Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Honzi
senior tag
Battlefield 1 € 39.79
Már vásároltam itt eddig semmi probléma nem volt.[ Szerkesztve ]
Ryzen 3600 & GTX 1080
-
lofagi
addikt
A trustpilot-on is elég jó eredménye van.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
-
Laraxior
titán
Ebayen is van negyvenpár euroért. 15ezer körül. Nem mintha annyira megérné.
Huhh, alig várom már, hogy jöjjön Még több mint két hét... Ezért utálom a videokat a játékról.
Jövő héten jön a GTA5-höz motoros DLC, legalább addig elmotorozgatok
Nesze nekem munkanélküliség... a semmitevés sem olyan frankó[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Astroboy
őstag
válasz AAtt1la #7799 üzenetére
Nem ezt mondtam.
Pusztán annyit jegyeztem meg, hogy ebben az új trailer-ben túl sok az átvezető video, így biztos nem fog kinézni a gameplay, butaság lenne ezt elvárni. Nem, még ultrán sem fog, mert VIDEO.
Jól észrevehető a különbség = egyet értek ebben igazad van, én is ugyanezt mondom.Peace és ikszdé
-
lofagi
addikt
Akárhányszor megnézem a sp trailert egyre jobban azt látom,hogy a WWII-es Battlefield is borítékolható a jövőben. :]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Honzi
senior tag
Ryzen 3600 & GTX 1080
-
IntelKiller7
veterán
Új BF1 trailer snittek. [link]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
SkyS1gn
félisten
-
prokxy
veterán
válasz SkyS1gn #7813 üzenetére
SP nem érdekel, végig akarom tolni és nem szeretném a spoilereket nézni, MP viszont nagyon, főleg, h mit balanszoltak, változtattak, akár jöhetne egy patch notes is...
Nem nagyon leszek netközelben hétvégén, max este, szóval remélem, h ezek később megtekinthetőek lesznek.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
redingitell
senior tag
Itt elég jól követhető hol olcsóbb épp.
-
SkyS1gn
félisten
válasz SkyS1gn #7813 üzenetére
TwitchCon 2016 Live Stream And Schedule Details Ittvan -e. PDT időzóna ha jóllátom.
Broadcast Schedule:
Friday: 2 – 5pm Battlefield 1 / 5:30 – 8pm Titanfall 2
Saturday: 10am – 1pm Battlefield 1 / 1 – 1:30pm Exclusive Battlefield 1 Single Player Gameplay / 2 – 5:30pm Titanfall 2
Sunday: 10:30am – 1:30pm Titanfall 2 / 2 – 5:30pm Battlefield 1[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
SkyS1gn
félisten
válasz IntelKiller7 #7820 üzenetére
Ma hajnalban a többi meg ilyen 9-11 magasságában lesz hétvégén.
Amiens:
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
Westie amugy mióta lett ekkora sztár? BF1-el minden streamen ő az egyik müsorvezető Nem is a legnagyobb yutyubos...
GoldenBoy jobb volt.
[ Szerkesztve ]
-
redingitell
senior tag
Ma megérkezett egy MSI rx 480. Mindenféle kieg. nélkül, a beharangozott kupon sem volt hozzá. Az üzletben ahol vettem semmiről sem tudnak.
Mondjak le a deluxe editionról?[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz redingitell #7831 üzenetére
Lehet ez még régebbi raktáron levő, kupon nélküli verzió. Boltnak írjál, hogy a nagykernél kérdezzenek rá a kuponra!
-
Honzi
senior tag
Egy ideje már nem léptem be originre erre tölt egy patchet és látom a magyar nyelv már nem támogatott ez már szánalmas az EA részéről.
Most lesz rush. [link]
[ Szerkesztve ]
Ryzen 3600 & GTX 1080
-
SkyS1gn
félisten
Most komolyan Sainai Rush-t streamelnek?
Ezek kva hülyék! Ha nem lesz uj map...
(#7835) Astroboy konzol aim...
[ Szerkesztve ]
-
Astroboy
őstag
Ráadásul milyen bénák
-
N@idia
őstag
válasz SkyS1gn #7834 üzenetére
Elég hülyék, ha valóban nem mutatnak másik pályát Én azért vártam, hogy mutassanak valami újat ez így elég gáz ráadásul a bugok is megvannak amik a bétában voltak gratula, hogy ezeket sem javították még ki
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
SkyS1gn
félisten
válasz fornettisuti #7838 üzenetére
Akkor miért nem oda irogatsz? Rossz topic!
(#7831) redingitell Vagy csak kilopták... szerinted aprón hogy árulnak ilyeneket...
[ Szerkesztve ]
-
AAtt1la
aktív tag
Azt mondják ez még a béta verziója a játéknak,így főleg semmi értelme ennek a streamnek.
-
SkyS1gn
félisten
Aztmondta Xfaptor ez a Béta build... 0 értelme a streamnek, gratulálok!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Laraxior
titán
válasz }{3@Đ$}{0ot #7846 üzenetére
De miert pont a sivatagban?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Dtomka
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #7846 üzenetére
Van benne pár jó jelenet
Én már alig várom, hogy végre meglegyen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest