Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro!Petya
addikt
válasz voodoo98 #28481 üzenetére
Elképzelhető hogy a táp egyik ága kezdi magát megadni.... vagy valamelyik csatija.
Mivel írtad hogy prime is lefutott 45 percet ami ugye (small fft volt és nem blend?) ,így hát valszeg nem cpu vagy alaplapi vrm lesz. De azért egy IBT-t VH -ba rákéne még ereszteni 10 körre.
Másik meg a vga , ha az 1080Ti-t annyira meg lehet cibálni mint a sima GTX1080-at akkor nem valoszinű hogy az OC lenne a baja ,főleg hogy alapon is kiprobáltad és a Kombustor is simán lefutott...oda is elkéne azért egy Superposition bench csak hogy biztosra ki lehessen zárni hogy nem is a cpu és a vga miatt crash-elsz. Gondolom nem vettél észre jelentösebb Fps esést. (akkor fagy mikor eléri a maxot?)
Szóval eddig ugy fest hogy csak akkor fagysz ki mikor közel "teljes terhelésen" megy minden (igaz a cpu sem 100 on teker + a vgat is fpsbe limitelted) De így is ilyenkor a legtöbb a fogyasztás.
Ezért gondolom hogy táp lehet (vagy alaplap). Láttam már ram modult is behallni egyik napról a másikra (azaz igazábol csak az Oc-t nem bírta ,de alapon simán ment tovább) Még egy ramteszt sem árthat azért.
Jó lenne tudni hogy más game alatt is produkálja-e a crasht.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Gery9112 #28491 üzenetére
Ez kint van már? Lehet ezen a mapon játszani? Ezt megnézném én is
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
prokxy
veterán
válasz Bravo198 #28502 üzenetére
Értem én, én is 4.8-on járatom a procit (még csak), pedig BF alatt aztán semmi értelme Ellenben nekem stabil!
A VGA miatt lesz elsősorban, próbált +50-es GPU, mag +250-es MEM tunigot és úgy menj feljebb.Ok, szuper, akkor este.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
warcat
veterán
Nincs semmi baj a shotgunokkal Dice, üljetek csak a seggeteken...
Így aztán jöhet a ""forradalom"EA: It's in the crate!
-
Pro!Petya
addikt
Most jön le a CTE ... hááát azt hittem csak egy kissebb update a gamehez, erre megint leszedi a 60 gigát..
Most akkor csak hogy tisztán lássak: akkor két bf1 lesz/van telepítve. Egyik a normál,másik csak a CTE? -
voodoo98
addikt
válasz Pro!Petya #28501 üzenetére
Köszönöm a válaszod! Mindenképpen megcsinálom ezeket is!
Válaszok:
- Prime95 blend volt: nyomok rajta egy small fft-t is.
- IBT-t VH is meg lesz! Abból talán 1 kört futtattam!
- fps esést nem vettem észre, de amikor kifagy, előtte kb. 1-2mp-ig erős droppok vannak, de nagyon rövid ez az idő. Viszont azt érzem, hogy amikor elkezd bedroppolni, hogy "na most fagy ki"! tehát mégis csak lehet vmi hw-es oka.
- volt egy olyan fagyás is, amikor kilépő loading screen-en fagyott ki, akkor éppen nem néztem rá a cpu és gpu usage-okra.
- apropó, ha jól emlékszem, akkor egy kábelről (!) van mind két csati rádugva a kártyára, gondolom ez se teljesen fasza így!
- ram tesztet mivel tudok hatékonyan végezni?
- BF1 CTE-t próbáltam még, ott is egyből crashel, más játékot nem
- tovább kéne fps-t limitálnom: 80-100-ra, 120 kevés, van olyan állapot, hogy nem mindig éri el a 120-at(#28510) propetya85
Totál két verzió! 2x 60gb[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
voodoo98
addikt
válasz Zso Ro #28512 üzenetére
Két csati van a kábel végén és ment...és így maradt! Valószínűleg, otthon lecsekkolom!
Történet: 1080 volt előtte 1 db 8pin-es csatival, utána lett az 1080ti, ami 2 db 8pines csati van és rádugtam mindenkettőt. Abból indultam ki, hogy ha ez így nem menne, akkor sli-t sem lehet használni.
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
-
prokxy
veterán
válasz voodoo98 #28511 üzenetére
Én azért más játékokat is kipróbálnék, ami legalább ennyire erőforrás igényes, wildlands, stb, oda adom a uplay accom, ha kell, azon van pár kacat...documents mappa törlése megvolt? Nekem ez megoldotta anno, meg ugye a game mode off.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Pro!Petya
addikt
Szivesen!
Kell a prime95 small FFT mindenképp mert a blendbe csak a ramokat számoltatja (hiába megy 100on cpu). Az már egy fél ram tesztnek meg is felel,mert én azzal (blend) én az idözités és freki Oc stabilitást ellenörzöm hogy
stabil-e.
Vrm tempet jó lenne hozzá monitorozni, biztonság kedvéért tesztek alatt. Hwinfo64 (nem mindegyik lap-nak van sensora a vrm-nél)
Ha ez lefutott egy jó 40-45 percet, (nálam ez már elég... van aki egész éjszakára vagy napra odateszi nah hát kinek mi) utána mehet az IBT 10 kör VH-ba ennyi kell mert sokszor a vége felé áll meg a technika.
Normál ram tesztre: Memtest86
Vga-ra meg elvileg kellet kapnod 8pines kábelt vagy kábeleket, szóval érdemes lenne mindenképp a táp egy másik ágáról bekötni.De viszont mielőtt elkezded az egészet, szerintem mindenképp próbálj rá egy másik hasonló kaliberű game-re.Persze itt nem CTE-re gondolok
Mert ha ott viszont nem csinálja, akkor lehet elég "csak" ujrahúzni tisztán a BF1et.
Csak mert a fent leírtak kb 3-4 órába beletelnek..[ Szerkesztve ]
-
Snooker
senior tag
Most használok a héten először shotgunt...hát ezzel valamit nagyon elcsesztek. Közvetlen közelről mellé ment négy lövés holott végig az ellenfélen tartottam a célkeresztet...medál miatt kéne vele 20 kill, de ez így nagyon gáz...(sjörngern)
voodoo, érdekes módon én nem kaptam meg őket, viszont az XP boostot ami járt mellé igen.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz Zso Ro #28490 üzenetére
Köszi
Mi volt a neved?
Azt a kommentet arra gondoltam, hogy nem figyeltem az aknákat, plusz a tolatás sem ment, ahogy szerettem volna. B3-ban majdnem olyan jól tolattam a tankkal, mint ahogy előre mentem, persze ehhez jó pályaismeret is kell. De Aznap este valami fosban egyszer úgy fennakadtam, hogy kb 20 másodpercig szenvedtem. Talán a D pontnál volt középen az a cucc az Amiensen.
Kb ott döntöttem el, hogy nem vagyok elég fitt a játékhoz már, na de majd ma.
-
őstag
Relaaa újra játszik, ott volt most a Gamescom-on a BF1 bemutatón.Na így kell 33-4-et menni az új Tsaritsyn pályán.
-
voodoo98
addikt
válasz Snooker #28522 üzenetére
Ha tutira megcsináltad a megfelelő időben a megfelelő feladatot, akkor írni kell az EA supportnak! Kaptam már így meg dogtaget. Nekem meg van már mindhármom. de 4. még nem, ami azért jár, ha mind3-at megcsináltad. De elképzelhető, h a napokban még megkaphatod, de nem tudsz várni, akkor érdemes írni nekik.
[ Szerkesztve ]
-
Aventador91
őstag
válasz Németh Péter #28524 üzenetére
undorito ez a kapkodás. mit lehet így élvezni...
-
blue01song
aktív tag
Újabb fantasztikus "bug" jött elő nálam, a peccs előtt nem volt ez. Szóval futok,de pillanatokra beakad a futás,mintha a hátra/visszafelé gombot is nyomnám (természetesen nem) . Egeret próbáltam kihúzni és újra csatlakoztatni de nem sikerült. Egyre játszhatatlanabb ez a kva gém áááhhh valaki tapasztalt hasonlót?
szerk: na,most meg 2 perc játék után csak úgy lost connection. kicsit se ba..z szét az ideg már.
[ Szerkesztve ]
-
Snooker
senior tag
Annyira jó, hogy beadnak egy medált amiben 20 killt kell szerezni shotgunnal pont akkor mikor használhatatlanná teszik őket, legalábbis a sjörngernt biztosan...
-
Pro!Petya
addikt
Ez a CTE nem igen akar összejönni .. van premium pass-om , origi kliens mutatja is hogy "Owned" , de nem enged belépni a pályára mert ki írja hogy : kell hozzá premium pass most akkor mivan?!
-
Gery9112
őstag
válasz Snooker #28530 üzenetére
Az új patch óta taglaljuk a fórumon, hogy a sörétes puskákat elcseszték. Hivatalos fórumon is töltik fel folyamatosan a videókat, küldik a hozzászólásokat. Nem baj ha nálad is előjött, könnyebb lesz majd azonosítani a gondot, ha sokunknak ugyanaz a baja .
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
ribizly
veterán
A véleményem az, hogy nem HW-es problémád van. Persze sokminden előfordulhat, de az viszonylag konstans előjön. Ha nagyon tesztelni akarod, akkor én a BF4-el való tesztelést javaslom. Ha ott nem jelentkezik hasonló körülmények között a hiba, akkor elég biztos lehetsz benne, hogy a BF1 körül van a gond.
Valaki már írta, hogy egy repair-t érdemes lehet nyomni rá. Ez legyen az első lépés. Volt már nálam is más játékoknál, hogy valami hiba csúszott a tárolt game (BF4, Titanfall2, CS: GO, CoD) konzisztenciájában.
Ez viszonylag gyorsan meglehet, így legalább kizárhatod a HW és BF1 hibákat.A másik amit fordulásból megejtenék: írnék az origin-en kereszül egy üzenetet a support-nak. Sokszor olyan hibák vannak, amikre sokkal hamarabb tudnak választ adni, mint egy ilyen forumon (például Ubisoft és az AC4 esetében nekem crach-elt az egyik cut scene-nél, és VGA only-ra kellett állítani az nvidia driver-ben a Physx-et).
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #28523 üzenetére
Majd ma? Akkor velem legyél!
Joker drága, Te is jössz ugye?Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Enigma1945
őstag
sziasztok! tényleg nincs a játékban PB? Akkor hogyan szűri ki a csalókat a játék?
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
@rglaaf
veterán
-
@rglaaf
veterán
válasz Enigma1945 #28539 üzenetére
értem hogy mit irtál csak a PB gondolom semmit nem ér
PSN:BiZzare_0 ️
-
voodoo98
addikt
válasz ribizly #28533 üzenetére
- Prime 95 lement rendesen, small FFT 40 perc
- kábelek kicseréltem a vga-n, beraktam még egyet
- MSI Donut-ot hagytam egy ideig. Elmentem itthonról, mire visszajöttem restartolt a gép
- GTA5, 30% cpu usage, 8xAA-val 97-99% 16 perc után restartolt a gép (kocsikáztam a városban)
- sikerült elcsípnem egy ilyen hibát is időközben BF1-ről:[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
válasz Enigma1945 #28537 üzenetére
Jo hogy emlegettük a csalást nem rég jöttem le a gyerek 100-2 volt egy hit mindenkit revolverel csak azért nem léptem le kör közben mert hajtott a csapat és sikerült nyerni nem kicsi elégtétel ez a végén kapta is az ivet a kis rohadék
PSN:BiZzare_0 ️
-
Zso Ro
senior tag
válasz ForRedGlory #28523 üzenetére
mekcsirke
Lehet tényleg fáradtság,mert előtte St.Quentinen nem volt probléma. -
Zso Ro
senior tag
válasz voodoo98 #28545 üzenetére
Nekem Rx480-nál volt ilyen hiba driver miatt.CSere után se tesztek alatt,se játék alatt nem lett többé.
Mielőtt nagyon rámennénk a hw hibára,azért a dx-et és drivert pucold le.Ha jól emlékszem a legújabb van fent neked.Talán kettővel előtti whql aláírással elátottat még próbálhatnád. -
BullKoxa
őstag
válasz voodoo98 #28541 üzenetére
Nekem Rx480-m van, nemrég ( 2-3 napja ) tettem fel a 17.6.2-s drivert és tegnap volt egy map ahol egy résznél ha oda nézte m jobb klikkel akkor zölden villogott a kép. Sokáig a 17.1.1. volt fent mert a többinél meg a Division volt rossz mikor a fő bézisra mentem befele.
Ha sokat vacakol akkor megy vissza a 17.1.1. .
-
Pro!Petya
addikt
Ez az uj map Tsaritsyn ... ez sem lesz a kedvencem :/ 4-5 körig bírtam aztán off
Aki a B-t befoglalja az nyerte is
Ilyen faék egyszerű pályát rég nem láttam.kb Ennyi stratégia kell hozzá :
1. Alappont befoglalása (ide elég 1-2 ember)
2. B-re mennek a lovasok utánuk a többiek.. majd csipások kupolába lent assaultok + pár medic
3. C-re elindul a tank körbe, aztán A-B után lehet menni .Ha az ellenfél nem ezt csinálja akkor 7. ,8. perc után a kezdöröl sem tudnak kijönni.
10 -12 perces gamek.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest