- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
2800 - 2701
8014 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoyalFlush
őstag
Sajnálom a srácot, de nem tudom miért kifejelni akarta abban a helyzetben a labdát .. Értelmetlen és érthetetlen megmozdulás volt. Riise kicsit sápadt lett a gólja után, egyébként is hóka

szerk: (#2800) Tomics: azt azért kétlem.
-
Viszlát
addikt
Szerintem Riise második neve Djurica

-
brownus
veterán
ekkora fast

-
Bibby
addikt
ISSSSTENEM, hát ekkora barmot még egyet... Ennek a halál gyenge cselzinek még az ingyengól is megadatika kedvező sorsolás után.

-
Tomics
addikt
Érdemes volt végignézni

-
Loretto
veterán
Komolyan mondom "hidat verek". Nem azért mert a poolnak szurkolok, hanem hogy ilyen béna megmozdulás létezik.
-
greatchaos
addikt
rise-nek sem kell játszani a visszavágón
-
venember83
nagyúr
Megyek a csak kulturáltan topikba...
Viszlát:Hajtás az volt, de messze áll ez az élvezetestől. Max a Chelsea drukkerek élvezhették, ismét szerencsések voltak a kékek.

-
Thrawn
félisten
Nyihihi!
1:1
-
AMD Power
titán
Hajra Liverpool!!

-
Bibby
addikt
Szörnyen gyenge és visszafogott a Chelsea.

-
kavicssli
addikt
-
Viszlát
addikt
-
Vandit.
addikt
Végre gólt rúgtak az idei BL győztesek.

-
Viszlát
addikt
Még csak 5 perce nézem, de nem semmi hajtás van...
-
venember83
nagyúr
Fen tudja, remélem gólgazdag, élvezetes meccs lesz. Szinte kicsit még drukkolok is ennek az Avramnak, sikerüljön neki az, ami a portugálnak nem.
-
joe69
senior tag
hajra chelsea!!
-
Vandit.
addikt
Tipp:
Liverpool továb megy.
-
RoyalFlush
őstag
Tipp: Liverpool - Chelsea 2-1
-
Bibby
addikt
Nemsokára angol házi-elődöntő. Én úgy vagyok vele hogy teljesen mindegy ki nyer, csak legyen jó a meccs. (Be kell vallanom azért ebben nem nagyon hiszek..
) -
jonathan00
csendes tag
christiano ronaldo és arsene wenger új szintre lép

http://href.hu/x/5ejr -
L|zsidoboz
őstag
-
Integra
titán
na mi lett a rómával?
sorosé? -
venember83
nagyúr
No comment. Azt nem veszítheti el a Juve! Edzőstül megy a Rómához? Mert úgy néz ki Mutu csak Prandellivel képes jól játszani, lásd a Parmában is az ő irányítása alatt tündökölt a Brilliáns (Romániában így hívják ezt a népművészeti agyag tejföltartó edényhez rendkívüli módon hasonlító emberféleséget).
-
L|zsidoboz
őstag
Róla nem foglalok állást, mert lehet hogy nyáron a Rómában köt ki.
Mi van, félted a bronzérmet tőlük?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
venember83
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
..nahát, ki gondolta volna...

-
L|zsidoboz
őstag
-
Tibiajax
nagyúr
-
Bibby
addikt
Rangers - Fiorentina
Bayern - Zenit(Azt nem tudom ki kezd otthon)
Remélem a fiorentina nyeri a kupát, szimpatikus csapat. -
L|zsidoboz
őstag
UEFA kupában kik játszák az elődöntőket?
Azt tudom, hogy kik jutottak tovább, de a párosítást nem. -
kavicssli
addikt
Na ezt beszéltem pár hsz sal feljebb hogy nem szabad leirni egy csapatot sem a BL-benn sem az UEFA-ba! Barcelona sz@r ide vagy oda nehogy azt higyjétek Man Utd drukkerek hogy könnyen adjuk magunkat! Forza barca!
-
kavicssli
addikt
ennyire szétesett a Getafe?
és le is fújták! hát ezt nagyon az uccsó támadásból rúgta a bayern
-
Salak
aktív tag
ezt én nem hiszem el, ilyen nincs

-
kavicssli
addikt
-
greatchaos
addikt
áááááááááááááááááááááááááááá
nem hittem benne, hogy a csapatom ilyen szar játékkal, de mit művelt

-
Salak
aktív tag
3-2. na nehogy továbbjusson a bayern

-
kavicssli
addikt
-
Viszlát
addikt
-
kavicssli
addikt
Tudom hogy nem BL hanem UEFA de amit a Getafe csinál az valami elképesztő
ennyit a nagy bajor khhmmm inkább nem irom le! 
-
Viszlát
addikt
-
Chili7
őstag
Szerintem amit leírtál, definició alpján az 11-es. Nem vennék rá erős mérget, de szerintem, ha a labdához nem ér a védő, hanem a támadó lábához, akkor merev mindegy hogy mit csinál a támadó. Akár bukfencezhet is közben egyet, vagy papírcsákókat hajtogathat közben, a szabályok szerint akkor is 11-es.
Más kérdés, hogy a bírónak látnia kéne hogy át akarják verni, és emiatt akár Mancinit is büntethetné. -
L|zsidoboz
őstag
Szerintem sem volt tizi, mert akkor ért hozzá a lábához Brown, mikor Mancini már dőlt.
De ettől függetlenül én úgy látom, hogy Mancini tolja kifelé a labdát.Ja, és bárcsak mindenki ilyen "vehemensen" vitatkozna a másikkal...

-
kavicssli
addikt
Olvasgatom itt a hsz at és tegnap az NSO-n a forumba irta egy srác mert ugye a Barcát fikázzák ezerrel
(jogosan) de volt egy olyan mondata...hogy a BL-ben amig a labda gömbölyű bármi lehet) és szent meggyőződésem hogy azért a Man Utd. ellen összeszedik magukat!
...és szerintem már itt a legjobb 4ben a pillanatnyi állapot fog számítani! Ja és mikor is lesznek az elődöntők?
Addigra simán kijöhet a Barca a gödörből! Remélem majd azért sikerül majd megfricskázni a Man Utd-t! Aztán majd lehet lesni! Mondjuk ha azt nézzük most "csak" a Man Utd nek lehetne kínos a kiesés mert ugye a Barca sz@r! 
-
Chili7
őstag
-
Chili7
őstag
-
Tibiajax
nagyúr
hihetetlen, ne civakodjatok már, nem tök mindegy, mér' esett el, deRossi ugyis elkurta, innenstöl kezdve totál felesleges egymást nyírni.
Különben is, benito megírta korrekten...
"..Mancini olyan fifikásan akasztotta bele a lábát az eléfekvő Wes Brown ezerszer elátkozott csülkébe, hogy a norvég sporttárs habozás nélkül a büntetőpontra mutatott, nekünk pedig erről egyből két dolog is eszünkbe jutott. Az egyik az volt, hogy De Rossi kihagyja. A másik az, hogy ezzel talán még jobban is jár a Roma, mert ha berúgja, a MU úgy megveri őket, hogy a tasliból való talpraállás közbeni szédelgés akár Tottiék elsőszámú célpontjába is kerülhet. Daniele viszont nem véletlenül kapta a Capitan Futuro nevet, pontosan tudta, mi a dolga és fölé is vágta a büntetőt, ezzel pedig a meccs is visszasüllyedt a korábban látott szintre..." -
Viszlát
addikt
Szívesen.
Nem szeretnék nyilatkozni még, ma vagy holnap kikerül HD minőségben, letöltöm, kivágom belőle az esetet és közszemlére teszem, aztán majd meglátjuk. A Mancini tolta meg oldalra változaton viszont továbbra is csak röhögni tudok.

-
bagyulajuve
addikt
sztem se volt 11-es, de De Rossi amúgyis kihagyta, így lényegtelen ezen vitázni
-
Tibiajax
nagyúr
-
L|zsidoboz
őstag
-
Bencus88
nagyúr
-
Salak
aktív tag
-
Tibiajax
nagyúr
-
Salak
aktív tag
Bocs, hogy most térek vissza rá, de azóta nem voltam itt. Ne viccelj már, ez hol tizenegyes? Sem a 2668-os, sem a 2669-es linken lévő videóban nem az. A bíró szemszögéből annak tűnhetett, mert ott ugrált mögötte a védő, és láthatta úgy, hogy szabálytalanság történt, gyorsan kelett döntenie. De a visszajátszásokat nézve ne mondd már, hogy ez tizenegyes. És nem fogom erre a kiesést, a helyzetkihasználáson múlt, ennyivel jobb volt most a pool, de ez NEM tizenegyes. (És a Hleb-féle az első meccsről pedig vitathatatlanul az
) De még egyszer mondom, nem ezen múlt.Hogy ontopik is legyek, szerintem a MU simán veri a Barcát, a másik ágon talán a Liverpool esélyesebb.
-
L|zsidoboz
őstag
Fönt van valahol a tegnapi meccs összefoglalója?
Youtube-n nem találom. -
Tibiajax
nagyúr
Tutira nem a zebrákhoz mennének vissza, ez nem is kérdés. Maajd jó lesz az egyik a szokásos milanba, másik meg a sampdoriába v fiorentinába...
söt, Thuram sztem haza is menne galliába egyből, pl. a Marseille-ba.. -
Viszlát
addikt
-
sh4d0w
félisten
-
Viszlát
addikt
Legyünk pontosak: szebben és eredményesebben
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bencus88
nagyúr
a tegnapi barca meccsel kapcsolatba:unalom, unalom, unalom.
Ha ezt nyújtja a mu ellen akkor lehet a mu beállítja a tavalyi roma elleni sikerét![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
L|zsidoboz
őstag
Csak nyalizok, mert ők ejtettek ki.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kicsitomi88
őstag
De ha ez boldogít, a MU sokkal szebben tud játszani, mint az Arsenal, ha akar.

Szemész latott mar? Bar igaz, egy olasz drukkernek mas a szep

-
L|zsidoboz
őstag
Zambrotta már megegyezett állítólag a Milánnal, szóval nem nagyon izgatja Torino.
Thuram meg inkább vonuljon vissza, vagy vezessen le egy évet egy kis csapatban, mert már nem az a szint, mint az ezredforduló környékén.Bibby: mit vártál olyan meccseken, ahol már az első meccsen eldőlt a továbbjutás.
De ha ez boldogít, a MU sokkal szebben tud játszani, mint az Arsenal, ha akar.

-
Bibby
addikt
Valami katasztrófa rossz volt a meccs este. (Mindegyik.)
Most már csak az vigasztal hogy az Arsenal szebb játékkal esett ki mint amilyennel a másik 3 továbbjutott.

-
venember83
nagyúr
-
kavicssli
addikt
pff jó kérdés hogy ez a gúdjonsen mi a f@szt keres a Barcába

-
Chili7
őstag
-
Tibiajax
nagyúr
-
kavicssli
addikt
-
kavicssli
addikt
Igaza is van de tényleg nem az szól belőlem hogy Barcás vagyok de úgy érzem itt a legjobb 4 csapat bármikor bárhol eltudná verni a másikat de olyan napot kell kifognia...na és a birok ténykedéséről ne is beszéljünk ha véletlenül rosszul itélnek emg egy helyzetet és 11 est adnak.. sajnos nagyon kicsike az esély hogy a barca nyerje meg a párharcot illetve a BL-t..de ugyebár sok hihetetlen kimenetelü meccsett láthattunk már! de addig is FORZA BARCA
-
Tibiajax
nagyúr
Sajnos így van. Bár a foci mindig tud meglepetést okozni, jelen pillanatban a Barca el fogja bukni az elődöntőt.
kavicssli. jah, a fehér zsebkendők lebegtek, amikor Rijkaard lehozta a kis srácot, szoval, ez is jelez valamit..
Amugy meg harmatgyenge meccs volt, gyengén muzsikáltunk, és ki kell mondanom: Henry, Giovanni, Thuram, Zambrotta tünés év végén. -
Chili7
őstag
-
kavicssli
addikt
Barca-Man UTD elődöntő! nyami nyami
-
kavicssli
addikt
Ööö olvasom az NSO-n hogy Krikicet amikor lecserélték füttykoncert volt?
-
Atlantis
veterán
És ott van az MU.
-
Thrawn
félisten
GOAL!

-
Viszlát
addikt
-
venember83
nagyúr
Nem jó semleges szurkolóként meccset nézni.

-
Vandit.
addikt
Na ez szép volt.

Ezzel végleg el is dőlt, ha esetleg voltak kétségek a továbbjutást illetően. -
Chili7
őstag
Nem is a kifelé dőlés, hanem a jobb láb jobbra történő "beakadása" volt természetellenes.
Ha udarúgnak jobbról, akkor balra kéne mennie a lábnak (háttulról nézve) ehelyett Mancini azt szimulálta, hogy neki jobbra húzták ki a lábát. Ettől függetlenül odarúgott és ezt az oldalsó alacsony 16ossal egyvonalban lévő (nem a hátsó
) kamera képéből egyértelműen látni. -
Viszlát
addikt
Ahogy érzed. Körülbelül 5 perccel az eset után egy hátsó kameraállásból tisztán lehetett látni az egészet. De végülis mindegy, a Roma elég béna volt hozzá, hogy kihagyjon egy ilyen ajándék lehetőséget

További kellemest, ignorálás bekapcsol.
Vénember, ja, elhúzta, a mozgásához képest derékszögben
Nem játszom én bírót, csak van szemem, persze rám lehet húzni, hogy elfogult vagyok, kézenfekvő kifogás 
-
L|zsidoboz
őstag
Na, megnéztem én is a tizi szitut.
Az fix, hogy labdát nem talált. Az is tény, hogy akkor találta el a lábát a védő, mikor már Mancini dőlt.
Ez az indoklás a stúdióban, hogy kifele dőlt, az valami vicc? Ha valaki kifele cselez, mégis merre dőljön... -
Chili7
őstag
Nézem a lassítást, mintha direkt rúgta volna fölé (nyilván nem), úgy hátradőlt.
-
Chili7
őstag
Tegnap sem kellett volna a bírót játszania.

Amúgy karaj a meccs, már nem bánom hogy nem látom a Barca-Schalkét. A MU már dönthetett volna, de hogy izgi legyen nagyon kellett volna az a 11es gól.
-
Chili7
őstag
-
Vandit.
addikt
-
Integra
titán
"DEROSSZZZZ"
úristen, anyám borogass!!!
hallottátok ezt az ultrabrutál improvizált faviccet a nőtől?
hát ez kész.. ez övön aluli volt
-
Integra
titán
na, óra indul!
-
L|zsidoboz
őstag
-
Integra
titán
pókerezel??
hát milyen roma fan vagy te?
-
Calibos
addikt
Ilyet belehet és az esetek 50%-ban be is szokták fújni.
-
Integra
titán
-
Integra
titán
mingy lépek, nem hiszem hogy szünet alatt betudok pakolni kocsiba és átérni haza...
pedig csak 25 km városon keresztül..
-
Viszlát
addikt
Most mutatták hátulról, egyértelmű labda. Nincs itt min vitázni. Van még igazság, kimaradt a jogtalan büntető.

-
L|zsidoboz
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
2800 - 2701
8014 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- LEGO klub
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bluetooth hangszórók
- Garmin topik
- Gyúrósok ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 2TB SSD
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- G.SKILL Trident Z5 RGB 48GB (2x24GB) DDR5 8000MHz F5-8000J4048F24GX2-TZ5RS Memória!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ennyit a nagy bajor khhmmm inkább nem irom le!
...és szerintem már itt a legjobb 4ben a pillanatnyi állapot fog számítani! Ja és mikor is lesznek az elődöntők?

) De még egyszer mondom, nem ezen múlt.

) kamera képéből egyértelműen látni.