Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben92
őstag
Nem tervezem túltolni a dolgot. Poop chute az nekem kötelező mert szekrényben van a nyomtató. Az előzőt kénytelen voltam elzárni mert 2 Bengáli van otthon aztán képesek lettek volna elrágni a filamentet és/vagy lepofozni az extrudert.
Nyomtató mögé kicsit körülményes benyúlni emiatt szóval kap egy csúszdát meg egy dobozt oldalra. Néztem pár modellt, eddig ez a legszimpatikusabb mert két részből áll.
Ezen kívül csak csapágy takarót akartam nyomtatni még, a venti takaró nem volt eszemben. Pontosan melyik ventiről van szó? AMS Riser csak amiatt volt eszemben ha tényleg ki kellene nyitni a tetejét PLA nyomtatásakor, de a Benchy szépen kijött ahogy az octopus is pedig csak az ajtót hagytam nyitva résnyire. Ez az első nyomtatóm ami nem nyitott szóval még ki kell tapasztalnom.
AMS szilika tartóba belefutottam, arra majd benevezek valamikor.
Cérnakesztyű van itthon mindig. Analóg fotózás a hobbim, negatívokhoz csak abban nyúlok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- GTA VI
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- eBay
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK Power G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/256SSD/15,6"FHD/IPS/GARI
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Onkyo, TX-7730, sztereó, erősítő, hi-fi, 2x100 watt
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest