Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coccer
tag
válasz Csupingo #76111 üzenetére
gondoltam ra, de nekem szoftveres bolondsagnak tunik. a venti jo, halk, es mukodik, de olyan, mintha rossz jelet kapna.
Probaltam magasabb alapfordulaton is, de ugyanaz volt. Energiagazdalkodasi/szoftveres bug/ficsor lesz szvsz, de hol? Lehet erdemes egy bios refresh a vganak.
Ha betegeskedne, akkor driver nelkul is csinalna, meg always 3d orajelen is. Gondolom....
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz Csupingo #76118 üzenetére
A jelenlegi FM2 is zsákutca. Szal 0 ráfordítással lenne módom erősíteni. AM4 a cél;(Ryzen 2600 talán), de addig ezzel lehet kényelmesébben zötyögnék. Platformom belöl már nem,igazán fejlesztenék, gondolok itt az i7-es felvetésede.
varmi2 tisztában vagyok vele, de jeleneg erre lenne mód, ennyi pénzből.
═════════════════════════════════════════
-
svenscott
csendes tag
válasz Csupingo #76136 üzenetére
Köszi, hát ettől féltem, hogy annyi lenne mint egy másik kártya, utána kérdezek mennyi lenne javítani. Esetleg a "megsütős" módszer használható lenne? Érne valamit erre a hibára? Köszi, ha tudtok segíteni Áh próbáltam már darabokra szedtem és alaplapba tettem, de ugyanaz a hiba.
-
Patrik_S
újonc
válasz Csupingo #76159 üzenetére
Mielőtt bele lett rakva a gépembe azelőtt ismerősöm használta még pár órával és hibátlanul működött.
Ő hdmi-vel használta én pedig dvi-al használnám, de hdmi-vel is próbáltam és úgy se kaptam képet a driver telepítés után. Jelenleg sajnos senki nincs akinek a gépében tudnám esetleg tesztelni. -
czanga
őstag
válasz Csupingo #76155 üzenetére
Köszönöm! Neked is @solfilo!
Gond ezzel csak az, hogy OBS-t nem nagyon szeretném elhagyni, mivel az egyetlen értelmes streamer program jelenleg, a többi sajnos nem nagyon rúg labdába amennyire én tudom.
Igazából a kérdés az, hogy Fixált 60 FPS mellett maradjon e a kártya pl egy Ryzen 3 vagy Ryzen 5 1600-as rendszerre való váltásig, vagy visszaküldés, és majd egy aktuális kártya választás később.1080p, 60Hz marad fixen, monitorban nem kívánok elöbbre lépni, mert ami jó lenne az nagyon drága sajnos.
Nem sajnálom úgymond az RX 570-re kiadott pénzt, csak a csoda nem érkezett meg (nyilván erről nem a kártya tehet, hanem a gyenge procim és a nVidia kártyák előnye ebben a helyzetben), így csak arról tudom, hogy teszem azt 30%-al erősebb a 1050Ti-hoz képest, hogy ezt "mondják" a fórumokon, stb.
-
fisi
senior tag
válasz Csupingo #76163 üzenetére
Nem kap az semmire max 1080 ban, én nemrég küldtem vissza az RX 580 4 gigásat azt vettem helyette egy pár hónapos 1660 at amíg a másik gyász a 2080 ti vissza nem ér de remélem inkább cserélik. A proci egy ryzen 7 3700 x meg egy Asus Prime x 57 Pro.
Szal- bár gondolkodom az új nagy navin de én azt hiszem maradok a zöld oldalon, mert a piroson valami elképesztő dolgok fordultak elő játékok alatt. -
Corvin0716
tag
válasz Csupingo #76228 üzenetére
Win7 Home Premium. A gép állt már egy ideje, frissítések sem lettek rá telepítve. Az újratelepítéssel viszont "naprakész" lett és gondolom felkerült egy olyan frissítés is, ami ezt okozta. Nem tudom melyik, de nem is igazán mozgat, aminek örülök valóban, hogy nem a vga a halott.
-
Dzsuri89
őstag
-
elder troll
őstag
válasz Csupingo #76333 üzenetére
DP és HDMI bemenetes a monitor, csak a 4K 60 hz a lényeg mindenféle gyorsítás nélkül. Melós gépbe kell valami, ami meghajta a monitort. 2. gen intel gépeken melózunk, ezekből 1440p-nél többet nem tudok kicsikarni, de még egy 6. gen intel gépen is dilemmáztam, csak ebbe horror áron vannak a processzorok. Első körben megnézem a G3900 + 4GB ddr4 single channel felállásban, csak ez is macerás (szoftverezni, lepapírozni a cégbe, stb).
[ Szerkesztve ]
-
Cry0
őstag
válasz Csupingo #76368 üzenetére
aktiv a hűtőm, de egy idő után elindul a ventillátor, kicsit fura mert eddig figyeltem is hogy egyből bekapcsolt kátya nélkül is.
igen tudom, de úgy voltam vele hogy gondos tulajtól vettem és még egy évet kibir nálam de ezek szerint nem, esetleg javitható ezek vagy ez igy kuka kb?Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
-
betyar1974
senior tag
válasz Csupingo #76390 üzenetére
Gondoltam írok a fejleményekről!
Csináltam a Bios-ban egy Extreme Tunningot(automata gyárilag amit ad) nem külön fesz.-eztem stb.. Az fsp megemelkedett 92-ről 104-re és sokkal feljebbi tartományba(kihasználtság szempontból %) dolgozik a kártya, vagyis szerintem a proci a gyenge láncszem. Kérlek erősíts meg, vagy cáfolj rá. -
.mf
veterán
válasz Csupingo #76411 üzenetére
Köszi a választ!
Közben a gép is a frászt hozta rám, még egy kis oc-t csikartam volna ki a prociból amit régen bírt is, erre ntoskrnl.exe bsod-ot dobott, és a recovery pendrive-ot sem fogadta el, alaposan megijesztett, aztán bios reset után meg már semmi gondja... köszi windóz...
Mint írtam, a táp 2 db 6-pinese ugyanazon a madzagon van, egyik csatiból folytatódik a másik felé, tehát már eleve 150 W áramlik a vezetékeken. Ha eddig bírta, akkor csak-csak...
7870 után már jókora ugrás lesz alapból a 480, még egy kis downclock undervolt is belefér. Na mindjárt nekiállok megint a gépnekFotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
.breed.
csendes tag
válasz Csupingo #76509 üzenetére
Köszönöm a válaszod.A legújabb ( 445.75 ) driver volt fent , most a 442.74 es driver van fent , de ezzel is ugyan az a helyzet.Előbb újra indítottam és lecsökkent a gpu clock , megörültem , majd egy újabb újraindítás után ugyan úgy terhelve van.beszúrok 3 képet , hogy most milyen beállításon van az nvidia driver , és egy képet az afterburnerről.Egyébként az nvidia drivert tiszta telepítéssel telepítettem. Megpróbálkozom a bányász programokkal amiket javasoltál.
[ Szerkesztve ]
breed
-
bisiz
tag
válasz Csupingo #76524 üzenetére
Állítólag ott is 4gb-ot ír. Nekem soha semmi gond nem volt vele. Olyat olvastam már, hogy néhány progi benézi a ramot, de ilyet még nem láttam.
[ Szerkesztve ]
MSI x570-a pro, Ryzen 7 5600x, BQ Dark Rock pro 4, G.skill DDR4 2x16gb 3200, AMD Radeon 6900XT, Corsair rm650x
-
viko81
csendes tag
válasz Csupingo #76534 üzenetére
persze, ez már a 3ik driver ami fent van.
Most volt friss windows install is.Nem forog, (szemmel nézve sem, nyitott házban van, szal könnyű figyelni, ez a gondom.
Az a 74% gyári adat lehet a hőfok függvényében.
De mondom, nem indult még el egyik venti se.
Nyilván nem fogom 80 °C fölött stressz tesztelni órákig.
Mindenhol azt irjak, 55-60 °C körül kellene bekapcsolnia ventiknek, de nem történik semmi.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest