- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Balázs2: Gmail
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
ÁÁÁÁ dehogy is nem volt az állat; ne sértegesd az állatokat! Max egy görénynek vagy kígyónak tudnám elképzelni!
Tényleg nem tudja valaki hol kell felrakni valami örömlányoldalra?:DDBár az az igazság hogy szerintem még jól is esne neki 38éves és még csak pasija sincs; mondjuk nem is csodálom!:) -
törölt tag
Nagyon jó neked mondok egy példát:
2.ban pár hetet korházban voltam nem tudtam normálisan pótolni jöttek a szar jegyek a biosztanár úgy megvágott félévkor hogy csak zörög; 3 jegyre felelet nélkül 1.6ra!
Utána szerenecsére tudtam tanulni felküzdöttem megam 2esre. 3adik sima volt! 4.ben újra szarul voltam első félévben bement hozzá mutterom fogadóórán azt monta neki hogy nem fog megvágni tanuljam azt ami kell a továbbtanuláshoz ha szarul álok feleltetni fog! hát mondom ez király megint 1.6ra álltam könyörögtem neki hogy feleltessen nem feletettet mert azt monta hogy nem lenne fair a többiekkel! Másnap a kedvenc stréber tanítványának egy mély dekoltázsra meg egy szép mosolyra beírt 1 ötöst hogy meglegyen a 4ese! NO COMMENT
És az a szomorú hogy nem kamuzok hanem így is történt! -
törölt tag
Hát ez mondjuk szerintem nagyon változó hogy ki milyen éveket töltött a gimiben! Engem pl. nem kedveltek a tanárok mert nem voltam stréber meg nyálgép!
Ha első évben sokat dolgozol(jelentkezel) és az eredményeid is ezt tükrözik akkor utána nem lesz problémád mert belőttek 4esre vagy 5ösre és utána csak erre fognak emlékezni! Én első évben nem tudtam úgy tanulni egészségügyi okok miatt 2es 3as voltam(pedig az általánosba 4.8) és utána 1szerűen nem tudtam kitörni ebből! Ezt a jelenséget skatulyarendszernek hívják és a világon mindenhol működik szerintem nem csak a DNGben!:) Egyébként én is most végeztem, csak én a gimiben!
Aktív témák
Hirdetés
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG
- ASUS ROG Strix OLED XG27ACDNG
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- LG UltraWide UltraGear 38GN950P-B Monitor! 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- gigabyte 5080 aorus master videokártya
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest