Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz juve600 #32881 üzenetére
Sokat segitene ha tobb infonk lenne pl. egy resmon-bol -> start -> futtat -> "resmon" vagy "resmon.exe" es figyelni kellene hogy lag kozben mi akad ki (1 monitor eseten parhuzamosan figyelni a jatekot es az eroforrasfigyelot nem lehetseges, de ha van valahol a sarkoban egy regi monitor akkor most elo lehet kotorni ).
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
-
-
trancemusic
senior tag
-
trancemusic
senior tag
válasz juve600 #44888 üzenetére
Értem...
Ne írj csupa nagybetűvel mert az aszt jelenti:kiabálsz...
Eredetileg kollegának 2.0 x2 mutatott a gpu-z,amiből kiindult az egész...
Nos,az nem energiagazdálkodás, ez tény!
A gtx black screen pontosan indításkor jelentkezik,van akinél hidegindításkor nincs kép,van akinél meg csak akkor.
Alvó állapotból nem jön vissza,ez a leggyakoribb: "Fekete képernyő"
Jól van,akkor telepítsd újra,ha azt tanácsolták. -
trancemusic
senior tag
válasz juve600 #44896 üzenetére
Több lehetőséged van.
1. :elfogadod,nem olyan oltári nagy hiba.
2. :Másik slotban megnézed mit művel.
3. :Megtisztítod az érintkezőket, hátha... (Pcb,foglalat)
4. :Átállítod végre a biosban a pcie sebességet autorol gen2-re esetleg,netalán akkor megszűnik a hiba.
4. :Visszateszed az előző (radeon) kártyád.
Tényleg bosszantó,nálam csak hidegindításkor volt kép.
Reset,restart,sleep mód után pedig neeeeem! -
tagagaba53
tag
válasz juve600 #44900 üzenetére
Hali !
Nekem is pontosan ezt csinálja-ta.
Ma reggel úgy csináltam, hogy gép bekapcs és a csipogás
után kb. 5mp-re a monitort kapcsoltam be és így volt kép elsőre.
Azelőtt nem volt ilyen gondom. Holnap reggel kiderül,
továbbra is jó-e ez a módszer.
Ebből kiindulva talán van egy hozzáértőbb aki tudja a választ a bajra.[ Szerkesztve ]
- Mielőtt megszólalsz, gondolkodj el azon, szebb-e az amit mondanál mint a csend amit megtörnél vele. -
-
Geresics
addikt
válasz juve600 #44935 üzenetére
Nyugi, nem érthet mindenki mindenhez, ezért van szükség szak(osodott)emberekre. Én sem tudok kuplunkgmunkahengert cserélni, vagy épp egy vérképet analizálni, de még csak dobostortát készíteni sem.
Néhány év számítástechnikai szaküzlet tulajdonosként láttam én különb dolgokat is, ezért kértem rögtön a képet.(#44929) olivera88
Remélem most már sikerülni fog, és ha további - akár triviálisnak tűnő - kérdésed volna, ne habozz azt feltenni!*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
trancemusic
senior tag
-
Deba13
újonc
válasz juve600 #47556 üzenetére
vga másik gépben egy órán keresztül ment teszprogramon.. hibátlanul
tápcserét is próbáltunk az sem segített...
tesztprogram így is elindul, de 20 másodperc múlva a kép elmegy hiszen lelövi a rendszer a vga -t
levegőhiány mert nem lehet ludas mert tesztpadon ment...[ Szerkesztve ]
-
trancemusic
senior tag
-
trancemusic
senior tag
válasz juve600 #50428 üzenetére
Mielőtt kukázod a vga-t ezt próbáld meg!
Nem vesztessz semmit! -
SP4C3
veterán
válasz juve600 #57715 üzenetére
Relatív alacsony is az a 80*C!
Ha garis, akkor stresszelni kell 1 órán át had menjen max-ra a hőmérséklet, ha bedüglik, akkor gari, ha nem, akkor meg rendben van a kártya.
SpeedFan-val sem és MSI AfterBurner-vel sem sikerült a ventit szabályozni?
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
SP4C3
veterán
-
-
Grafirka
őstag
válasz juve600 #57725 üzenetére
Igen, lehetseges hogy az okozza, mindekepp probaljatok ki egy regebbi meghajtot , hogy kideruljon, hogy szoftveres a hiba vagy mashol kell keresgelni.Elso lepekent a tweakelo programot erdemes eltavolitani, ugy , hogy elozoleg mindenkepp mindent vissza kell tenni gyari beallitasokra.
-
nagyúr
válasz juve600 #60929 üzenetére
Ez a tv vagy monitor fícsöre, nincs köze a VGA-hoz. Kapcsold ki menüből a TV-n. (Jellemzően, ha átállítod bemutató módba vagy vmi hasonlóba, akkor nem kapcsol ki adott idő elteltével.)
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Grave_444
nagyúr
válasz juve600 #78903 üzenetére
Lehet több verzió létezik ebből a kártyából? Neten találtam képet, amin 1x8pin volt rajta, viszont 6+8pin-t is.
Nézd meg mi kell a kártyának. Ha 6+2 (8pin), akkor csak kösd be a tápot.
Ha kell mindkettő, akkor vegyél egy molex-6pin átalakítót, lehetőleg 2db molexről alakítsa át.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs