Hirdetés
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pitterix: Gyógytorna
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan batch file-ra lenne szükségem, ami értesítést küld, ha adott könyvtárba file kerül.
(Szerveren egy könyvtárba kerülnek fel a faxon beérkezett, PDF-be mentett adatok, de ezek néha elkerülik a figyelmünket. Semmi extra elvárás nincs, csak jelezzen új beérkezés esetén).Első körben arra gondoltam, számlálhatná a fileokat és változás esetén jelez. De ha két számlálási ciklus között valaki esetleg töröl egy régebbit, de beérkezik egy új, akkor arról nem fog jelezni.
Nem tudom, hogy módosítás dátumával lehet valamit kezdeni - pl. aznapi dátummal érkező file-ok esetén dobjon egy ablakot/emailt/csipogjon, mindegy.Van erre lehetőség?
Próbáltam keresni, bár nem egyszerű, így ha már volt hasonlóról szó, nekem annak a hozzászólásnak a linkje, száma is elég (vagy hogy nagyjából mikori hozzászólások környékén kutakodjak).Köszi előre is.
Szerk:
Sőt, jobban belegondolva (ha az egyszerűbb), az is elég, ha PDF kiterjesztéssel file-t érzékel, akkor dob egy jelzést. Mivel utána úgyis áthelyezzük a beérkezett file-okat a megfelelő könyvtárakba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rövid hangulatfokozó előzetest kapott az ARC Raiders
- PlayStation 5
- Milyen házat vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Arc Raiders
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Meta quest 2 128GB, KIWI akkumulátoros fejpánttal.
- Asus A15 FA507XU 15.6" FHD IPS Ryzen 9 7940HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- 150 ezerrel ár alatt! bontatlan lenovo loq ! Ajándéknak tökéletes! Rtx 5050
- SAMSUNG LS32BG700EUXEN 32" Q-LED G7 144hz MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS55CG97WNUXUF) ODESSEY ARK GAMER 140CM MONITOR ! AKCIÓ!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő