- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
sentinel
aktív tag
Hello Lortech
Igen, valóban ez a megoldás kipróbáltam
A SET /A var %%= 3 az azt jelenti jelen esetben, hogy 10/3 és megadja ez a maradékot, jelen eseben 1-et ugye?
Ha igen, akkor abban még tudsz segíteni ilyeneknek hol néztél utána? Gondolom van hatványozás stb, de egyszerűen nem tudom hogy keressek rá a google-on, mert az nem értelmez ilyen %% jeleket, stb.
Köszi!
-
sentinel
aktív tag
Hello,
hogy tudom figyelni batch fájlban, hogy egy válzotó (%str2%) az minden harmadik (3,6,9...stb) futáskor egy ciklusban csináljon valamit? Sajnos a vége az egy mappától függ mennyi fájl van benne, mert annyiszor fut le, tehát a véga sajnos X előfordulás
tehát erre gondoltam:
ha %str% az harmadik, akkor csináljon valamit, amúgy meg fusson tovább.
Tehát hogyan tudok egy változót deklarálni, hogy 3 vagy annak hatványa-e?
Köszi
-
sentinel
aktív tag
Hali,
copy, vagy Xcopy-val meg lehet azt csinálni egy parancsban, hogy több másolandó file-t másoljon át, vagy csak 2 sorban?
Konkrétan erről van szó:
copy *.jpg (és) *.bmp d:\munkaNa az (és) helyére nem tudom mit kellene írni, hogy egyetlen parancsal átvigyen 2 feltételt.
Valaki tudna segíteni?
Köszi
-
sentinel
aktív tag
Hali,
köszi! Van egy batch fájl amit vissza akarok fejteni pontosan mit is csinál. Az ok amit mondasz és értem is, na de google-val hogy keressek rá?? Már tettem idézőjelbe is, stb, de tényleg nem veszi figyelembe sem pl ezt sem--->>>> %%~dpntxH
Meg ilyenek: 2>>&1
Pedig ez valami speckó parancs lehet. Nemtom, pl levág valamit egy karakterből stb...
-
sentinel
aktív tag
Hello,
hol tudok utána nézni ezeknek a furcsa jelölések mit jelentenek egy batch fileban?
%%~dpntxHfind "TTL=" || goto vege - > itt a || és a && jelölések és egyéb ilyen parancsok furcsa karakterrel?
Google-val próbáltam keresni, de semmi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 3
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest