- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- sziku69: Szólánc.
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
válasz
sztanozs #455 üzenetére
Hiába indítottam újra többször a TC-t, nem jelent meg a legördülőben sem! De szerintem a TC-vel lesz a gond, mert pl. a hozzáadott hálózati meghajtók is eltűnnek újraindítás után, hiába pipálom be, hogy bejelentkezéskor újracsatlakoztassa. Csak az nem zavar annyira, mert azokat ritkábban használom...
Kipróbálom a registry-s megoldást is holnap, mert a céges gépen van ez a móka!Köszi mindenkinek a segítséget!
-
morfondőr
addikt
válasz
morfondőr #453 üzenetére
Közben sikerült megoldanom a problémát, de lett még egy!
Így lehet pl a parancsot újra futtatni (loop):
:start
subst H: E:\Cloud\Skydrive
timeout 3
if exist H:\desktop.ini (exit)
goto start
Viszont a rendszerindításkor csak egyszer futott le. Megnéztem és nem volt a meghajtók között H:, legalábbis a total commanderben. A windows intézőben meg ott figyelt! Szóval eddig is felcsatolta, csak én egyből total commandert indítok, ahol nem jelenik meg. Ez az újabb gondom, hogy miért? -
morfondőr
addikt
A listázás működik minden esetben! Kipróbáltam, hogy úgy indítottam, hogy előre beírtam a subst H: /D parancsot, de akkor azt írja ki, hogy "invalid parameter -H". Ezután lefut a fentebb említett parancssor és mégsem csatolja fel a meghajtót.
Van egy olyan ötletem, hogy lefut a subst parancs, azután keressen meg egy bizonyos file-t a H: meghajtón, amit felcsatolt, ha nem találja, akkor futtassa újra a subst parancsot, amíg nem lesz meg. Így addig futtathatja, amíg nem csatolja fel a meghajtót és nem találja meg így a file-t. Csak ez megint meghaladja a képességeimet!
Kérhetnék segítséget?Szerk: Próbáltam a linkelt programot, de az sem működik újraindítás után. Mindig kézzel el kell indítanom és kiválasztani a mappát!
-
morfondőr
addikt
Az E: meghajtó az egyik partíció a belső merevlemezen, a H: pedig szabad. A parancssorban szereplő könyvtár a skydrive kliensnek megadott könyvtár, amiből szinkronizál. Azért akarom felcsatolni meghajtóként, hogy könnyebb legyen elérni, mivel napi szinten használom. De ha a rendszerindítás után futtatom a bat-ot, amikor már minden betöltődött, akkor felcsatolja a meghajtót. Néha előfordul, hogy 2-3 alkalommal kell futtatnom, mire megjelenik.
-
morfondőr
addikt
Semmilyen hibaüzenet nem ír ki, csak egyszerűen nem csatolja fel meghajtóként és kilép! A pause-t azért nem akartam beletenni, hogy automatikusan csináljon mindent, ne kelljen lenyomkodni bill-t. A timeout-ot meg azért, hogy a rendszer betöltése után adja ki a parancsot, hogy a programok betöltődjenek előtte. Azt gondoltam, hogy azért nem csatolja be a meghajtót, mert a programok betöltése leterheli a rendszert. Egyébként ha felállt a rendszer, és akkor futtatom le a bat-ot, akkor megcsinálja a parancsot, de volt pár alkalom, hogy többször is kellett próbálkozni...
-
morfondőr
addikt
Üdv!
Lehet egyszerű lesz a kérdés, de nem vagyok programozó! Egy mappát szeretnék rendszerinduláskor meghajtóként megjeleníteni! Erre összehoztam egy rövidke batch filet, amit az indítópultba raktam, de nem akar működni! Így néz ki a parancssor:
timeout 8
subst H: E:\Cloud\Skydrive
timeout 3
exit
Hiába adok több időt a subst parancs előtt és után (timeout), akkor sem csatolja be a mappát induláskor. Utána a bat-ra kattintva - valamikor több próbálkozás után - megjelenik a meghajtó. Mi lehet a hiba? Vagy van-e valami megoldás arra, hogy várja meg a program, hogy befejezze a parancsot?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Update 06.23. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest