- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Aktív témák
-
Wasp_HUN
tag
Nálam 2db 5770 HAWK megy és kellemes könnyedséggel viszi a BF3-at, 50 fps körül. Kipróbáltam 1 vga-val is, a különbség átlag 60-80% körül van.
Driver: AMD Catalyst 12.1+CAP 12.2
Beállítások: HIGH, 2xMSAA, max FXAA, HBAO, 1080p.6870-es jó kártya, abból 2öt összedobsz CF-be, nem lesz problémád egy jó ideig

-
- = Zk = -
félisten
egyelőre engem is a kis inf only mapok vonzanak. majd ha találok magam mellé napi szinten fix 3-4 főt csapatban vonulni, mint a madarak, akkor jó. addig inf onlyzom

nálam a döntést anno elősegítette a Bf3 Béta.... MW3 vs Bf3 között őrlődtem. ám a béta segített dönteni. pont a Métro, ami aztán a nagy kedvencem lett...
-
Chabe89
addikt
Ha megvásároltam a játékot ugyan úgy jogom van publikon is játszani attól, hogy klános vagyok. nem értem mit kell ezen kiakadni. Volt már nekem is olyan, hogy egyedül játszottam és ellenem volt vagy 10 ember ugyan abból a klánból, én meg full idegenekkel.
Nem tudom mért nem lehet megérteni azt, hogy néha csak úgy szeretnénk együtt játszani egy publikon. Miért akad ki ezen bárki is pláne ha nem is az ő szerója. Ha meg az övé vágjon le, tiltson ki volt már rá példa. Nem egy ember mutogatta már itt az e-péniszét videókkal meg hasonlókkal, persze mikor mi ilyet merészelünk egyből le vagyunk ugatva. -
Xaels
félisten
Akkor menjetek privibe vagy CB/ESL fórumra egymást b@szogatni. Azok akik ide járnak szerintem klántól függetlenül azért vannak itt mert élvezik/élvezni akarják a játékot waroktól meg egyéb f@szságoktól függetlenül is. Attól, hogy 2-3an felmennek pubolni még nem lesznek kevesebbek mint azok akik hitvitát képesek a klánosdiból csinálni. Ha nem tetszik, hogy ez egy PUB fórum ahonnan nincsenek kiutálva a "pro"-k akkor lehet menni a már fent említett fórumokra...
Nem csak warokból áll a világ, mindenkinek kijár egy kis független szórakozás...
-
Chris78
aktív tag
-
RichieTri
senior tag
-
madaraszf
aktív tag
Amilyen bemutatót én néztem azon pl. a füst és hasonló effektek mérete és átláthatósága ugyan olyan volt ultra és low beállításokon is, viszont a minőségén meglátszottak a különbségek. Ugyanígy a tereptárgyakon is. Direkt ügyeltek arra, hogy a grafikai beállítások miatt ne tehessen az ember nagy előnyre szert.
Itt találsz pár érdekességet.
-
janihunk
senior tag
The game crash randomly after about 15/20 minutes
-Press start (or the windows logo)
-Type in the searchbar "cmd" without the "
-Press enter
-a command windows should open up. write "bcdedit /set increaseUserVa 3072" without the "
-Press enter
Case 1: operation concluded succesfully (or a similiar message)
-reboot PC
Case 2: you are not allowed to do that (or a similiar message)A CMD-t rendszergazdaként kell indítani.
-
BandiHUN
veterán
Fagyni nekem is fagy néha,legtöbbször induláskor,de tegnap adta szépen a menet közbeni fagyást is,jellemzően játék KÖZBEN szeret kifagyni,de újabb verzióként a hang befagyás NEM múlt el,hanem zörgött a hangkártya tovább,még a gémet újraindítva is ottmaradt a háttérben,szerencsére elnyomta a repülő zaja,csak géprestart állította le.Vissza is kapcsolta a hangkártyához javasolt tweakelést normálra,végülis úgyse alaplapival tolom,csak megcsináltam,"hátha"...
Most tettem fel az ATI 11.12 betát,kíváncsi leszek
tegnap volt 2x képernyőillesztő nem válaszolt,majd helyreállt is,ez a vacak gém úgy lesz sz@rabb,ahogy haladunk,pedig a patch előtt bár kicsit lassabban ment,de szinte semmi gond nem volt.
Az ilyen Disconnected from EA és Something went wrong Battlelog hibákra nem is tudom már,mit mondjak...legszebb,amikor az ember vár negyedórát,hogy bejusson a kedvenc szerójára,erre vagy bf3.exe leállt vagy ilyen fogadja
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- BestBuy ruhás topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Napelem
- Milyen egeret válasszak?
- Arch Linux
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Phanteks Enthoo Pro
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
(mondjuk gondolom mast is jatszanal, bar nem hinnem hogy mashol is egetvero kulonbseg lenne)

?? énis ultrán játszom kiv élsimítás és átlag 50fps, 40alá sosemmegy

Caspian a király!