- Fórumok
- PC játékok
- Battlefield 3
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 07:04 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enigma1945
őstag
-
F_Zolee
nagyúr
-
F_Zolee
nagyúr
-
F_Zolee
nagyúr
-
eladohardver
őstag
-
stoon
addikt
semmire nem jutottam nálam vin 10 alatt nem megy a gém ,konfig volt kék/zöld, piros/piros, nekem a win a hunyó de van akinek csak a nvexpert vagy mi a szösz
ui.: suppor segitség kb zéró mert csak azt szajkozza fris win friss gém meg hivatalos oldalról .ja meg a driver, stb csupa közhelyekkel jönnek mondja telepitsem renszergazdaként , win 7 kompatibilitással.......origin automata "ember" (valojában egy hölgy volt :Enikő) de a segítsége kb semmi
[link]remélem jól linkeltem itt a storim

-
Kbali
nagyúr
Mindenki össze-vissza rohangál, azonnal ugrik járműbe, elhúz, nem enged felülni, legyen az bármi. Érdekes módon, ha egy normális embert ki lehet fogni, aki megérti, hogy miért ülsz fel, rohadt sokáig lehet pörögni egy harckocsival vagy helivel. Én nem tudok normálisan repülni, de szívesen javítok menet közben.
-
zsoika
addikt
-
Gyula84
veterán
-
stoon
addikt
-
Gyula84
veterán
-
maxxenergie
senior tag
ÁÁÁ 2560*1080 helyett 1920*1080-ban szval nem annyira, Hibák azok a már játék részei maradnak, igen ezek vannak régóta velünk lesznek mindörökké
De egyetértek én is azért erőltetem még mindig hogy igenis mennie kell rendesen, mert a legjobb játék a szememben is már mindent rég meguntam 1-2 hónap után de ezt évek után sem
-
maxxenergie
senior tag
-
maxxenergie
senior tag
-
nyozo
aktív tag
-
Hopkins95
addikt
-
stoon
addikt
-
nyozo
aktív tag
-
Bjørgersson
félisten
-
stoon
addikt
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
vtomi2
őstag
-
stoon
addikt
-
Gyula84
veterán
-
stoon
addikt
-
Bjørgersson
félisten
-
vtomi2
őstag
-
protegum
aktív tag
-
F_Zolee
nagyúr
-
Gyula84
veterán
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
Gyula84
veterán
-
Gyula84
veterán
-
Kbali
nagyúr
-
Tomii.k
csendes tag
-
Gyula84
veterán
-
F_Zolee
nagyúr
-
F_Zolee
nagyúr
-
törölt tag
A BF3 és BF4 késői sikeréhez az is erősen hozzájárul, hogy a következő részekben , Bf1 és Bf5, nincs hatékony anticheat, nincs ban lista, full jogosultságos bérelhető szerver és voteban, votecick sem működik.
Hogy miért nincs működő antichet... erről már sokat beszéltünk, én személy szerint két dologra vezetem vissza csalók jelenlétét, vagy hogy fairplay játékosok csalóknak látszanak.
1. Nagyon sokan csalnak, leginkább makróznak az emberek, és sokan tolják a komolyabb multihack progikat is. A makrót nagyon nehéz kiszűrni, ezért nem is tudják. A multihack progik meg olyan fejlettek, hogy minden paraméter annyira aprólékosan be lehet állítani, hogy a csaló stat-ja nem mutat kiugró számokat. Pl: be lehet állítani az aimbotnál, hogy csak minden 15-20-ik találat legyen headshot és a többi is szórásképpel találjon, vagyis egy része lábra, karra és testre megy. Az ellenfél meghal, de a csaló stat-ja renben van. Ilyenkor szokott olyan K/D jönni, hogy 120/4 és a csaló stat-ja mégis korrekt, nem tudják banolni.
2. Az újabb játékok kommunikációja nagyon rosszul működik az interneten. Van olyan, hogy tök fáradt és béna vagyok a BF5-ben, mégis 48/2-vel zárom a kört, de nem miattam, hanem mert a többiek a net hiba miatt nem tudnak lelőni. Máskor meg kipihent vagyok, penge reflexekkel, mégis csak esek-kelek, 16/28-as eredménnyel. A BF1 és főleg a BF5 meccsek kimenetele jobban függ az aktuális net kapcsolattól, mint az egyes játékosoktól. Így lehet, hogy fairplay játékos csalónak tűnik.
-
stoon
addikt
-
Gyula84
veterán
-
vtomi2
őstag
Bf3 volt a kedvenc játékom, de most hogy 4-el nyomom a fegyverek kezelésén kívül nem tudok más pozitívumot elmondani róla, de azért csatlakozok hozzád, ha ráérek majd

Az meg vicc, hogy 120-130 fps-ig megy, és nen használja ki a gépet
Naja bf3 volt a fénykorom, nem volt meló, lehetett játszani minden nap. Külföldi warosokhoz szegődtem, és olyan szinten javultam, hogy előtte örültem az 1-es k/d-nak, a végére meg mindegy mivel mentem (rendes szerveren csak mp443
) simán +os k/d-m volt, és 1. Voltam a szerveren 
Meglep, hogy emlékszel rám, mert nem rémlik, hogy sokszor játszottunk volna együtt

-
vtomi2
őstag
-
nincsnév007
addikt
-
emiki6
veterán
Neem én nem kerültem át a túl oldalra.
Ahogy kijössz a szobából, ahol a wc-k vannak (Az az ajtó, amellett a lépcső van), pont szembe az ajtóval belelőttek a falba (gondolom) és mikor felszedtek eggyé váltam a fallal. Nem tudtam elmozdulni, csak forogni, nem tudtak sebezni és nem emlékszem pontosan, de lehet, hogy én sem.
Erről jut eszembe, amikor a kezdeteknél firestormon bementem egy helyre és függetlenné váltam a pályátol (mozogni nem tudtam vagy csak alig, kicsit olyan, mint amikor jettel felfele kimegy az ember a pályáról és beragad). Lőtem egyet RPG-vel és átment mindenen, aztán arra lettem figyelmes, hogy úgy tudok vele lőni, mintha automata fegyver lenne és sosem fogyott ki...
Fura volt, de jópofa 
-
maxxenergie
senior tag
-
scope2007
addikt
-
vtomi2
őstag
-
stoon
addikt
-
maxxenergie
senior tag
-
Bjørgersson
félisten
-
scope2007
addikt
-
scope2007
addikt
-
TaaT
nagyúr
-
Mr.Csizmás
titán
-
Gergosz2
veterán
-
Gergosz2
veterán
-
westcoastog
veterán
-
vtomi2
őstag
-
scope2007
addikt
-
Bjørgersson
félisten
-
scope2007
addikt
ezt a gyerek írta

amúgy már cs:go-ban sztem minden 3pléyer csal, most azzal játszottunk tesómmal..
van silent aim, néztem youtube videókat..
minden 10. fejes headshot.. tehát tunkolsz AKval akkor nem feltűnő..
sok féreg nyomja
még lanon is fnatic flusha kutya
-
scope2007
addikt
-
emiki6
veterán
-
Gyula84
veterán
-
emiki6
veterán
-
vtomi2
őstag
Meg kell szoknom az egeret meg a fegyót is, de már majdnem megvan, és makró nélkül!
-
Gyula84
veterán
-
vtomi2
őstag
-
vtomi2
őstag
-
PeeterssoN
őstag
-
@rglaaf
veterán
-
TaaT
nagyúr
-
emiki6
veterán
Az ESL-es waros, stb. szuperemberekkel (akik komolyabb szinten űzik ezt a "sportot") úgy sem lehet mit kezdeni, tök mindegy mivel megy az ember, bár azt hallottam ők sem vetik meg a makrót.

Igazából a noob-ok és kezdők okoznak nagy fejtorést, mert ők képesek bárhova lefeküdni és letámasztani a snipert, lmg-t és senki nem számít rá, mert mindenki tudja, hogy aki egy kicsit is játszott ezzel, az nem csinál ilyet...

Mondjuk ma én is noobkodtam 64-es nosharmon. Vicces fegyver az mk3ai frag-gel töltve és ha ölsz vele, akkor repül egyet a páciens, amit mindenki jókedvvel lát, payday2-ben is ugyan ez van, csak ott kifejezetten előnyös, mert egy helyen sok ellen jön egyszerre és ott is csinálják a szaltókat ezerrel
-
scope2007
addikt
magyarán mondva: kurva sok a kurva!
már bocsánat
bazz hihetetlen.. tdm 64 canals
van egy aimbotos az ellen csapatába [level 23]... én ráhívom a szavazást
és nem bírja beírni a sok nyomorék hogy !yes kb 60 emberből kb 8nak volt agya
helyette én lettem kirúgva
pedig 50tickettel tartottuk magunkat
holly shit
itt a patkány
accuracy azért elég merész.. de aimozik.. sks és g18
map végéről lelőtt g18al
na ott már sírtam 
előtte lévő körben meg mert előzni a féreg... az én csapatomba volt -
emiki6
veterán
-
xavix13
őstag
Látod-látod csak megérte az a cheat még amit anno vettél, majd továbbküldtél. Még most is jól szuperál.

(#33376) emiki6: Ez meg a másik, van aki nem bírja elviselni hogy valaki jobb nála, rögtön csaló, hacker.
Pedig lehet csak szimplán jobb a nete/pinge. Sokszor már az is sokat számít.
A legviccesebb amikor tankban,heliben ülve csalóznak le.
Close combatra meg a pwd-k tényleg op-k, pl. p90, ump, hipfireből is rohadt pontosak. -
Gyula84
veterán
-
xavix13
őstag
-
xavix13
őstag
Ja, de elég nagy baj van. Nem indul ez a fos...
You were disconnected from ea online (1).
Rohadt jó, 1 hete toltam egy kört, a kör vége előtt levágott pb hibával. Ráhagytam.
Most mennék fel erre ezt kapom. Végig olvastam már a legtöbb megoldást semmi sem jó.Amit eddig próbáltam:
- pb frissítve,
- játék javítása originbe,
- battlelog plugin újra húzva,
- másik böngésző,
- origin futtatva rendszergizdaként,
- routeren a portok kinyitva,
- vírusírtó kilőve,
- tűzfal letiltva,
- meg volt egy videó ahol a windows/system32/drivers/etc/ mappából a hosts fájlban kellett volna kitörölni az összes 127.0.0.1 utáni sort. Nos ez nekem alapból így néz ki, nincs utána semmi, amit a videó szerint törölni kéne.Egyéb ötlet?

-
xavix13
őstag
-
Gyula84
veterán
-
xavix13
őstag
-
xavix13
őstag
Helyes!
Össze kell szervezni a régi squadot aztán lehet csapatni.Valamelyik nap megjött hozzá a kedvem, felmentem tolni egy kört, de valami pb hibával kivágott a kör vége előtt, majd utána nézek.
Régi szép idők, a sok ártatlan áldozat zibán, meg a nagy képű pró helisek akiknek sokszor el lett kenve a szája.

-
scope2007
addikt
-
CJ4567
nagyúr
-
xavix13
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Noctua industrial NF-F12 industrialPPC-2000 PWM - több darab
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)