Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Lineage OS használat közben
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Egy Radeon 5450-hez (512 MB DDR3) elég lehet egy P4 2,0 GHz-es processzor és 1 GB RAM (ASUS P5GPL-XSE alaplapba)?
Netezéshez, office-hoz, autocad tervezőprogramhoz kell, eddig Radeon X550 volt a gépben, teljesítményben elég volt, valami ehhez hasonlót keresnék mellé.
Ahogy néztem jelenleg ez a legkisebb elérhető Radeon kártya.
[ Szerkesztve ]
Let the Zone take me if I am.
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Az otthoni gépemben nemrég cseréltem VGA-t (X550 Radeon volt benne, cseréltem NVidia 8400 GS-re). Az volt a problémája a réginek, hogy pár perc 3D játék után a kép megállt, a hang megfagyott, csak az újraindítás segített a gépen. A kártyán (X550) cseréltem a gyári hűtést passzív Accelero S2-re.
Az új kártyával nem jött elő a még a probléma, mégis meg szeretném kérdezni hogy mi okozhatta ezt a réginél (mivel szeretnék rajta túladni, egy ismerősöm meg is venné, de ha valami memória gondja van és emiatt fagy akkor megy a kukába.)
-
kutga
nagyúr
válasz agressiv #9457 üzenetére
Túlmelegedés okozhat ilyet?
Mint írtam cseréltem Accelero S2-re a hűtőt, elképzelhető hogy rosszul tettem fel, bár gyárilag volt rajta paszta, felrakni meg nem egy művészet, de először nem emlékszem hogy hibázott volna. Megnézem mit csinál az új VGA-val, mindenesetre az X550-re visszatettem a gyári hűtést.
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
VGA-t kell cserélnem a gépemben, W10 Pro van rajta, jelenleg AMD kártya, Nvidia lesz helyette.
Ha csak simán kicserélem őket elindul a win, hogy onnan leszedjem a régi drivert és feltegyem az újat, vagy nem ártana előtte megcsinálni az eltávolítást?
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Egy 3.0 GHz-es Pentium 4 ebben az alaplaban kb. milyen VGA-t tudna max kihajtani 2 GB RAM társaságában?
Eddig egy 8400GS volt benne, de felmondta a szolgálatot.
Hirtelen Radeon 4650 körülire gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz maxxenergie #69912 üzenetére
Köszönöm az alapos választ!
Inkább csak netezés, filmnézés lenne. Ezeket a kártyákat valahogy passzívvá lehet tenni?
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
EVGA e-GeForce 8400 GS videókártyát használok TV-re kötve. Valahogy meg lehet ezzel oldani, hogy a hdmi-n keresztül a hang is átmenjen?
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Összedobtam otthon egy netezős, filmezős gépet a tv mellé mindenféle maradék alkatrészből. Van benne egy G4560, Asrock alaplap, 8 giga ddr4 memória, ssd, és egy régi HD4650 VGA.
Max Fullhd felbontásban néznénk rajta filmeket, van értelme cserélni a vga-t vagy megbirkózik vele?
-
kutga
nagyúr
válasz Csupingo #73161 üzenetére
Elsőre én is az alaplapit választottam, de a prociban lévő igp-t valahogy nem sikerült összehangolni a tv-vel, így ment bele a kártya, azt korábban már használtam ezzel a tv-vel.
MOD
HREH
Otthon még teszek egy próbát. Valahogy a felbontást/képfrissítést nem tudom jól belőni.[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Egy 1050 Ti kártyán mennyire nehéz (ha lehetséges egyáltalán) a gyári hűtőt passzívra cserélni?
Konkrétan erről lenne szó:
Arctic Accelero S3 szerű hűtőt gondoltam rá.
-
kutga
nagyúr
válasz karantÉN #73434 üzenetére
Igen, a korábban linkelt leírásban is ez szerepel.
144Hz is only supported over DisplayPort and DVI.
Azt hogy neked melyik kell, nem tudom eldönteni nyilván. Ha a 4K nem érdekel, akkor úgy látom csak a hosszban van eltérés köztük.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Ha valaki referencia kártyát illetve referencia hűtést említ, akkor valami ilyesmire gondol?
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
G4560 proci mellé kellene kicsivel erősebb vga mint az integrált. Van itt régebbről 1030 és rx550, melyik lenne a jobb (a másikat valószínű eladjuk)?
Alapvetően irodai gép, néha játék, de mondjuk Starcraft2-nél nem újabb címek.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
750Ti-nek mi az AMD megfelelője kb? R7?
-
kutga
nagyúr
válasz mefistofeles #77825 üzenetére
Próbáld meg virtuális gép alól (W7 vagy XP). Virtualbox pl. tud 3D gyorsítást, bár én magam még sosem próbáltam.
A másik lehetőség, hogy megvásárolod pl. innen, igaz, elég borsos az ára, pár hónapja akciózták.
-
kutga
nagyúr
válasz mefistofeles #77830 üzenetére
Gondoltam, a gog-os viszont biztosan működik 10-esen.
Most hogy mondod nekem meg a Q2-t kellene nyomni.
-
kutga
nagyúr
válasz mefistofeles #77832 üzenetére
Már nem. Az újak egyre kevésbé kötnek le sajnos, meg aztán idő sincs már gyerek mellett. Az akciókat szoktam figyelni és begyűjtöm azokat amikkel anno játszottunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs