- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Pajac: Gigászkalmár
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
Nem is értettem az egészet, amit írtál, kedves TG!
Értem én, hogy nyeremény, node azt, hogy az "ár irreleváns", azt nem tudtam hova tenni, csak nem akartam hozzászólni, nehogy meginduljon a népharag, vagy valami vitát váltsak ki.
Bocsi, de nekem az nem annyira sikertörténet, hogy nyerek valamit, ami épp nincs, így nem kapom meg...
Értem, aranyos, hogy próbálják jóvá tenni, kapsz egy másik, SZERINTEM jóóóval olcsóbb készüléket és maradj csendben, hiszen csak egy nyeremény. De vajon mennyi az a különbség, amit még be lehet nyelni? Egy régi-új Nokia 3110-est még bevállalnál helyette?
És tudod, hogy minden tisztelettel írom ezt, mellesleg gratulálok a nyereményhez!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politikai mémek
- Akciókamerák
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- Magisk
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 cm hosszú !!!!!!!!
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- ASUS ROG G15 Advantage - Ryzen 9 - RX6800M 12gb - 32gb ram - gamer - gyári gari - beszámítás
- Philips FHD monitor ELADÓ
- Samsung S9 FE+ 128GB (hálózati adapter nélkül!) számla+garival kb 1 hetes vásárlás
- AMD Ryzen 7 3700X - esztétakilag kifogásolható
- Eladó Blackview BL6000 Pro 5G strapatelefon, patika állapotú, karcmentes, 0. perctől tokban tartott
- be quiet! Pure Power 12 M 550W 80 PLUS Gold INGYEN FOXPOST
- Hähnel Pro Cube Charger - dupla töltő Panasonic DMW-BLC12 akkuhoz
- RIAL alufelni szett 18'' 5x100
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest