Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• guest

veterán

válasz guest #23 üzenetére

Srác, te olyan fiatal, vagy, hogy hiszel az újságoknak meg más médiának is?
    Te hülyéskedsz, vagy tényleg baromságokat írsz itt?
    Leírom mégegyszer: Ha a BSA kimegy a te <b>magánlakásodra</b> akkor lófasz a seggébe, ő nem mehet be hozzád, mert ő nem hatóság. A <b>rendőrség</b> megy ki hozzád, akit vagy kisér a BSA vagy nem. A BSA tippet ad, feljelent de a rendőrség végzi a piszkos munkát. Többnyire nem, az andorpapa által elmondottak miatt.
    További jó csigatévézést.

• andorpapa

őstag

válasz guest #23 üzenetére

Pajtás! Hol írtam, hogy a BSA kis cég? Hatalmas, nagyon sok és erős kapcsolata van, igazán befolyásos. Én ezt nem vitattam.

Azt mondtam csak, hogy a BSA nem megy ki minden porbafingóhoz, mert nem éri meg, és túl sok eredményre nem is számítanak, mikor a 14 éves kamaszt elkapják Windows másolás közben.

Nem vagyok képben? Nos, erről talán vitatkozhatnánk. A Microsoft peranyagot is olvasgattam már, érdekel az informatikai biztonságtechnika, az összes ilyen hírt végignézem. És azért merek belepofázni a témába, mert van rendőrségi ismerős, aki mindenről felvilágosított. Ha nem hiszed, akkor gyere le Pécsre, és bemutatok neked pár arcot.

És ha annyira szakértő vagy, meséld el nekem, hogy milyen lebukások voltak mostanában, melyik hivatalos szerv járt el az ügyben, milyen feljelentés után, és pontosan mi volt a vád. Ha rendesen beleolvasol az esetek dokumentációjába, akkor meglátod, hogy a BSA nem ezen a területen működik.

Aktív témák