Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sanyithe84

csendes tag

válasz Lackooo84 #379 üzenetére

Igen az. Én már megléptem a visszautalásos történetet paypalon.
    De még bepróbálkoztak olyannal hogy hát ha megjön fizessem már ki. Erre nyilván a válasz hogy egy azaz egy cucc kell, ha véletlen megjönne mondjuk ma (ami nem jött) akkor oké visszautalom de mivel ez sem történt meg így veszem is az ebayről, aztán majd visszatér a lóvé 3-4 nap múlva. Paypalon már rajta van. Ha véletlen ideérne akkor meg keressenek és rendeljenek futárt a cuccért megadott címre megadott időbe és kezébe nyomom és persze elfelejtjük egymást. Nyilván lenyúlni nem fogom őket de ha már idővel engem lehúztak elég rendesen akkor az ő saruk minden más, oldják meg. Kifizettem volna még 3 al többet is ha normális időbe itt van. Viszont én maximum 5 percet szánok erre szóval mindent intézzenek ők , amúgy is a szállítmányozás ma már nemzetközi ha akarja meg tudja oldani.
    Részemről egy rossz döntés volt a banggood, ebayen fogom németből és persze már csak fehér oukitel k4000 pro van. De jön a nyár, az nem baj legalább kocsiba hagyva nem szívja a napot magába az akku.
    Mást is rendeltem már német bayen és meglepően jól jöttem ki belőle nyilván. Ugyan több volt pár ezressel de cserébe gyorsan és vám + áfa mentesen megjött a jó nagy doboz. Az biztos ezt kinyitotta volna a hivatal méretei miatt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés