- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
Újabb kérdéssel fordulok hozzátok ugyanis én már nagyon belebonyolódtam a programomba és fogalmam sincs most már hogy mi a baja teljesen bele zavarodtam egyrészt azért mert pontosan 110 változó van benne ! De le írom nagyba hogy mit kéne megcsinálni szeretném ha segítenétek ebben!
Szóval van 110db szám amik ( például ) autó márkák szerint vannak csoportosítva
Aztán a számokat egyesítem csoportba például szín szerint! ( és vannak olyan autók amikben 2 vagy esetleg 3 szín is van )
aztán megkérdezi a program hogy melyik autót választom és az mellé választ egy olyan színű autót amiben nincs meg az a szín mint amelyiket választottam aztán ezek közül az autók közül megint választok egyet és ezek közül megint kiválogatja azokat amelyik az előző 2 választott autó színeiben nincsenek benne! tehát ha pl van 10 színemFehér
Kék
Sárga
Zöld
Piros
Lila
Rózsaszín
Fekete
Szürke
Neon( A fehér és a fekete tudom hogy nem szín de nem jutott több eszembe )
nah szóval ha ezek közül a színek közül az első autóm színe fehér/sárga ( tehát két szín van benne ) akkor a következő autóban ezek nem lehetnek aztán választok még egy autót mondjuk kéket akkor a maradék autóknak NEM szabad Fehérnek, Sárgának, vagy Kéknek lennie!
Nagyon szépen megköszönném ha valaki tudna ebben segíteni !
Új hozzászólás Aktív témák
- Augusztusi hardverszuflé
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Fűnyíró topik
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Számítógépház bazár! Lian Li, Kolink, Hyte, DeepCool, Jonsbo. Frissítve:08.06
- Lenovo Thinkpad T495, 14" FHD IPS, Ryzen5 Pro 3500U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Dell Latitude 5590, 15,6" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- Dell Latitude 5590, 15,6" FHD IPS, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest