Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Hopkins95 #39025 üzenetére
Nem tudtam nem észre venni, hogy mindig be van spotttolva az ellenség és mindig egyből arra fordul, amerre a repülő vagy helikopter van. Persze lehet ilyen szerencséje az embernek, nekem is volt párszor. Na de egymás után ennyiszer soha. Ennek az esélye egy milliárdhoz, vagy hasonló. Sokat néztem a videót, mert nem voltam benne biztos, de most 70%-ra tippelem, hogy ezt a csalást én is szerettem annak idején, amíg használtam. Nehezen felfedezhető, csak spottol és a képernyő szélén nyilak mutatják hogy merre van a többi repülő, helikopter. Semmi aimbot vagy wallhack. Persze ettől még célozni tudni kell, de akkor is óriási segítség.
Megkerestem a winyón a progi nevét és rákerestem. Az első három nap ingyenes, gondolom ezt használta ki a hős "pilóta".
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Hopkins95 #39031 üzenetére
Ezért is írtam, hogy kb 70 százalék esélyt adok neki, hogy csalt. A punkbuster engem se vágott ki, semmi büntetést nem kaptam, pedig hetekig nyomtam és sokszor volt 320/25, 240/16, 160/20 , meg hasonlo k/d. (Utólag nem vagyok rá büszke. )
Szerintem ez az egész anticheat rendszer egy nagy humbug.
Most a bf5 szenved ugyanettől, a minap is belefutottam egy 120/0 láthatatlan emberkebe, akiből csak a puskát legetett látni. A bf fórumán írták, hogy azt az embert már hat hónappal ezelőtt is jelentették többen és még itt van, stat nullazast sem kapott. Tíz év alatt ennyit fejlődött a védelem, vagyis semmit.
Elég kiábrándító.. jól mutatja hogy mennyire foglalkozik a dice a vevőivel. Csak állnak szóba sz emberrel, amíg kifizeti a játékot, aztán meg semmi, nulla kommunikáció.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz ScomComputer #39382 üzenetére
Én nem örülnék a helyedben, legalábbis óriási fenntartással lennék a köv. rész miatt.
Ne feledd, ez előző, BFV-el brutálisan átverték az embereket:- nincs anticheat
- nincs ban lista
- nincs voteban rendszer
- félbehagyták a játék fejlesztését, átvertek minketEzek miatt kevesen játszanak vele és rossz híre lett a játéknak. A csökkent bevétel miatt félbe hagyták a fejlesztését, a tervezett pályáknak csak a fele, harmada készült el, komplett harc szintererek hiányoznak!
A Dice és az EA magasról lexarja a játékosok kéréseit és véleményét!
A leghitványabb fejlesztő- és kiadó csapat az egész világon! -
törölt tag
A vizual mod miatt nem jelez a pukbuster?
Meg egyébként is mi van most, ingyenes hétvége van valamelyik multihack progira? Mert nagyon sokan aimbotoznak. 180/40 arány legalább öt embernél, amíg én 45/30-at tudtam hozni nagy nehezen. Négy szerevren voltam és ugynaaz a helyzet mindegyiken.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ScomComputer #39486 üzenetére
Persze, az újabb csalások saját szerveren keresztül bonyolítják a kapcsolatot, a punkbuster-nek semmi esélye.
Ahogy sejtettem... ingyenes hétvége van az engine owning multihack progira, a jövő hétvégén meg a bf2042-re lesz ingyenes hétvége.
Jól szétcseszik milliók játékát. Csak valaki kapná el ezeket, életfogytiglanra az összeset!
-
törölt tag
És itt is vannak. A stat szerint 7/7 lett a kd-m. Vissza néztem a videót és 45 killem volt, 15 halál.
Hogy is van ez akkor??????????Volt két csaló, akiket nem lehetett megölni. Azt üzete az egyik, hogy "a halál Szlovákióból érkezik a magyarokra". Próbáltam jelenteni, de kiírta, hogy ezt az embert már jelentettem csalásért. Vissza is néztem. Igen, tíz évvel ezelőtt már jelentettem. Hát itt tartunk.
-
törölt tag
Tud valaki olyan szervert, ahol nincsenek ezek a csalók, vagy az admin kirakja őket?
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #39490 üzenetére
Nem most kezdtem. Nem vagyok profi, de harmincöt éve tolom ezeket. Sajna kevés az órám, csak 2400van benne, mert a repülés sok időmet elveszi. És nem vagyok rá büszke, de kipróbáltam az összes elérhető csaló programot, voltam előfizetője az engine owning proginak is.
Messziről felismerem ha valaki ilyesmit használ.Pár éve lebuktattam egy csalót. A haverom volt, a "félisten über pro gamer", ha leírnám a nevét felismernétek. Átmentem hozzá, a lánya beengedett és amint beléptem ott virított a monitoron az engine owning havi 100euroért bérelhető fullos multihack progija.
Ennyit a pro játékosokról. Na meg azóta milyen sokan lebuktak... nem kell elhinni minden hülyeséget. Olyan nincs, hogy valaki az első 30 másodpercben megöl 40 embert és a game végére 160/15 az eredménye. 99%, hogy ezek csalók, saját tapasztalatból.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest