Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
astrojoe12
tag
Hát nem tudom emberek, eddig nem vagyok elájulva.
Van új pálya, meg minden, állítólag szebb a grafika is, de én nem veszek észre ebből semmit. Lehet vak vagyok, de nekem ugyanolyan, mint volt. Mondjuk nem ez a lényeg, a bf3 nagyon jó ahogy van.
Viszont néha furán mozog, mintha jobban terhelné gépet. Én mindig low grafokan tolom, csak két dolog van maxon, de mégis... pont ez lenne a lényege ennek a játéknak, hogy régebbi gépeken is jól fut és jók a pályák.Ti mit gondoltok, csak én nem látom a változást?
"az igazság még ennnél is nyomasztóbb. A világ vezetői nem elég okosak, hogy olyan gonoszak legyenek, ahogy azt hiszitek..."
-
astrojoe12
tag
válasz maxxenergie #39630 üzenetére
Igen, írtam én is ha vissza olvasod, hogy ne a grafika a lenyege ennek az új modnak, tiszta ügy. Nekem valahogy fura a teljesítmény, de ha másoknak jó minden, akkor rendben van. Nalam lesz valami.
"az igazság még ennnél is nyomasztóbb. A világ vezetői nem elég okosak, hogy olyan gonoszak legyenek, ahogy azt hiszitek..."
-
astrojoe12
tag
válasz AxBattler #39629 üzenetére
Nem preferalom a túl magas fps számot, inkabb rivatunerrel korlátozom 100-ra és így a frametime grafikon is teljesen sima. Ez minden játéknál bevált, de pl a bf2042-ben 70_re korlátozom az fps-t, és sima a frametime, jó a játék.
Visszatérve az új modra, nincs elveszett csomag, stabil az fps,de mégis néha csúszik a játék-szerver kommunikáció, mert neha ugrik a kép és nagyon könnyen leszedem az embereket. Már régóta játszok, nekem ez nem pálya, a kihívás izgalmasabb. Tegnap pl helikopterrel se tudtak megölni, pedig a daru tetején álltam. Még finomítani kell a szerver beállításokon, vagy valami... Végül is csak most indult a mod... Jó lesz ez!"az igazság még ennnél is nyomasztóbb. A világ vezetői nem elég okosak, hogy olyan gonoszak legyenek, ahogy azt hiszitek..."
-
astrojoe12
tag
Újabb "freeweek", az Engine Owning-nál. Meg is látszik sajnos. Minden Battlefield platformon elszaporodtak a csalók. Ingyenes egy hétig a leghíresebb multihack csaló program.
15 perces meccs volt!
A harmadik delikvens valamit rosszul állíthatott be a csaló programban, mert minden lövés után meghalt ő is. A többiek aprítottak, miközben lassan sétálgattak a pályán. Még csak nem is futottak. Lelőni csak rpg-vel leheett őket, ha valaki olyan szerencsés volt, hogy a közelükbe jutott.A 11-es ping nem valós, az EO program kreálja, ugyanis a csaló adatok egy szerveren mennek át és csak utána jutnak el a játék szerverig.
-
astrojoe12
tag
válasz csibe1 #39642 üzenetére
Néha a hétvégék szoktak ingyenesek lenni bárki számára. A teljes szabad hét csak azoknak szólt, akik már egyszer előfizetők voltak, de most nem azok.
-
astrojoe12
tag
Ez mennyire normális ebben a játékban normal módban?
153/0
162/0
127/0Megkérdeztem miért csalnak és kickeltek a szerverről. JAH szerver, vagyis eddig megbízható volt, de ezek szerint a JAH adminjai is multihack progit használnak. A szerver admin a legnagyobb csaló. Grat.
-
astrojoe12
tag
Ez is egy JAH szerveres csaló admin.
Megkérdeztem hogy miért nem banolja valaki ezt a csalót, erre a csaló válaszolt, hogy " Figyelj, jön a ban".. és engem kickeltek a szerverről. A qrva csaló, hogy vinné el a végbélrák az ilyen aljas senkiházit. Meg az osszes Dice és EA főnököt, amiért hagyják ezt és nyiltan nem szűrik a csalókat. Nem hogy itt, még a legújabb játékukban sem.
Persze tudom, ingyenes hét van..."az igazság még ennnél is nyomasztóbb. A világ vezetői nem elég okosak, hogy olyan gonoszak legyenek, ahogy azt hiszitek..."
-
astrojoe12
tag
Ezeket nem lehetne valahogy össznépileg örökre bannolni?
Ha összefogunk és csoportosan jelentünk ilyen csalókat, akkor csak felfigyelnek már!
Vagy nem.. de ezt a csoportos jelentést még nem láttam sehol. Kipróbálta már egy közösség?"az igazság még ennnél is nyomasztóbb. A világ vezetői nem elég okosak, hogy olyan gonoszak legyenek, ahogy azt hiszitek..."
-
astrojoe12
tag
válasz ScomComputer #39658 üzenetére
Igazad van, sajnos.
-
astrojoe12
tag
válasz maxxenergie #39664 üzenetére
Szerintem nem a játékosokkal van a baj.
Semmibe nem kerülne, ha a mostani elvileg fejlettebb anticheat programok védenek régi játékokat is. Egyszerűen csak legyen letölthető külön is, és fusson a háttérben.
Programozóként nem tartom ezt túl nehéz feladatnak."az igazság még ennnél is nyomasztóbb. A világ vezetői nem elég okosak, hogy olyan gonoszak legyenek, ahogy azt hiszitek..."
-
astrojoe12
tag
Érdekes meccset toltam, megint találtam egy magyar csalót.
Először tolt egy 1/7 KD-t (84/12) és akkor szóltam neki hogy ki kéne kapcsolni a csalást, ráadásul az anticheat is bejelzett.Ezután pár percig inaktív volt, majd amikor visszatért a KD vissza esett 1/2-re.
Most vagy elfelejtett játszani, vagy kikapcsolta a csalást, esetleg állított rajta, hogy ne legyen olyan feltűnő.
Közben átlépett az én csapatomba és sikerült vodeóra vennem, ahogy fedezékből leköveti az ellenséget, vagyis egyértelműen wallhacket használt. A youtube-ra sokáig tölti fel, de holnapra meglesz és akkor jön a link is.
Aki tudja jelentse.
-
astrojoe12
tag
Ha mostanában telepíted a BF 3-4-et, akkor lehet hogy frissíteni kell a PunkBustert. Sajnos magától nem teszi meg installáláskor. Különben véletlenszerűen kidob a játékból.
Ezen a videón meg lehet nézni: Videó
És itt van a letöltési link: Letöltés"az igazság még ennnél is nyomasztóbb. A világ vezetői nem elég okosak, hogy olyan gonoszak legyenek, ahogy azt hiszitek..."
-
astrojoe12
tag
válasz maxxenergie #39730 üzenetére
Évek óta innen veszem a játékokat és windows verziókat, megbízható oldal.
[ Szerkesztve ]
-
astrojoe12
tag
Újra felraktam a játékot és állandóan kidob a punkbuster. Újra installáltam a unkbustert, de nem oldotta meg.
Ezt írja ki:
Mi lehet a baja?
-
astrojoe12
tag
Az Origin-ben elindítottam a Repair funkciót.
Letöltöttem a PB legújabb 3.8-as verzióját, de kidob így is.
Valami ötlet esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
astrojoe12
tag
A játék a C: meghajtó gyökerében van, ez lehet probléma?
[ Szerkesztve ]
-
astrojoe12
tag
válasz F_Zolee #39765 üzenetére
Két dolgot lehet frissíteni, ez volt a félre vezető. Alapból látszik az "update pb" menü, egyből oda kattint az ember, de ott csak a PB programot frissíti. De ez még nem elég, mert a játék könyvtárába is kell másolnia fájlokat, azokat is frissítenie kell. Ahhoz pedig ki kell választani a játékot, ahogy írtad Te is.
-
astrojoe12
tag
Helótok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy milyen szerverre mehetnék játszani, ha nem szeretném hogy kickeljenek?
Teljesen átlagos statom van (ASTR_joe12), level 93-as vagyok ennyi év után is, a szerver szabályokat betartom, soha életemben nem csaltam ( leszámítva hogy tíz évvel ezelőtt makróztam ez igaz), a reflexeim se túl jók már és nem lövök valami jól. Talán a szervezési- taktikai érzékem elég jó és alacsony k/d aránnyal is meg szoktam fordítani meccseket, mert oda megyek ahová kell és azt csinálom amit kell hogy nyerjen a csapat.
Ma, 20 éves sniper rutinnal kiszedtem egy embert a pálya másik feléről a helikopterből, nagyon megörültem neki, de öt másodperc múlva megint kicket kaptam.
Ma kétszer kaptam kicket, tegnap is egyszer, tegnapelőtt is párszor, van ahová már be se engednek (TNT és Jah szerverek), mert automatikusan kicket kapok belépéskor.
[ Szerkesztve ]
-
astrojoe12
tag
válasz F_Zolee #39771 üzenetére
Semmi indok nem volt eddig, se csalás, se a szerver szabályok megszegése. Csak azt írja, hogy az admin kickelt a szerverről. Talan valami kód szám szokott lenni, de nem tudomit jelentenek, eddig nem is figyeltem. Na majd holnap megnézem es rá keresek.
Általában akkot történik, amikor ki lövök valakit. Ha várok, fekszek a bokorban, vagy engem lőnek le, akkor nem szoktak kizárni. A pingem se magas, 35-50 kozott szokott lenni.
Bár egyszer volt valami PB-el kapcsolatos üzenet, de már nem emlékszem mi volt pontosan, de az is csak egyszer volt."az igazság még ennnél is nyomasztóbb. A világ vezetői nem elég okosak, hogy olyan gonoszak legyenek, ahogy azt hiszitek..."
-
astrojoe12
tag
Mióta beírtam ide a gondomat, nem zártak ki sehonann. Érdekes...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tudományos Pandémia Klub
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iOS alkalmazások
- Elektromos cigaretta 🔞
- NBA és kosárlabda topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest