Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyithe84
csendes tag
válasz
Lackooo84
üzenetére
Igen az. Én már megléptem a visszautalásos történetet paypalon.
De még bepróbálkoztak olyannal hogy hát ha megjön fizessem már ki. Erre nyilván a válasz hogy egy azaz egy cucc kell, ha véletlen megjönne mondjuk ma (ami nem jött) akkor oké visszautalom de mivel ez sem történt meg így veszem is az ebayről, aztán majd visszatér a lóvé 3-4 nap múlva. Paypalon már rajta van. Ha véletlen ideérne akkor meg keressenek és rendeljenek futárt a cuccért megadott címre megadott időbe és kezébe nyomom és persze elfelejtjük egymást. Nyilván lenyúlni nem fogom őket de ha már idővel engem lehúztak elég rendesen akkor az ő saruk minden más, oldják meg. Kifizettem volna még 3 al többet is ha normális időbe itt van. Viszont én maximum 5 percet szánok erre szóval mindent intézzenek ők , amúgy is a szállítmányozás ma már nemzetközi ha akarja meg tudja oldani.
Részemről egy rossz döntés volt a banggood, ebayen fogom németből és persze már csak fehér oukitel k4000 pro van. De jön a nyár, az nem baj legalább kocsiba hagyva nem szívja a napot magába az akku.
Mást is rendeltem már német bayen és meglepően jól jöttem ki belőle nyilván. Ugyan több volt pár ezressel de cserébe gyorsan és vám + áfa mentesen megjött a jó nagy doboz. Az biztos ezt kinyitotta volna a hivatal méretei miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BestBuy topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ubuntu Linux
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/