Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
Aktív témák
-
törölt tag
ÁÁÁÁ dehogy is nem volt az állat; ne sértegesd az állatokat! Max egy görénynek vagy kígyónak tudnám elképzelni!
Tényleg nem tudja valaki hol kell felrakni valami örömlányoldalra?:DDBár az az igazság hogy szerintem még jól is esne neki 38éves és még csak pasija sincs; mondjuk nem is csodálom!:) -
törölt tag
Nagyon jó neked mondok egy példát:
2.ban pár hetet korházban voltam nem tudtam normálisan pótolni jöttek a szar jegyek a biosztanár úgy megvágott félévkor hogy csak zörög; 3 jegyre felelet nélkül 1.6ra!
Utána szerenecsére tudtam tanulni felküzdöttem megam 2esre. 3adik sima volt! 4.ben újra szarul voltam első félévben bement hozzá mutterom fogadóórán azt monta neki hogy nem fog megvágni tanuljam azt ami kell a továbbtanuláshoz ha szarul álok feleltetni fog! hát mondom ez király megint 1.6ra álltam könyörögtem neki hogy feleltessen nem feletettet mert azt monta hogy nem lenne fair a többiekkel! Másnap a kedvenc stréber tanítványának egy mély dekoltázsra meg egy szép mosolyra beírt 1 ötöst hogy meglegyen a 4ese! NO COMMENT
És az a szomorú hogy nem kamuzok hanem így is történt! -
törölt tag
Hát ez mondjuk szerintem nagyon változó hogy ki milyen éveket töltött a gimiben! Engem pl. nem kedveltek a tanárok mert nem voltam stréber meg nyálgép!
Ha első évben sokat dolgozol(jelentkezel) és az eredményeid is ezt tükrözik akkor utána nem lesz problémád mert belőttek 4esre vagy 5ösre és utána csak erre fognak emlékezni! Én első évben nem tudtam úgy tanulni egészségügyi okok miatt 2es 3as voltam(pedig az általánosba 4.8) és utána 1szerűen nem tudtam kitörni ebből! Ezt a jelenséget skatulyarendszernek hívják és a világon mindenhol működik szerintem nem csak a DNGben!:) Egyébként én is most végeztem, csak én a gimiben!
Aktív témák
- Formula-1
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest