- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
retes
aktív tag
Sziasztok!
A problémát már megoldottam, ellenben lenne egy másik kérdésem. Hogyan lehet azt megcsinálni, hogy adott könyvtár másolása, de ha már látezik akkor új könyvtárat hoz létre hozzá, és ha már az is létezik az új akor az elsőt írja fellül és így tovább dátum alapján...
Előre is köszi midnenkinek a segítséget!
Retes
-
retes
aktív tag
Sziasztok!
Utána olvastam, és találtam is megoldást, de az lenne a kérdés, hogy nincs valami megoldás arra, hogy gyorsabb legyen a másolás?
-
retes
aktív tag
Sziasztok!
Én abban kérném a segítségeteket, hogy szeretnék írni egy sima egyszerű batch fájlt, ami nem csinál, mást csak egy könyvtárat adott helyre másol...
A copy paranccsal nem nagyon jutok előre, ugyanis mikor másolnék, akkor egy gépen csinálja, de ott is csak a tartalmat, ugyanakkor másikon nem fut le. Nem ismeri a fájl nevet üzenetet írja ki. Mi miatt lehet ez? Tűzfal esetleg vírusölő?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen videókártyát?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Blood Message - Egy újabb akció-kalandjáték Kínából
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest