- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
Pajtás! Hol írtam, hogy a BSA kis cég? Hatalmas, nagyon sok és erős kapcsolata van, igazán befolyásos. Én ezt nem vitattam.
Azt mondtam csak, hogy a BSA nem megy ki minden porbafingóhoz, mert nem éri meg, és túl sok eredményre nem is számítanak, mikor a 14 éves kamaszt elkapják Windows másolás közben.
Nem vagyok képben? Nos, erről talán vitatkozhatnánk. A Microsoft peranyagot is olvasgattam már, érdekel az informatikai biztonságtechnika, az összes ilyen hírt végignézem. És azért merek belepofázni a témába, mert van rendőrségi ismerős, aki mindenről felvilágosított. Ha nem hiszed, akkor gyere le Pécsre, és bemutatok neked pár arcot.
És ha annyira szakértő vagy, meséld el nekem, hogy milyen lebukások voltak mostanában, melyik hivatalos szerv járt el az ügyben, milyen feljelentés után, és pontosan mi volt a vád. Ha rendesen beleolvasol az esetek dokumentációjába, akkor meglátod, hogy a BSA nem ezen a területen működik.
Aktív témák
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lézervágás, gravírozás
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Androidos tablet topic
- SUSE Linux
- Metal Gear Solid
- További aktív témák...
- BONTATLAN DOBOZOS ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Játszogatós PC - Ryzen 5 7600, RX 7800 XT, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- iPhone 17 Pro 256GB kék 3 év garancia
- ÚJ BONTATLAN FEHÉR NZXT Kraken 280 RGB (RL-KR280-B1)
- Nexura3D - 3D Nyomtatás Akár 4 színben is! (Számlaképes)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest