- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Még annyit a köz javára bocsájtanék,hogy az WD20-as vinyó amit egyszer már halottnak tekintettem,mégis csak hajlandó néha életre kelni.Úgy naponta 1-1 órácskára és még mindig nem jutottam 2MB-nál tovább,de túl vagyok 500db!!!!!!!!!! kijavított bad sector-on.
Már csak a hecc kedvéért is tovább vallatom,bár nincsenek hosszútávú terveim a vinyóval.
Szabadkapacitás és idő van rá,akkor miért ne legyünk gazdagabbak némi exrtém tapasztalattal.A fejleményekről majd írok.Üdv.mindenkinek.
-
törölt tag
Üdv.
Némi fejlemény az előbb említettekkel kapcsolatban.Itt elsősorban nem a S.M.A.R.T. ki vagy bekapcsolása volt a lényeg,mert most olyan alaplappal teszteltem ahol nekem sem volt lehetőségem kapcsolgatni.Egy elég gázos vinyó volt az alany,amelyet még nem próbáltam javítani.20gigás WD volt(volt mert teljesen behalt).Hirren's Boot CD v10.-el csináltam mindent.Sentinel szerint 0%-os!!!!!!!!!!!!!!Na ha ezen sem talál semmit Regenerator-úr akkor tényleg csak demóm van,vagy trial.
Elindítottam a regenerálást az első 1MB-ot 1órahosszáig csinálta és hátralévő időnek több ezer órát mutatott(percből is sok lenne).Miközben 200db hibás szektort talált és javított ki.Szinte mind egymás után következett.Ekkor a progi megállt és kérte,hogy bootoljak újra.
Oké,new boot.A kijavított első 1megát szépen átfutotta(not found bad sector),majd ott ahol kilépett folytatta a keresést és ismét eljavítgatott 1órahosszáig,szintén 200 ennyihány hibásszektorral karöltve és túlvoltunk a második 1MB-on.Jelzem közben egész szép hangverseny produkált a szebb időket is látott vinyó.Persze itt ismét new boot kellet volna,de nem lehetett.A vinyót azóta nem lehet vallatni,nem látja a BIOS.Csak zenél szörnyen.
Tehát jó a HDD Regenerátor-om.
Hogy a Sentinel mit láthat,amit a regenerator nem.Azt jó lenne tudni.A regeneratoron kívűl még a HDAT2 progit is ráengedtem a vinyóra,és az is ugyanazt mondta,mint a regenerator.
-
törölt tag
Üdv.!
Így már én is jártam több esetben is,mint te.Hogy HDD Sentinel szerint vannak hibás vagy gyenge szektorok a vinyón,viszont a HDD Regenerátor meg úgy futott le,hogy nem talált semmit.Én azzal nyugtáztam,hogy a regenerátorom biztos valami trial verzió és csak demóban megy.Ámbár azóta szereztem több verziót is( boot cd-st is és win alatt futót is).
Az eredmény ugyanaz.Viszont az tény,hogy nekem is engedélyezve van a bios-ban a S.M.A.R.T. minden vinyóra.Jó elgondolás lehet letiltott smart-tal lefuttatni a regenerátort.
Hamarosan ki is próbálom. -
törölt tag
Hiren's Boot CD v9.7-et tudnám ajánlani.Ezen minden vinyógyártó teszt és javítóprogija megtalálható.Pl.Maxtor PowerMax stb.....
Amit nem sikerült hdd regenerátorral megcsinálni azt ezzel sikerült.30gigás maxtor sentinel szerint 9%-os!!!!!!!PowerMax Low Level Format után 75%!!!!!!!!!
Több esetben is sikeres vinyójavítást lehetett elérni,persze kívétel a reménytelen kategória. -
törölt tag
-
törölt tag
Üdv.Mindenkinek.
HDD Sentinel mondja:98 hibás szektor a lemezen.
Kérdés:Meddig fog élni a vinyó?(40GB-os Maxtor/Pata).Nem mai példány.
Előzmény:XP romokban,lapozófile vírusfertőzött stb.....
Full új install és formázás után az XP szépen megy(128MB/SD RAM,Cerka ezres proci).
Javítani lehet vagy inkább érdemes?
Átböngésztem a témát,nem sok jót remélek.Szívesen venném véleményeiteket,többet látott tapasztalt szakiktól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest