Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Nos, ez több dologtól is függ:
Ha laza iskolába jár az ember, akkor most is csak egy lógás az egész. Ha nem célod a minél jobb jegy, hanem olyan 3-as átlaggal megelégszel, akkor is könnyű elmenni ebbe az irányba. Ha azonban a fentiek közül mindkettő vagy akár egyik negatív, akkor már messze nehezebb az ember dolga. -
Arnold2
őstag
Én és PumPi egy viszonylag szigorú suliba jártunk ott nem nagyon tolerálták a lógást! Mondjuk ez a szigor találékonyságra ösztönzött: naqgyon jól tudtam tettetni hogy beteg vagyok! Mikor már mindenem tele volt kitaláltam hogy fáj a fejem vagy/és a hasam ekkor orvosi szoba, anyúnak tel. és haza! Mindezt igazoltan! Volt egy olyan esett mikor az ofőm odajött, lázmérés majd ilyesmit mondott: Olyan beesettnek és sápadtnak /<- ez volt az a tűnet amit a legjobban tudtam produlkálni,mármint az utóbbi!/! Mikor kiment én elkezdtem röhögni hogy na ne mond! Nna akinek ezzel ötletet adtam és bővebre kiváncsi az megtalál az emilcímemen!:DD:D:DD:D:DD:D
Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest