Hirdetés
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
Pajtás! Hol írtam, hogy a BSA kis cég? Hatalmas, nagyon sok és erős kapcsolata van, igazán befolyásos. Én ezt nem vitattam.
Azt mondtam csak, hogy a BSA nem megy ki minden porbafingóhoz, mert nem éri meg, és túl sok eredményre nem is számítanak, mikor a 14 éves kamaszt elkapják Windows másolás közben.
Nem vagyok képben? Nos, erről talán vitatkozhatnánk. A Microsoft peranyagot is olvasgattam már, érdekel az informatikai biztonságtechnika, az összes ilyen hírt végignézem. És azért merek belepofázni a témába, mert van rendőrségi ismerős, aki mindenről felvilágosított. Ha nem hiszed, akkor gyere le Pécsre, és bemutatok neked pár arcot.
És ha annyira szakértő vagy, meséld el nekem, hogy milyen lebukások voltak mostanában, melyik hivatalos szerv járt el az ügyben, milyen feljelentés után, és pontosan mi volt a vád. Ha rendesen beleolvasol az esetek dokumentációjába, akkor meglátod, hogy a BSA nem ezen a területen működik.
Aktív témák
Hirdetés
- Fülbemászó belépővel készül a ChatGPT a hardverpiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Okos Otthon / Smart Home
- Hyundai, Kia topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Gaming notebook topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4364
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest