- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
válasz
csaszizoltan #823 üzenetére
Igen igen, ez remekül bevált, köszönöm ismét
Infó: számomra a 120sec még sok is (gyakoriságot tekintve), mivel kb 3-4 naponta érkezik oda bármi (sőt, van, hogy egy hétig semmi). Ezért is került nagyon perifériára és vagyunk hajlamosak megfeledkezni róla. Ezért már az is jó, ha 1-2óránként végez ellenőrzést.
De egyébként a 120sec is kiváló. Szépen csendben elvan a háttérben, ha pedig érkezik valami, már dobja is az ablakot a képernyőre.
Startup mappába bedobtam, géppel indul, törődésmentes -
_Smooth
senior tag
válasz
csaszizoltan #817 üzenetére
Nagyon szuper, köszönöm
Már ez is nagyszerű, de chrome helyett egy sima echo (alert) ablak nem tud működni?
Ja meg a másik problem, hogy szerveren van az érintett könyvtár, nem helyi gépen.
Hol tudom megadni a vizsgálathoz szükséges elérési utat? -
_Smooth
senior tag
Néztem most itt lejjebb az egyik hozzászólásban a FileSystemWatchert. Ha ez telepítést igényel, akkor az sajna nem játszik, nincsenek a gépeken telepítési jogosultságok. Illetve nem is feltétlenül kellene ilyen"komolyabb" program, nincs mit logolni meg különösebben figyelni, csak egy alertre volna szükség.
-
_Smooth
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan batch file-ra lenne szükségem, ami értesítést küld, ha adott könyvtárba file kerül.
(Szerveren egy könyvtárba kerülnek fel a faxon beérkezett, PDF-be mentett adatok, de ezek néha elkerülik a figyelmünket. Semmi extra elvárás nincs, csak jelezzen új beérkezés esetén).Első körben arra gondoltam, számlálhatná a fileokat és változás esetén jelez. De ha két számlálási ciklus között valaki esetleg töröl egy régebbit, de beérkezik egy új, akkor arról nem fog jelezni.
Nem tudom, hogy módosítás dátumával lehet valamit kezdeni - pl. aznapi dátummal érkező file-ok esetén dobjon egy ablakot/emailt/csipogjon, mindegy.Van erre lehetőség?
Próbáltam keresni, bár nem egyszerű, így ha már volt hasonlóról szó, nekem annak a hozzászólásnak a linkje, száma is elég (vagy hogy nagyjából mikori hozzászólások környékén kutakodjak).Köszi előre is.
Szerk:
Sőt, jobban belegondolva (ha az egyszerűbb), az is elég, ha PDF kiterjesztéssel file-t érzékel, akkor dob egy jelzést. Mivel utána úgyis áthelyezzük a beérkezett file-okat a megfelelő könyvtárakba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Milyen program, ami...?
- Macska topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest