Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
válasz
blountex #10814 üzenetére
Szerintem várjuk meg az első darabokat illetve legalább egy fel éves tapasztalatot. De amúgy jó nyomtató, tetszik ez a két fejes megoldás és a nagyobb nyomtató tér. Csak most nálam a matek hogy befér e az X1C helyére a Platsa szekrénybe. Én ha veszek akkor év végén. De addig is nagyon sok kupon kell még. AMS-t lehet nem veszek jó a régi. Ott azért nagyobb újítást vártam. Ami előre lépés az a “duguláselhárítás” ami miatt nem kell szét szedni.
-
Vesa
veterán
válasz
blountex #10814 üzenetére
"Polin kívül ki az aki befizetne a H2D-re? "
Én!
Bár már túl sokat költök erre az egészre.
Szerintem ez a gép elég rendesen odaver. Persze még várok pár tesztet, első szériából egyébként sem vennék. Ősszel látom reálisnak. Az ára szerintem teljesen rendben van, korábban linkeltem a Snapmakert ami hasonló cucc, hasonló áron, de kevesebbet tud, és sokkal gyengébb 3D nyomtató. Arra lennék kíváncsi, hogy a 40W-os lézer fémet is képes-e vágni? Pl. aluminiumot..Külön hatalmas piros pont az opcionális szűrőért (ami még nem kapható ha jól látom, de a marketing anyagban ott van)! Végre egy gyártó, aki nem veszi félvállról az UFP/VOC problémát.
Viszont sajnos filament ügyben a titkon remélt 8db-os bulk buy nem jött vissza a H2D strattal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest