Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
guest
veterán
Srác, te olyan fiatal, vagy, hogy hiszel az újságoknak meg más médiának is?
Te hülyéskedsz, vagy tényleg baromságokat írsz itt?
Leírom mégegyszer: Ha a BSA kimegy a te <b>magánlakásodra</b> akkor lófasz a seggébe, ő nem mehet be hozzád, mert ő nem hatóság. A <b>rendőrség</b> megy ki hozzád, akit vagy kisér a BSA vagy nem. A BSA tippet ad, feljelent de a rendőrség végzi a piszkos munkát. Többnyire nem, az andorpapa által elmondottak miatt.
További jó csigatévézést. -
andorpapa
őstag
Pajtás! Hol írtam, hogy a BSA kis cég? Hatalmas, nagyon sok és erős kapcsolata van, igazán befolyásos. Én ezt nem vitattam.
Azt mondtam csak, hogy a BSA nem megy ki minden porbafingóhoz, mert nem éri meg, és túl sok eredményre nem is számítanak, mikor a 14 éves kamaszt elkapják Windows másolás közben.
Nem vagyok képben? Nos, erről talán vitatkozhatnánk. A Microsoft peranyagot is olvasgattam már, érdekel az informatikai biztonságtechnika, az összes ilyen hírt végignézem. És azért merek belepofázni a témába, mert van rendőrségi ismerős, aki mindenről felvilágosított. Ha nem hiszed, akkor gyere le Pécsre, és bemutatok neked pár arcot.
És ha annyira szakértő vagy, meséld el nekem, hogy milyen lebukások voltak mostanában, melyik hivatalos szerv járt el az ügyben, milyen feljelentés után, és pontosan mi volt a vád. Ha rendesen beleolvasol az esetek dokumentációjába, akkor meglátod, hogy a BSA nem ezen a területen működik.
Aktív témák
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- BestBuy topik
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- TP-Link TL-SG2218 16 x Gigabit Lan + 2 SFP Alza gari
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A01 Core 2 SIM kártya helllyel rendelkező mobiltelefon.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI GT 710 1GD3H Low Profile DDR3 1 GB/64 bit Videokártya
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest