- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Tsaba: én elég sok időt töltök számítógépes játékkal, és hidd el: nem sok az a 8-10 game évente... Átlag 1 hónap alatt végigjátszok egy játékot, és a progik 90%-át nem veszem elő nosztalgiázni... Általában stratégiázok és FPS-t nyomok. Namost pl. az RTCW-t kb. 3 hete nyomom, az utolsó előtti pályán tartok. Multizni nem szoktam, ha végigjátszottam nem veszem elő többször. A stratégiákból meg csak a kampányokat szeretem végignyomni, a skirmish pályákat általában hanyagolom...
[#55] guest: Nagyon megcáfoltál... Nem tudom, szoktad-e nézegetni a legújabb játékok árát, általában 10K, de egyre többször 11-12K, néha még több is... Az USA-ban legyen (átszámolva)átlag 15K, ez másfélszeres ár. Szerinted az amerikai átlagfizetések és a magyar átlagfizetések között is csak másfélszeres a különbség??? Ugye nem? Na látod...
Aktív témák
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Futás, futópályák
- Sweet.tv - internetes TV
- The Crew sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4431
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest