Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
még 1 kérdés
nekem van egy ilyen VGA táp kábel átalakítóm vagyis 2 féle vagy első amibe 2 táp csati megy meg egy olyan amibe 1, van valami különbség a kettő között?Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
Hy
Az lenne a kérdésem hogy a Tv-ét és a Szám. gépet akarom összekötni ehhez kellene nekem 10m HDMI kábel, ez mivel ennyire hosszú lesz valami hatással a képre?Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
hali
az lenne a kérdés hogy ha egy nagy kártyához kicsit a táp számszerűsítve : 4870 1 Gb aminek a fogyasztása 250-300w ha jól tudom és egy Codegen 400 as táppal akarják hajtani ráadásul a 2 tápcsati helyett csak 1 et dugnak rá az el tudja baszni a kártyát? Vagy akkor ezek miatt nem adhatott képet csak szimplán és ha jó táp mellé rakják akkor működnie kell?Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
válasz csucsbicep #18219 üzenetére
Köszönöm, nem én akartam csak eladtam egy VGA-t és irt a gyerek hogy nem indul én meg megijedtem hogy elcseszte a táppal vagy valami de végül is kipróbálta másik gépen és ott működött
Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
válasz PR0JECTNR56 #18232 üzenetére
hogy hogy nem akar települni milyen hibát ír?
-
bandi0000
nagyúr
hali
jelenleg egy Ati sapphire radeon VaporX-es 5770 em van
bekapcsoltam a játékot és 10 FP s körül voltam aztán kikapcsolt a gép és égett szg jött a VGA-ból megvártam hogy lehüljön most jó..de ilyenkor mit érdemes csinálni? ráküldeni egy stressz tesztet?Meg a ventiből ilyen halk kattogós hang jön mintha csapágyas lenne ha van ilyen...tudom hogy nem ez a kártya topicja de hátha hamarabb tudtok segíteni.
-
-
bandi0000
nagyúr
Nem akarok hülyeséget kérdezni de a hűtőpaszta mind1 hogy milyen mármint nekem CPU-hoz van az jó GPU ra is ugye?
Meg van egy sapphire 5770 em és be halt rajta a hűtés csapágyas lett kicsit égett szaga volt ahogy túlmelegedett de lekapcsolta a gép ez okozott neki valami kárt? illetve ha van egy intel ventilátorom akkor azzal tudom helyettesíteni?
-
bandi0000
nagyúr
hy
VGA-n behalt a hűtés kikapcsolt a gép éget szag volt lényegtelen...aztán ugyanazzal a hűtéssel használtam semmi baja nem volt jól hűtött csak csapágyas lett és akkor egyik napról a másikra azt csinálja hogy bekapcsolom megy valameddig a gép de aztán kikapcsol és vissza se tudom, kapcsolni csak ha kinyomom a tápot a kártya se meleg meg semmi de a kártya nélkül meg megy a gép rendesen... (sapphire vapor X 5770)Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
válasz #93794560 #23101 üzenetére
Hát az faja csak azért mondom mert magától kikapcsolt a gép mikor túlmelegedett..
És utána pár napig semmi baja nem volt játszottam is vele, meg most is ha benne van és játszok akkor bírja egy ideig és kikapcsol nem hiszem hogy zárlat, bár nem tudom, azért még próbálkozokXbox One: bandymnc
-
-
bandi0000
nagyúr
hali
nem tom hogy magyarázzam el de megpróbálom...
szóval a fifa 13 ál van legtöbbször hogy ahogy kirúgja a kapus a labdát pl akkor ahogy megy a kép mintha 2-3 részre válna a monitoron a kép és lasabban váltana ha értitek de ez csak akkor van mikor gyorsanmegy a kép vagy pl MOHa warfighter videóinál nem szaggat hanem lassú vagy nem tudom hogy magyarázzamXbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
hali
Kérdés, hogy ha esetleg szeretnék 3D-ben játszani mármint 3D tv-n az igényel e + erőforrást a VGA felöl? És van valakinek valamilyen tapasztalata ilyenben hogy a játék az milyen így?
-
bandi0000
nagyúr
Az mitől lehet hogy pár weboldalon wibrál a kép APU-val de amikor VGA-volt benne akkor is csinálta csak akkor meg még pár játéknál is...
-
bandi0000
nagyúr
válasz djnyakesz #28031 üzenetére
nem birod kipróbálni a kártyát másik gépbe?
Nem lehet hogy vírus és újratelepítés megoldaná a gondot?
Illetve nem tom mondták e már de próbálj csinálni egy stressz tesztet és ha lenne baja akkor ott kiütközne, meg persze figyeld nem e túlmelegszik bár kétlemXbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
válasz Kecso0017 #28065 üzenetére
Nem akarlak megijeszteni de vannak érdekes dolgok itt...mármint nekem is nemrég vettem a cuccaim és össze van rakva de olyan hogy ha valamit kötök rajta be az alaplapon akkor képes nem bekapcsolni órákig meg újraindulni de gariba azt mondták semmi baja szal most addig nem nyúlok hozzá amíg nem lesz kedvem vele szórakozni és rájönni mi is a baj
-
bandi0000
nagyúr
válasz DeadBullet #28137 üzenetére
Ha tényleg a VGA haldoklik akkor nem érdemes szórakozni vele venni kell bele egy újat20k ért kb kapsz egy olyan kártyát ami bőven lehagyja azt ami most benne van
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest