csalók is vásárlók, ha ezrével banolnák őket, ahogy indokolt lenne, sok vevőt veszítenének.
-
zsoika
addikt
Egy ideig csinált olyat ,hogy azt mutatta éppen beférek a szeróra és belépve meg egyedül voltam.
Tök random lépkedtem a szerók között hogy emberekre leljek, mert volt hogy a 0-s nak mutatott szeró volt 2/3-dig emberrel. -
Mr.White
senior tag
Ha tényleg filléres, akkor vedd már meg nekem a premium edition-t kérlek.
Nickem: szopjlePB -
eladohardver
őstag
Ez melyik évben volt? Ki hagytam nagyjából 3 at... PB ezer éve van... Még RTCW alatt ismerkedtem meg vele.. Akkor is volt hasonló progi mint afterburner mégse rakott ki érte senkit

-
zsoika
addikt

-
Dave567
veterán
Ez a 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Amúgy meg, inkább az FC4-el kellett volna foglalkozniuk, sokkal nagyobb örömet okoztak volna, mint ezzel sz@rral.
-
törölt tag
Hallod te kepes voltal egy mapon 140 percet vegignyomni?
-
kisselandras
senior tag
Tán tiéd a debrecen szerver bf3-ba?
-
zsoika
addikt
Elég agyaggalamb lövészetnek tűnik.
-
zsoika
addikt
Tán csak nem a hírhedt debreceni szervert csináltátok?
-
vtomi2
őstag
Te voltál az?

-
Dave567
veterán
Aha..
Nem a magyarosítással van itt a probléma..
-
Enigma1945
őstag
9-28-cal nem dicsekednék
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nincsnév007
addikt
az igen

mit meg nem adnák ha ki jönne ps4-re is a játék
-
zsoika
addikt
Iszonyat kicsi a monitor! Kifolyna a szemem .
-
Redneck
nagyúr
Hát szerintem a képen nem BF3 van, de azért frankó.

-
AAntii
őstag
Megy az anyázás minden szerveren, nem csak magyarul, angolul, oroszul, mindenhogy. De persze az is lehet, hogy aki oroszul nyomja a rizsát, az is magyar, csak a cselesebb fajtából. Ha lenne szerverem, akkor nem egy-egy országot tiltanék, ha tiltanék, hanem csak az ország lakosainak idióta felét, függetlenül attól, hogy épp a fenséges Nyugat, vagy csóró Kelet gyermeke (mert ezzel a globális tiltással egy cseppet sem különb, mint aki mindenkit elküld az anyjába).
-
pohár
félisten
jap

-
Winne
nagyúr
Azért kellett, mert már vészesen elkezdett fogyni a játékos állomány, plusz jól jött ez még a BF4 előtt, amit így még többen fognak megvenni.

-
devilinsid3
addikt
így van, pusztuljon a férgese (ahogy látom pár hsz. is megpusztult itt a nagy őszre való tekintettel
) -
Plezs21
tag
Egy nap alatt benőtt a fejetek lágya?
Majd elhiszem 
-
Gippo
senior tag
HUMBLE BUNDLE ....
-
k.soma
senior tag
Jah, én is kaptam már ilyen miatt kicket. :/ Sok a suta ember

-
Winne
nagyúr
A sima wh ilyen kd-ra elég lenne? o.O
Most nézem rá kellene feküdnöm kicsit a sniper hs-ra és akkor mindenben 10%-on belül lennék.

-
Winne
nagyúr
Mindig is volt, van ahol kisebb a limit.

-
Def26
félisten
Ez mekkora lehetett.

Nekem olyan többször is van, hogy benne maradnak a jetben/heliben amit disabled -re teszek, hogy lássák ki lőtte le őket. Na miután megvan a név repülök a szerverről.
Pedig direkt szoktam nézni, hogy van e bent admin, ha van akkor kifilózom, hogy ő mehet e légi járművekkel, ha igen, akkor tovább állok. -
gali777
őstag
Random battlelog bug
jelentkezz ki, majd jelentkezz be és jó lesz. -
devilinsid3
addikt
hetek óta ez van
majd megszokod
javítani nem hiszem, hogy fogják már -
F_Zolee
nagyúr
Arra, hogy nem kell konzolt használni hanem minden parancs be van lőve.
-
devilinsid3
addikt
a win8-nál kezdődnek a bajok szerintem
olyan ez, mint a Vista volt.. szép meg jó, de szar 
-
devilinsid3
addikt
ha frissít valami és azonnal a neten már van rá nem hivatalos megoldás én mindig gyanakodni szoktam nehogy a háttérben legyen valami kis turpisság
ennek ellenére lehet, hogy tökéletes működő (kémprogram nélküli) dologról beszélünk, vagy csak én lennék ilyen vírusfélő? 
-
F_Zolee
nagyúr
Email címmel is próbáltad?
-
emiki6
veterán
Jön a szokásos, hogy miért használod még...
-
SkyS1gn
félisten
Kb ugyan úgy!
-
gali777
őstag
Nem tudom miért jó ez, hogy kilométereket kell húzni az egéren, hogy egy centit mozduljon a célkereszt

-
sixpak
nagyúr
Én kb egyszer lépek be egy héten, de olyan még nem volt, hogy ne lettek volna elállítva a dolgok. Visszaáll normálra, region settings is meg az összes többi. Én chrome alól tolom, tehát nem hinném, hogy a firefox a hibás, ez feature.
Megoldás nincs szerintem. Ha mégis, akkor biztos elárulja majd valaki. -
DeadMeat
nagyúr
Azt nekem is állandóan.Csillagozd meg, ami tetszik 'szt keziccsókolom

-
Laraxior
titán
32% M16-al... gondolom akkor nem macro...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gyula84
veterán
40%-os accuracy ejjha
egy hete még csak 12es szinten volt
ja biztos akkor volt a gebasz 
-
Winne
nagyúr
A komplett menü magyar? o.O
-
stoon
addikt
szép magyar tájszólás!!! bár egy két szó kimaradt ha jól néztem

-
kriszpontaz
veterán
Akkor ezért látok én sokszor Noshahr Canals-on a síneknél a vagon konténere mögött állva (! úgy hogy attól nem látsz semmit mert 20-20m jobbra-balra konténer van) a konténer közepébe megállás nélkül lőni Supportokat?
(Meg párszor lehetetlen helyről, konténer belsejében Support szed ki 1 lövéssel úgy hogy 20 konténer mögött egy konténer belsejében épp szaladok át? (nincs látótérben sem a gyerek))
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest