- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluka26
veterán
-
MPowerPH
félisten
válasz
darál0w #7573 üzenetére
Én utálom a Real -t, de ez nem rajtuk múlott. Nekik ezzel a győzelemmel nem lett jobb... A bírók, és a Lyon -iak keze van a dologban. Meg ki tudja még kié a felsőbb szinteken.
Integra: Értem én, megnéztem utólag a meccset. De tegyük fel, hogy az Ajax csak 2:3 -ra kapott volna ki. Akkor a pont, a GD is megegyezett volna, egymás elleni eredmény is X. Olyankor mi dönt?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
darál0w #7149 üzenetére
Al Jazeera Sport +2
Arena Sport 4 (serbia)
bTV Action
C+ Sport (france)
CT4 Sport
Kanal A (slovenia)
Loca Portal
Nederland 3
NTV+ Football 2
Setanta Ireland
Sky Calcio 1
Sky Sport 1 (germany)
Sky Sport 3 (italy)
Sky Sport Info *Portal
Sky Sports *RED button
Sport 5 (israel)
Sport TV3
STV 2 [Dvojka]
SuperSport 1 [DigitAlb]
SuperSport 7 (za)
TV10 (sweden)
TV3+ Denmark
TVE La Primera
TVE La Primera SAT
Viasat Sport (norway)
~ Al Jazeera Sport HD2
~ C+ Sport HD (france)
~ Nederland 3 HD
~ Sky Calcio HD1
~ Sky Sport HD3 (italy)
~ Sport 5 HD (israel)
~ SuperSport HD1 [DigitAlb]
~ TV3+ HD (denmark)
amugy calcio1 hd -
Boxer001
veterán
válasz
darál0w #6806 üzenetére
Nézem a meccset, dögunalom, szokásos Barca kis passzolgatás, már a falnak megyek tőle...Messi is lövi a langyos labdáit, semmi erő...Villa lőtt egy szépet...na bumm
...szóval a szokásos...aztán mit sem sejtve nagy csoda történt, Milan eljutott a kapuig.
Ekkor se láttam semmi esélyét egy gólnak, aztán hirtelen T. Silva bebólintja. Ááá leírhatatlanul szép volt a káröröm gyárekek.
-
-
Bibby
addikt
válasz
darál0w #6727 üzenetére
Gondoltam hogy korai öröm... szerintem ez az év ilyen lesz. Tavaly azokkal csesztek ki akiknek nincs digije. Akinek az van, minden meccset nézhetett.
Idén akinek digije van, az a pro4-est nem látja, akinek meg nincs digije, az a digisportot. Hát valami qrvajó.
Most este átmennék haveromhoz, megnézni a Barca-Milan meccset, de közben lehet hogy mégis az Arsenal meccset nézném. Nem baj, majd teleportálok.
Ez a Hungarikum, nem a túrórudi. -
Bibby
addikt
válasz
darál0w #6723 üzenetére
Tényleg van digin? Na hazaérek meg kell lesnem.
Ettől függetlenül természetesen kapja be az összes szolgáltató, az összes csatorna, az összes nézettségb*zi.
Ez azért mégis csak hatalmas szemétség, nem úgy van hogy nem árulnak az egyik boltban kenyeret akkor elmegyek a másik boltba.
Előfizetek egy szolgáltatásra, de ők határozzák meg hogy mi az amit kapok a pénzemért. Vicc az egész. Én csatornákat akarok fizetni, nem nézhetetlen csomagokat. -
lvnt
őstag
válasz
darál0w #6613 üzenetére
Jelen!
Kezdőcsapatok a mai -egyik- meccsre:
ARSENAL: Szczesny – Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs – Song, Rosicky – Walcott, Ramsey, Gervinho – Samah
Kispad: Fabianszki, Oxlade-Chamberlain, Djourou, Arsavin, Jenkinson, Frimpong, BendtnerUDINESE: Handanovic – Ekstrand, Benatia, Larangeira, Neuton – Agyemang-Badu – Isla, Asamoah, Pinzi, Armero – Di Natale
Kispad: Belardi, Denis, Vydra, Abdi, Pasquale, T. Doubai, Fabbrini -
Ijk
nagyúr
válasz
darál0w #6572 üzenetére
Az ilyen test mögé behúzott kézrepattanó labdát megyeIII-ban nem fújják be 9-0-ás különbségnél. Valencia valóban kaphatott volna előbb sárgát, egyébként tökéletesen lehozta Kassai a meccset.
Mondjuk ehhez az is kellett, hogy a MU még a legnehezebb pillanatokban is úriember módjára játszott, felesleges szabálytalanságok nélkül. A Barca nagyszerűen tudja eldugni a labdát, ezzel a kerettel a 100%-on játszó barca ellen Fergussonnak esélye sem volt. -
Atlantis
veterán
válasz
darál0w #6534 üzenetére
Igen, ebben van valami. Viszont ha meg lenne videobíró, akkor minden fűszálban megbotlás után megakadna a játék, mert persze egyből azt hívnák segítségül. Szükséges korlátozni a használatát és reálisan nézve azért félidőnként nem szokott kialakulni 1-3-nál több igazán vitás eset. A színészkedést meg szigorúbban kellene szankcionálni.
-
törölt tag
válasz
darál0w #6398 üzenetére
Az jó lenne ! Ott nem lenne az mint a Barca - Chealsean
Azt kijelenthetjük hogy Adebayor egy vadbarom, Pepe egy favág aki mindenkit felrúg ahol tud, Mascerano a legellenszenvesebb sunyi patkány akit valaha láttam focizni!
Realos vagyok de ezeket inkább NE! (tudom hogy mAscerano barcás mielőtt megemlítené valaki)
Ijk: Az utóbbi meccseken csak rugdalódzott most Dani Alves visszafogta magát de a Mascerano minden meccsen eljátsza a nagyhalált, amikor kiosztják a sárgát felpattan és semmi baja nincs !
amúgy meg sajnos? Úgy beszélsz mintha véletlenül csinálná:
-
MPowerPH
félisten
-
Boxer001
veterán
-
pohár
félisten
válasz
darál0w #6021 üzenetére
19:45. A mérkőzés játékvezetője, Wolfgang Stark hatalmas Messi-fan. A német sípmester vezette tavaly a Barcelona-Arsenal BL-negyeddöntőt, amelyen a kétszeres aranylabdás négy gólt lőtt. A labdát el akarta kérni Starktól, aki viszont a mezét kérte cserébe. Hát nem megható történet?!
khm... számíthatunk részrehajlásra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI AVATA 2 drón - 2026.05.20-ig DJI garancia
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban, garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged