Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz Plezs21 #14695 üzenetére
Aida64 + MSI Afterburner. Megosztott memória engedélyezve.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
devilinsid3
addikt
válasz Plezs21 #15679 üzenetére
most lehet a 99es IQ de én ezt nem értem
ha nem veszel fel csak fps kiíratásra használod arra felesleges, mert van beépített fps kijelző consoleból előhívhatod
ha meg veszel fel jó, hogy nem lesz annyi fpsed, mert rögzíteni is kell (ha ez utóbbi a baj, akkor meg van más kevesebb fps-t evő felvevő)/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
zzola
titán
válasz Plezs21 #15847 üzenetére
1-2 napja én is elkezdtem gondolkodni, hogy az új gépem mégis átépítem Intel alapokra. De mivel a nextgen konzolok mind AMD alapúak lesznek, ezért inkább nem váltok. Biztos vagyok benne, hogy az AMD-s gépek előnyt fognak kovácsolni ebből...AMD CPU-GPU kombónál biztosan...
-
RD4N33
tag
-
Bjørgersson
félisten
válasz Plezs21 #16283 üzenetére
Milyen patch?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
blaca83
őstag
válasz Plezs21 #17012 üzenetére
Relatív kinek mi az olcsó de 10 K körül vagy alatt a Creative és a Corsair fülesei elérhetőek:
-Corsair Raptor LH2 Gaming
-Creative Tactic 3D Alpha
-Creative Fatality Gaming (azt hiszem ez már 7000 környékén van)Ez meg már 4któl :
Genius HS-G500V GamingHa egyszer rá tudsz szánni akkor érdemes venni egy komolyat mert eszméletlen jó a hanghatás és úgy vele a játékélmény.
Nekem egy Logitech G35-öm van és nagyon szeretem...
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
@rglaaf
veterán
válasz Plezs21 #17012 üzenetére
10.000 Ft és az alatti kategória:
- Sharkoon Rush
- Creative Fatal1ty HS-800 Jack
- Creative Fatal1ty HS-1000 USB
- ThermalTake eSPORTS Shock10.000 - 20.000 Ft között:
- Creative Tactic3D Alpha
- Creative Tactic3D Sigma
- Razer Electra
- Asus Echelon
- ThermalTake eSPORTS Shock One
- Beyerdynamic MMX 220.000 Ft - 30.000 Ft között:
- Creative Tactic3D Rage
- Steelseries Siberia V2
- Roccat Kave
- Corsair Vengeance 1500
- Corsair Vengeance 2000
- Razer Tiamat 2.230.000 Ft fölött:
- CM Storm Sirus
- Razer Tiamat 7.1
- Tritton AX 720
- Tritton AX Pro 5.1
- Sennheiser PC 350SE
- Sennheiser PC 360
- Sennhesier PC 363D
- Creative Tactic3D OmegaPSN:BiZzare_0 ️
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz Plezs21 #17052 üzenetére
Mi a gond?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
blaca83
őstag
válasz Plezs21 #17017 üzenetére
Az "olcsó headsetet keresek"-től elég hamar kiválasztottad magadnak a felső kategóriát..!
Razer Tiamat 2.2 25-30 k környékén van! Nagyon jóLogitech G35 szintén 25-30 k környékén van! Nagyon jó
@Laraxior:
Kár, hogy mostanában nem vagy mert kerestelek, mivel szabin voltam-vagyok és gondoltam megyünk pár kört helivel...Egyébként kicsit ráuntam Én is és már a BF4-et várom.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
devilinsid3
addikt
válasz Plezs21 #17085 üzenetére
ilyen nekünk is volt 1 hete kb. megkérdeztük az admint miért nem bannolja a csalókat, aztán az admin is bekapcsolta a hackjét és mondta, ha nem tetszik lehet máshová menni (és még így is épphogy az 1-es kd megvolt neki) hihetetlen, hogy hack nélkül nem tud érvényesülni.. gondolom aim-al jobb a lelkének, hogy végre meg tudott ölni valakit, de még arra is hülye, hogy felfogja, hogy nem ő lövi le szóval örülnie se lenni minek
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
devilinsid3
addikt
válasz Plezs21 #17087 üzenetére
az meg a másik
elkezd ott nekem cirill betűvel írni, na mondom speak human language
nem tudom ezek mit gondolnak, ha elkezdenek ott a szar nyelvükön irkálni ki érti meg őket, utána gyorsan átdugja az angol bill-t és folytatja azon/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
stoon
addikt
válasz Plezs21 #17533 üzenetére
nem ö a hoember volt akire gondolsz de a fagyott mosoly most leolvadt rola ugy gondolom
multkor nyomtam egy sqdm-et Nebandan Flats-en és bejött bár nem a csapatunk nyert de jo volt
amugy hosszu idő ota lehet hogy este kikockulok a kollégákkal sörözni!
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
Laraxior
titán
válasz Plezs21 #17537 üzenetére
Ilyen hitboxszal, normális ember ki sem száll a járműből
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs