Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
-
Komódnyúl
csendes tag
válasz Asycid #83687 üzenetére
Nem hagyott nyugodni a dolog, hajnal 3ig dolgoztam a megoldáson ès végül igazad lett, más volt a baj.
Nem vagyok biztos benne melyik oldotta meg, de telepítettem a legfrissebb alaplapi BIOSt ès újra leszedtem a drivereket, de most egy másik programmal.
Most minden gyönyörűen fut. Elden Ring majdnem stabil 60 fps,57 alá nem is megy, a Cybepunknál èrezni a CPU limitet, de az is 75 körül mozog super mega ultra beállìtásokkal. A Warhammer pedig 20 helyett 80-90.
-
De4d
őstag
válasz Asycid #83700 üzenetére
Vajon árban a 4060 lesz jobb vagy a 3070 ha mondjuk a teljesítmény azonos?
Illetve, ha mondjuk teljesen egyforma lenne majd a két kártya teljesítménye, de drágább lesz a 4060 (mivel újabb) megérné az árát? Nem tudom mennyit változott a technológia amivel majd az készül. Van e értelme inkább majd azt venni, ha mondjuk drágább lesz, de azonos a teljesítmény.Minden jó, ha a vége jó!
-
De4d
őstag
válasz Asycid #83702 üzenetére
Szeretnék már "szintet" lépni.
Jelenleg full hd 60hz-en megy minden. A cél most már azért 60hz felé menni valamint nagyobb felbontásra váltani. (de nem 4k) Több monitoros megoldás sem érdekel egy monitort használnék továbbra is. Jó lenne elérni a stabil 60 fps-t mindenben, max beállításokkal. (egy két extra beállítást leszámítva-pl a witcher 3-ban feltűnt hairworks) azóta se hiányzik. De majd a fények-árnyákok, szűrűk jók lennének ha maximálisan lehetne használni.
Na de majd ha eljutunk odaMinden jó, ha a vége jó!
-
bobalazs
nagyúr
válasz Asycid #84150 üzenetére
alacsony ventilátor fordulattal.
Na az baj . Ezek a bányász karik a Vramot túráztatták. Ha alacsony gpu hőfok mellett a ventilátor se hűtötte a RAM chipeket akkor azok szépen túl forrósodiik es korai halál. Épp az a lényege hogy alacsony fogyasztás mellett is járatni kellett a ventilátort de ha bányásztál akkor ezt neked tudnod kellene. -
N@idia
őstag
válasz Asycid #85416 üzenetére
Te vagy a befutó, mert Dr.VGA is irt és ő is ezt gondolja, hogy valaki cserélte rajta és nem megfelelően ér a hűtőborda a gpu-ra vastagok a pad-ok, de pár ezer ft felár ellenében azt irta megcsinálja
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
Aprósólyom
addikt
válasz Asycid #85427 üzenetére
Én azt saccolom, hogy nem a pad vastagsága a gond, hanem a keménysége. Azzal cseszi el a többség. A NYÁK-t nem a padhoz gyártják és biztosra veszem, hogy a gyártásból fakadóan is előfordulhat eltérés példányonként, hiszen nincs semmi, amit ne tűréshatárral terveznének gyártanának.
De mit tesz a user, ha a rés gyártáskor pl. 0.55mm-re sikerült? A 0.5mm pad kevés, az 1mm pedig sok. Ilyenkor csak puhát szabad használni az 1mm-ből, hogy jó legyen. Csak mikor a user lecseréli erre nem gondol. Miért gondolna.Jevons paradox
-
Kovbob
senior tag
válasz Asycid #87115 üzenetére
Elvileg cserélték azokat is igen, emiatt is kérdeztem hátha tudtok valami ötletet adni mi miatt történhetett ez ilyen hirtelen. Akkor lehet csak pasztáznom nem is elég, hanem padokat is szereznem kéne hozzá?
Pikari: Oké, csak furcsa, hogy ilyen hirtelen drasztikusan megváltozott.
[ Szerkesztve ]
-
ricsip
addikt
válasz Asycid #88995 üzenetére
Ez amúgy egy nagyon jó ötlet. Már ha a konkrét gyártónak van értelmes szapportja és ténylegesen akarnak foglalkozni a kérdéssel és segíteni az endusernek. Főleg ha az már egy 2. tulajdonos tehát nem az eredeti. Le a kalappal az ilyen cégek előtt, kurvára nem ez a megszokott hozzáállás.
Szerintem egy gigabyte-nál csak nézne a hülye (ide most írhatnám h. indiai) szapportos h. mégis mit akarok én tőle, a kérdést se érti, nemhogy segíteni akarna/tudna.
-
-
bence5511
csendes tag
válasz Asycid #89793 üzenetére
A ReBar-t el is felejtettem megemlíteni, de azt bekapcsoltam mert még talán reddit-n olvastam, hogy valaki ajánlotta, de igazából nem vettem észre nagyon semmi változást amikor bekapcsoltam, aztán úgy is hagytam végül és megfeledkeztem róla.
Ez játék közben készült: https://ibb.co/w7yX138
-
slett27
addikt
válasz Asycid #89922 üzenetére
Akkor külső progival megoldom. Közben utána jártam, az elsődleges VGA az Intel HD bármit csinálok.
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest