- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
az is krva jo, h csak akkor nem adják a barca meccsét, amikor pont golgazdag meccset játszanak... emlékszem, anno jo pár éve, az arsenal-barca párositásbol is az elsőt adták, a nou campbol, bűnrossz 0-0 meccs volt. Ebböl okkulva, mindenképp másikat akartak választani rá 2 hétre, még hangoztatták is..
erre fel a 2.meccs a Highbury-ben vmi pazar volt, 3-3 v mi volt, ha jol emlékszem...
Most is, gyönyörü barka gólok voltak, visszavágot tuti adják majd, és 0-0 v max 1-1 lesz-- figyeljétek meg..
de ne legyen igazam -
RoyalFlush
őstag
Arsenal - Milan 0 - 0 A végén a kapufa nagy poén volt
szerencsétlenek
-
Vandit.
addikt
Szánalmas ez a Milan.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #2191 üzenetére
Majd én kommentálom.. Celtic??.. Azok a skót állatok, hazai pályán, 40k skót fanatista előtt?? ..skót style?..
ezeket már csak nem kell kommentálnom, igaz?..
mod. na meg, hadd ne emlegessem a régi katalán szlogent..nem számit mennyit kapsz, csak többet rúgj.
mod2. hopp, és már 2-3 is....
-
Bibby
addikt
válasz
venember83 #2185 üzenetére
A milán már a 0. perctől beállt védekezni.
-
Tibiajax
nagyúr
hopp, 2-2 a celtic-barca. ez az, idegenbe rugni gól..sok...
-
South Velen
addikt
válasz
RoyalFlush #2182 üzenetére
Pedig mindkét csapatnak lenne bizonyítanivalója
-
dragonfx
veterán
válasz
RoyalFlush #2182 üzenetére
szerintem az is marad max. 1 góllesz szerintem, uncsi mezőnyharc.
-
venember83
nagyúr
válasz
RoyalFlush #2184 üzenetére
Inkább 2-t. Egy kevés, beállna az illető csapat védekezni, a másik meg kivárna a visszavágóig.
-
Vandit.
addikt
Ha az Arsenal nem kap gólt, akkor továbbjut.
-
RoyalFlush
őstag
Az Arsenal - Milan meccs viszont nem valami nagy szám .. 0 - 0
-
Tibiajax
nagyúr
2-1 a szeltiknek......
-
Tibiajax
nagyúr
jáááááj..már 1-1 a barca meccs..
-
Bibby
addikt
válasz
RoyalFlush #2174 üzenetére
Szerény véleményem szerint b*sszák meg a szélesvásznukat, az amúgy is kis tévémen még kisebb lesz a meccs.
Nyilván néztek statisztikát, minden 2. embernek 100 centis LCD-je van...A délutáni panaszaimból viszont kicsit visszaveszek, ugyanis nálunk már van TV6...
-
RoyalFlush
őstag
"Az MTV ma este nyolc óra tíz perctől sugározza az Arcenal-Milan Bajnokok Ligája mérkőzést, de nem ám a provinciális 4:3-as képarányban, hanem eurókonform 16:9-ben. Mint a mozifilmeket. (Ráadásul a BL-meccseket ezentúl mindig így közvetíti majd az m1) ..."
bővebben: index.hu
-
Loretto
veterán
sajnos a be nem kalkulált buli miatt nem láttam a meccseket, de nagyon szimpatikus végeremények születtek. Ma még a Barca és ManU is nyer elégedett leszek.
-
RoyalFlush
őstag
február 20., szerda
Celtic-Barcelona 1-2
Lyon-Man Utd 1-1
Fenerbahce-Sevilla 2-1
Arsenal-Milan 2-2tippek
-
Bibby
addikt
válasz
RoyalFlush #2157 üzenetére
A viasat ismét elmehet a csába... van egy új tv-jük, TV6. Tegnap este ott adták le a liverpool - intert felvételről, ma pedig ott lesz celtic - barcelona élőben, utána pedig valamelyik másik felvételről, talán a MU. Természetesen ez a csatorna nálunk még nincs.
-
Vandit.
addikt
válasz
RoyalFlush #2159 üzenetére
Viasaton lesz 20:45-kor és 22:50-kor összefoglaló.
Ez volt az előzetesben most. -
Vandit.
addikt
válasz
RoyalFlush #2157 üzenetére
Én erről nem hallottam.
-
RoyalFlush
őstag
Nem úgy volt, hogy felvételről leadják a Liverpool - Inter meccset is a Viasat3-on ?
-
Vandit.
addikt
Liverpool nyert hála.
-
Integra
titán
nem hiszem hogy a roma egy gólos előnye kifog tartani a reál katlanban..
sajna -
Tibiajax
nagyúr
hát, a biro nagyon gagyi volt. jót röhögtem. Real kikapott, ez igy is van jól, Roma edzője meg frankón Dracula, hátulról. brrrrrr
-
Tibiajax
nagyúr
ez a bíró kész...
Roma nyer. -
Integra
titán
ááá maradjon igy, kérem...
bár kezd eldurvulni a meccs -
Tibiajax
nagyúr
..érik a tippem..
-
L|zsidoboz
őstag
2-1
-
RoyalFlush
őstag
2:1 a Romának!
-
Vandit.
addikt
válasz
venember83 #2145 üzenetére
Jaja.Holnap MU meccs.
-
venember83
nagyúr
Ide se jövök, csak holnap. Szpojlereztek itt. Most muszáj lesz megnézzem az összefoglalót, csúnya fórumlakók!
-
peterszky
őstag
Csodálom, hogy még senki nem írta be:
vezet a Real Madrid! -
RoyalFlush
őstag
február 19., kedd
Schalke-Porto 1-1
Roma-Real Madrid 1-2
Olympiakos-Chelsea 0-2
Liverpool-Internazionale 2-1 -
Tibiajax
nagyúr
válasz
brownus #2136 üzenetére
a francba...brownus tippjei jobban tetszenek, igy utolag, mint az enyémek...
Válasz:
értem, mire gondolsz, eto azonban marad, és ez igy is lesz jol. miért is? mert gólerős. mindig is az volt, és ha normális fizikai állapotban van, büntet. Ronnieval meg különösen jol megérti magát, már kezdettöl fogva , plássz: közönség is szereti.
Akinek takarodnia kell, a szokásos felhozatal. edmilson, oleguer, zambr., gudjh., ezquerro., és az edző bácsi. Ja és én henry-t se hoztam volna, ha már itt tartunk..
mindegy, ne menjunk ebbe bele, kis off talán belefért. -
-
Tibiajax
nagyúr
nem sok esélyt látok rá, hogy Ronaldinho feléledne szép volt. tipikusan egy külső szemlélő meglátása... na sebaj, majd meglátjuk, igaz?..
Tippjeim:
AS Roma - Real Madrid 2-1
Arsenal - AC Milan 0-0
Olympiakosz - Chelsea 0-3
Fenerbahce - Sevilla 1-1
Celtic Glasgow - FC Barcelona 0-2
Olympique Lyon - Manchester Utd 1-3
Schalke 04 - FC Porto 2-2
Liverpool FC - Internazionale tököm tudja..... -
joe69
senior tag
ezeka tippjeim
real, arsenal, chelsea, sevilla, barcelona, manchester, porto, inter -
diegho
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #2130 üzenetére
tippelek én is kicsit hosszabban.
a legesélyesebb a real a végső győzelemre szerintem, legalábbis a döntőbe be fognak menni, nem hinném hogy 2 rossz meccset tudnának produkálni, a döntőt viszont simán bukhatják, mert képesek mocskos sz@rul játszani. a másik esélyes szerintem az inter. utána jönnek csak az angolok. arsenal már így is rohadt nagy meglepetés, Wenger a legnagyobb edző, ezt idén megmutatta. Fiatalokból ilyen csapatot építeni nem semmi, mindenki leírta őket elmentek a nagyok tőlük és most jobbak mint tavaly, ha sikerül neki tartani a tüzet a fiatalokban akkor még ők is odaérhetnek a végén. MU ha Ronaldót megrugdossák az meccs elején akkor kész vége elmegy a kedve és meghal a támadójáték, csak a rögzitett szituk lesznek veszélyesek, viszont, ha nem fogják meg a meccs elején akkor 1 gólt tuti lőni fognak bármelyik csapatnak, kérdés, hogy majd egy olasz csapat ellen mit fognak tudni, mert egy inter/milan hátvédsora nem fog szívbajozni ha oda kell rúgni, a Lyon viszont tisztán szokott játsani, így az MU most simán továbbléphet, hacsak nem jönnek a túloldalról megint 30m-es szabadrugások. Pool: szerintem teljesen esélytelenek lennének, ha nem lenne ekkora szíve egy-két játékosnak. Gerrard nincs valami jó passzban ez tény, de ha képes felnőni a feladathoz és a lelkesedése felhúz még 1-2 meghatározó embert a csapatból akkor megnehezíthetik az inter dolgát, viszont az inter fog továbbmenni. Chelsea: nem hinném, hogy odaérhetnek, de ha Drogba összeszedi magát elöl és Anelka hozza a szokásos 2 meccsenként 1 gól átlagát (feltéve hogy játszik) akkor könnyen odaérhetnek a végén, de nem sok esélyt látok rá, hogy Drogbának sok kedve lesz játszani. Végére írom a Barcát, mert ők elég szürkék mostanában, mintha totál meghalt volna a támadójátékuk, nem sok esélyt látok rá, hogy Ronaldinho feléledne. A tippjeim:
Real
Arsenal
Chelsea
Sevilla
Celtic
MU
Schalke
Inter -
L|zsidoboz
őstag
Tippelek, ha más nem mert eddig:
AS Roma (olasz)- Real Madrid (spanyol)
2-1Arsenal (angol)- AC Milan (olasz)
3-1
Olympiakosz (görög)- Chelsea (angol)
1-1Fenerbahce (török)- Sevilla (spanyol)
2-1Celtic Glasgow (skót)-FC Barcelona (spanyol)
0-2Olympique Lyon (francia)- Manchester Utd (angol)
2-2Schalke 04 (német)- FC Porto (portugál)
0-0Liverpool FC (angol)- Internazionale (olasz)
0-2 -
venember83
nagyúr
Holnap BL!!!!!
Nagyon hiányzott már.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Barca19 #2122 üzenetére
Na figyelj csak a bácsira szépen, kicsiny újonc. Nem azt kell mondani, hogy hajrá Barsza, az csúnya rossz, nagyon rossz. Mondjad szépen: hajrá Juve, hajrá Chelsea. És akkor máris bevágódsz az itteni nagyok kegyeibe.. Máris megérte regelni, nem igaz?
Máris értelemet nyert beinditani a géped..
-
Barca19
újonc
Szerintetek ki nyeri a BL-t
-
Barca19
újonc
szerintem akkor is az Fc Barcelona nyeri a BL-t :[/P][/C]
-
venember83
nagyúr
Igaza volt, csak ne azt hozd ki az egeszbol, hogy azert ment el, mert nem volt eleg jo neki a Juve
Helyette talaltak megfelelobbet <nem biztos, hogy jobbat>.
Kulonosen szerencses csillagzat alatt szuletett, ha maganeletebe is boldog, akkor nem tudom mi tobbet kivanhatna... Vilagbajnok, BL gyoztes, olasz bajnok.
-
válasz
venember83 #2119 üzenetére
Nade nem volt igaza? Így még szaporíthatta és még szaporíthatja az európai kupákban a gólok számát - mint korábban is már sokan megjegyezték, ő az a fajta csatár, akiről mindig a háló felé pattan a labda - lásd tavalyi BL-döntő.
-
válasz
venember83 #2117 üzenetére
Nyilván a játékosok a gyengébb csapatokból a jobbakba igazolnak...
-
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #2112 üzenetére
Azert volt ott a smiley
Gilardino meg igenis passzolja le, mert nagyon szerencsetlenul jatszott s jobban megbizok Alex labaiban, mint az oveiben.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
venember83 #2110 üzenetére
Nem Totti volt.
Gilardino is lepasszolta Del Pieronak a labdát a németek ellen, pedig szemben állt 16 méterre a kapuval.
-
Chili7
őstag
válasz
Tibiajax #2107 üzenetére
Én is lepasszolnám, és el is várnám, hogy nekem lepasszolják. Pusztán a csapat érdekében.
Sajnos én is azt tapasztlom foci közben, hogy ha gólt szerez valaki, akkor az felmenti őt önzőség, felesleges kockáztatás, könnyelmű csel és egyéb - veszélyei alól. Ha végül nem lesz gól akkor viszont kap az illető hideget-meleget. Pedig az illető teljesítménye ugyanaz, csak egyszer mákja van, egyszer nincs. Nem is rajta múlik szinte.Te a hajrá és a Real szókapcsolattat nem értessz csak egyet?
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #2109 üzenetére
De csak azert, mert Totti jott hatulrol
-
válasz
L|zsidoboz #2105 üzenetére
Egyetértenék, ha nem szerzett volna belőle gólt... de megtette.
Chili: sajnos igazad van abban, hogy gólképtelenek; ha pedig jól olvasom a híreket, akkor nem is igazolnak csatárt, márpedig kéne, mint ahogyan egy jó kapus is.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #2105 üzenetére
Te lepasszoltad volna?
-
Pippo-nál sok jobb csatár van, ezt nem vitatom, de nagyobb csatáregyéniség??? Ő az, aki képes ziccerben átengedni a labdát a lábai között, de róla mindig a hálóba, a kapu felé pattannak a labdák. Kapussal szemben 1 az 1-ben meg kész életveszély.
-
Chili7
őstag
válasz
Tibiajax #2066 üzenetére
A Milan unalmas, gyenge, gólképtelen, szürke, szar! Kivéve, ha BL meccset játszik. - nem merném leírni! Hiába az Arsenal jó formája, és a Milan rossza, szt hiszem a Milanr fogok fogadni.
Amúgy meg hajrá Arsenal + Real + Inter!
Apropó Inter! Ugyan az fordítva! Legyőzhetetlennek tűnik, de hát a BL....??? -
Viszlát
addikt
válasz
venember83 #2101 üzenetére
Teljesen igazad van, nem szeretnék olyan ronda lenni mint R.F.
Ha ezt mondod az nem, de megkérdőjelezni mint profi futballistát, az kemény, szvsz
-
venember83
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest