- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Mivel évek óta tudom hogy miként számolják a ennél a banknál a erre a kártyára az árfolyamot és nyugodtan írhatom ezt, ugyanis a Visa vásárlás napi árfolyamával terhelnek. Így tudom a fizetés előtt és után ha működik Visa árfolyam számoló.
Ha náluk Mastercard kártyám lenne akkor úgy van amit írtál, mert ott akkor ők, Erste számolgatnak saját árfolyammal.
Ha neked is ugyanez a helyzet (Erste Visa) akkor egyértelműen tudod ellenőrizni. Nem az sms értesítőben érkező adat a pontos. -
takacs tamas
csendes tag
válasz
-=Jam=-
üzenetére
100+ rendelésem volt már alin, és gearbesten, nem volt szükségem paypallra eddig, ott jól működött a vásárlói védelem. Itt is elolvastam az összefoglalót. Rendeléskor nem tűnt fel, hogy nem nyomkövetett, hiszen ráadásul fizetős volt a szállítás.
Köszönöm az ötletet, megpróbálom a banknál a chargeback-et... -
alex devil
senior tag
válasz
-=Jam=-
üzenetére
+ @Silent77 köszönöm!
Egyébként mik a tapasztalatok egy ilyen levél után, mennyivel később érkezik a csomag az eredetihez képest?
"Dear Banggood customer,
We would like to take this opportunity to thank you for shopping with us.
We are sorry to inform you that your order would be delayed 10 days due to customs delay and we have sent 600 points to your account as goodwill. The tracking information will be updated in a few days after the order is dispatched.
We hope your understanding and we will deliver your order as soon as possible"
-
tt124307
tag
válasz
-=Jam=-
üzenetére
De, választhattam a resend és a refund között. Resendet kértem, azóta nem történt semmi (3 nap), egyszer írtam nekik hogy wtf, arra egy automata válasz jött, hogy le vannak terhelve, késések lehetnek, bla-bla. Jövő héten még adok nekik egy esélyt, utána megindítom a Paypal claim-et.
-
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Augusztus 15 volt kezdete szeptember 15 lesz a 30 nap. Mire full refund? Elveszett, küldi újból.
Néha tényleg nem vicces a dolog.
A várható szállítás 7-15 munkanap, a lényeg a várható szó. Nem kötelezték magukat ezzel semmire. Még mindig van nekik ez 60 napos idő a full refundra, addig viszont akár 3-szor újra küldheti. -
pn4hvq
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gyúrósok ide!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- További aktív témák...
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És nem feltétlenül paranoia. Ha nem ragaszkodok az azonnalisághoz és nem létfeltétel a bankkártya, akkor meg lehet nélküle lenni. Akinek nincs tévéje, az sem biztos hogy alufólia csákóban alszik 

V/