- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
válasz
Sondi1986 #92057 üzenetére
Ezt találtam közben egy hasonló gépnél: Warning : the graphics part of your Intel processor can only be used if your computer can boot in UEFI mode.
If you installed Windows or any other operating system in LEGACY BIOS mode, the graphics cards (graphics part of the CPU and the physical graphics card) will work, but your computer will no longer be able to boot on your operating system installed in LEGACY mode BIOS. -
Csupingo
veterán
válasz
Sondi1986 #92057 üzenetére
Nálad legacy + uefi-t nem lehet választani? Így lehet, hogy a 22-es csapdája lesz, mert talán ez a gpu nem működik csm módban, a win pedig úgy lett telepítve, ezért csak úgy indulna el. Elvileg működő win alól át lehet konvertálni uefi-re, de ahhoz kéne egy vga.
A másik lehetőség, újra telepíteni uefi módban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged