- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Klaus Duran: 2025 dude
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
Újabb kérdéssel fordulok hozzátok ugyanis én már nagyon belebonyolódtam a programomba és fogalmam sincs most már hogy mi a baja teljesen bele zavarodtam egyrészt azért mert pontosan 110 változó van benne ! De le írom nagyba hogy mit kéne megcsinálni szeretném ha segítenétek ebben!
Szóval van 110db szám amik ( például ) autó márkák szerint vannak csoportosítva
Aztán a számokat egyesítem csoportba például szín szerint! ( és vannak olyan autók amikben 2 vagy esetleg 3 szín is van )
aztán megkérdezi a program hogy melyik autót választom és az mellé választ egy olyan színű autót amiben nincs meg az a szín mint amelyiket választottam aztán ezek közül az autók közül megint választok egyet és ezek közül megint kiválogatja azokat amelyik az előző 2 választott autó színeiben nincsenek benne! tehát ha pl van 10 színemFehér
Kék
Sárga
Zöld
Piros
Lila
Rózsaszín
Fekete
Szürke
Neon( A fehér és a fekete tudom hogy nem szín de nem jutott több eszembe )
nah szóval ha ezek közül a színek közül az első autóm színe fehér/sárga ( tehát két szín van benne ) akkor a következő autóban ezek nem lehetnek aztán választok még egy autót mondjuk kéket akkor a maradék autóknak NEM szabad Fehérnek, Sárgának, vagy Kéknek lennie!
Nagyon szépen megköszönném ha valaki tudna ebben segíteni !
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- XPEnology
- Interactive Brokers társalgó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest