- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ivqkzy-: Eddig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
Lotus_Omega #15005 üzenetére
Kaccsold ki az SLi-t játssz egy VGAval. Nincs ennek olyan nagy igénye, hogy kettő kelljen hozzá
Vagy:
eladni a két 1080-at és TitanX,
vagy megvárod az 1080Ti-t.
Nem játszol a BF1-el. -
Xaels
félisten
válasz
Ne haragudj, de a többkártyás rendszerek mindig problémásak voltak. Mindig. Volt 1-2 játék ahol pár patch után jól működött, de van olyan ahol mai napig nem megy rendesen. Ugyanez igaz a hibrid rendszerekre is. Ezzel tisztában kellett lenned amikor összeraktad.
Valamint ha DX12-ben próbálkozol akkor próbáld meg átrakni DX11-be. DX12 alatt állítólag nem megy egyáltalán az SLI.
-
prokxy
veterán
válasz
Én anno ezért nem vettem SLI-t, de ha a 4K a cél, más lehetőség nem nagyon van. (ami azért nevetséges kicsit) Volt anno CF-em, sokat szívtam vele, azóta csak egy kártya, pedig én is megvettem az 1050W-os Corsair tápot!
Most meg ott pihen, unatkozik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest