Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Stand up és én
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
retes
aktív tag
Sziasztok!
A problémát már megoldottam, ellenben lenne egy másik kérdésem. Hogyan lehet azt megcsinálni, hogy adott könyvtár másolása, de ha már látezik akkor új könyvtárat hoz létre hozzá, és ha már az is létezik az új akor az elsőt írja fellül és így tovább dátum alapján...
Előre is köszi midnenkinek a segítséget!
Retes
-
retes
aktív tag
Sziasztok!
Utána olvastam, és találtam is megoldást, de az lenne a kérdés, hogy nincs valami megoldás arra, hogy gyorsabb legyen a másolás?
-
retes
aktív tag
Sziasztok!
Én abban kérném a segítségeteket, hogy szeretnék írni egy sima egyszerű batch fájlt, ami nem csinál, mást csak egy könyvtárat adott helyre másol...
A copy paranccsal nem nagyon jutok előre, ugyanis mikor másolnék, akkor egy gépen csinálja, de ott is csak a tartalmat, ugyanakkor másikon nem fut le. Nem ismeri a fájl nevet üzenetet írja ki. Mi miatt lehet ez? Tűzfal esetleg vírusölő?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest