- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Pajac: Gigászkalmár
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
Tisztelt V/!
Nem fogok veled vitázni, hiszen ismersz már régóta. Tudom, hogy miben vagy jó, fogadd el, hogy ebben meg én!
Nem kártérítési eljárásról beszéltem, mert azt már ezerszer kiveséztük. Szerintem simán lehet bűncselekmény elkövetése miatt feljelentéssel élni (eredménytől függetlenül) és igen, szerintem akár meg is állhat az említte bűncselekmény, bár én csak példának hoztam fel épp ezt. Ha nem ez, akkor más. Pl. Tulajdon elleni szabálysértés, Lopás bűncselekmény, Sikkasztás bűncselekmény... és még folytathatnám. De persze nem ez a cél, csak érdekes, hogy sokat beszélünk (akár privátban is) olyan "gerinctelen" vásárlókról, akik refundot kérnek olyan termékre, ami igazából megjött, azt a NÉHÁNY tróger kézbesítőt, postai alkalmazottat meg alig említjük, "benyeljük", amiket tesznek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politikai mémek
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 cm hosszú !!!!!!!!
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- ASUS ROG G15 Advantage - Ryzen 9 - RX6800M 12gb - 32gb ram - gamer - gyári gari - beszámítás
- Philips FHD monitor ELADÓ
- Samsung S9 FE+ 128GB (hálózati adapter nélkül!) számla+garival kb 1 hetes vásárlás
- AMD Ryzen 7 3700X - esztétakilag kifogásolható
- Eladó Blackview BL6000 Pro 5G strapatelefon, patika állapotú, karcmentes, 0. perctől tokban tartott
- be quiet! Pure Power 12 M 550W 80 PLUS Gold INGYEN FOXPOST
- Hähnel Pro Cube Charger - dupla töltő Panasonic DMW-BLC12 akkuhoz
- RIAL alufelni szett 18'' 5x100
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Ryzen 7 CPU-k
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest