Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
retes
aktív tag
Sziasztok!
A problémát már megoldottam, ellenben lenne egy másik kérdésem. Hogyan lehet azt megcsinálni, hogy adott könyvtár másolása, de ha már látezik akkor új könyvtárat hoz létre hozzá, és ha már az is létezik az új akor az elsőt írja fellül és így tovább dátum alapján...
Előre is köszi midnenkinek a segítséget!
Retes
-
retes
aktív tag
Sziasztok!
Utána olvastam, és találtam is megoldást, de az lenne a kérdés, hogy nincs valami megoldás arra, hogy gyorsabb legyen a másolás?
-
retes
aktív tag
Sziasztok!
Én abban kérném a segítségeteket, hogy szeretnék írni egy sima egyszerű batch fájlt, ami nem csinál, mást csak egy könyvtárat adott helyre másol...
A copy paranccsal nem nagyon jutok előre, ugyanis mikor másolnék, akkor egy gépen csinálja, de ott is csak a tartalmat, ugyanakkor másikon nem fut le. Nem ismeri a fájl nevet üzenetet írja ki. Mi miatt lehet ez? Tűzfal esetleg vírusölő?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- LEGO klub
- Call of Duty: Black Ops 7
- BestBuy topik
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- iPhone AIR 256GB 100% (2028.10.22 Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest