Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #23722 üzenetére
Jól látom, hogy végülis a bal oldali venti jött ki a helyéről? Azt hogyan sikerült?
Az Arctic Cooling-nak is vannak pl. ez:utángyártott hűtői, amik még jobbak, mint a gyári, itt az aprón 5-6k körül tudsz venni, ha minden kötél szakad.
Amúgy elvileg, ha odaeszkábálsz egy ugyanolyan átmérőjű ventit a másik helyére és a forgatómechanizmus működik, akkor megvan a hűtésed, még ha nem is lesz túl elegáns.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #23733 üzenetére
Twin Turbo II-t tudsz venni az aprón, ez pl. jónak tűnik.
Egy venti szerelgetésében nem tudok külön tanácsot adni, elég egyedi az eset. -
M5Norbi
őstag
válasz Vismajor01 #23733 üzenetére
Azért óvatosan a barkácsolással.
Ha rosszul sikerül könnyen behal a kártya.Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
agressiv
addikt
válasz Vismajor01 #24215 üzenetére
A képen nem látszik, azért csinálja, mert a kártya méretezi a képet. a control centerben megtalálod a beállítást, amivel ki lehet nagyítani teljesképre. Radeon jellegzetesség szintén.
Hát még a borz.....
-
agressiv
addikt
válasz Vismajor01 #24220 üzenetére
Ha nincs rendes felbontáson nem is csoda. A CCC-ben keresd meg a képernyő beállítást. Van egyáltalán driver felrakva hozzá?
Hát még a borz.....
-
agressiv
addikt
-
agressiv
addikt
-
Tomix24
addikt
válasz Vismajor01 #24967 üzenetére
Más gépébe is próbáld meg.
-
M5Norbi
őstag
válasz Vismajor01 #24969 üzenetére
Én a tápra gyanakodnék még.
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
Csaszykj
aktív tag
válasz Vismajor01 #24978 üzenetére
Hali!
Csakis léghűtésre szavaznék, személy szerint. 8k-ért már kapni jókat.
-
cashback
őstag
válasz Vismajor01 #24978 üzenetére
Mindkét variációból jóval drágább hűtések lennének csak alkalmasak (új ár szerint - használtan nem tudom)
Léghűtésből talán a legolcsóbb variáció az Arctic Cooling Accelero Twin Turbo Pro lenne. (új ára 8ezer körül mozog)
[ Szerkesztve ]
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
cashback
őstag
válasz Vismajor01 #24983 üzenetére
Azt nem írtad melyik edt.
Egyébként én ez alapján mondtam: [link]
-
spista222
addikt
válasz Vismajor01 #24985 üzenetére
Ha változtattak valamit a kártyán(alkatrészek furatok elhelyezése) akkor nem mindegy milyen kadás.
-
cashback
őstag
válasz Vismajor01 #24985 üzenetére
Erre a verzióra rárakták: [link]
Nem kell tudni németül... lapozgasd és nézd az eredményeket.
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #25084 üzenetére
Milyen VGA és milyen hűtő?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #25088 üzenetére
AC Twin Turbo rá fog menni.
-
persil
nagyúr
válasz Vismajor01 #25091 üzenetére
Csak megjegyzésképp: pm-et tilos idézni/bemásolni/belinkelni stb.
És tök mindegy, hogy mennyire nem személyes.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
válasz Vismajor01 #25093 üzenetére
"Nem tudtam róla"
Tudod, hogy a tudatlanság nem mentesít egy szabály betartása alól.. Regisztrációkor elolvastad és elfogadtad a feltételeket. Ugye elolvastad és elfogadtad őket... ?
De egy alkalommal miatt nem hiszem, hogy bárki szólna érte, csak legközelebb figyelj oda.
Szrk.: offba téve.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #25091 üzenetére
Ha erről van szó: Accelero Twin Turbo II, akkor ez kompatibilis a 6950-nel.
-
Alister71
nagyúr
-
Csupingo
veterán
válasz Vismajor01 #64096 üzenetére
Ilyen volt nekem is új tv-nél. Kezdetben én is a driverben húztam szét a képet, aztán rájöttem, hogy a tv menüjében kell állítani. Valahol a képarányoknál, vagy hol lehetett. Azokat próbálgasd.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Csupingo
veterán
válasz Vismajor01 #64098 üzenetére
Nem a képernyő másolást választottad? Nem az a gond, hogy a 27 colos monitornak nagyobb a felbontása és azért marad mellette csík? Biztos, hogy mindkettő fullhd? Esetleg próbáld ki a képernyő kiterjesztést is, ott eltérő felbontásokat is be tudsz állítani. Másik, digitális bemenet nincs az analóg helyett?
[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
válasz Vismajor01 #64100 üzenetére
Az nem analóg. Érdekes. Nem maradt az nvidia driverben valami méretezés bekapcsolva? Esetleg a dsr?
-
Csupingo
veterán
válasz Vismajor01 #64102 üzenetére
A dsr-t itt találod. Bár jobban belegondolva, attól, hogy nagyobb felbontásban számol, még teljes méretben kéne megjelennie. Ha csak a monitort engedélyezed (asztal megjelenítése csak itt), akkor is ilyet csinál? Nincs a monitor menüben valami factory reset, vagy ilyesmi? Amúgy mi a pontos tipusa a monitornak, a tv-nek, milyen csatlakozókkal vannak bekötve, stb? Az az érdekes, hogy két win változatnál is ilyet csinál. Akkor valami a monitor környékén nem kerek szerintem. Esetleg másik hdmi kábeled nincs, vagy másik bemenet nincs a monitoron?
-
Csupingo
veterán
válasz Vismajor01 #64113 üzenetére
Kiváncsiságból, ha törlöd az nvidia drivert, akkor a sima win meghajtóval mit mutat? Elég x-akta az ügy. Digitális jelnél nem szokott ennyi nyüg lenni. Akkor itt sincs bekapcsolva semmi, vagy a méret fülnél az átméretezés engedélyezése sincs kipipálva? Vagy ddu-val alaposan letörlöd a drivert és egy másik változatot telepítesz újra.
[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
válasz Vismajor01 #71678 üzenetére
Használtan vetted? Módosított bios van rajta. De nem kell pánikolni. Letöltöd ezt(atikmdag pacer 1.4.7), feltelepíted, a driver installálás után és kész. Másik lehetőség, letöltöd a kártya eredeti biosát, fel flasheled, és kész.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Vismajor01
addikt
válasz Vismajor01 #74803 üzenetére
Erre valakinek otlet? Inkavv gpu vagy taphiba?
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
SP4C3
veterán
válasz Vismajor01 #74838 üzenetére
Lehet csak driverhiba.
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
SP4C3
veterán
válasz Vismajor01 #74840 üzenetére
Ugyanazt a drivert pakoltad vissza? :DD
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Csupingo
veterán
válasz Vismajor01 #75884 üzenetére
Ha nagyjából még működik, akkor talán vissza tudnád tenni az eredeti biost, aztánpár hét múlva meg lehetne próbálni ismét gariztatni. Amúgy mi a baja? Esetleg közvetlenül a gyártónak nem lehet elküldeni?
-
Csupingo
veterán
válasz Vismajor01 #75892 üzenetére
Már mindent kipróbáltál? DDU-s törlés, régebbi megbízható driverek, win újratelepítés, bányászvírus keresés, másik gépben teszt, stb? A topikjában se tudnak segíteni?
Vagy ezt kis gépigényű játéknál csinálja, mert régen voltak olyannal gondok.Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz Vismajor01 #84863 üzenetére
Nem értek egyet ezzel a "fölösleges korlátozni" dologgal.
Ha valaki beéri 60-80-100 fps-el akkor de,korlátozza csak.Kisebb fogyasztás-kevesebb hő-halkabb gép-és jóeséllyel hoszabb alkatrész élettartam
Ez mindenkinek jobb[ Szerkesztve ]
-
spleenszuru
őstag
válasz Vismajor01 #84863 üzenetére
Köszi a választ.
Pedig ahogy Bál is írja lentebb, ahol van korlátozás, jóval kevesebb gőzzel fut a vga-m, és nyilván hűvösebb is.
Pl. The Crew 2 gyárilag korlátozott 60 FPS-re, ilyen 20-30%-on van a vga-m, és 50 fokos.
Forza Horizon 5-t 72 FPS-re lőttem be in-game, az se pörgeti a kártyám 60% fölé, maximum grafikán.
Viszont, érdekes, ahol a játék maga engedélyezi az FPS korlátozást, tehát pl. ez a 2 is, nem érzem azt, amit leírtam, vagy csak azért, mert autós, és ott nincsenek olyan gyors mozgások.Doom Eternalban ha leveszem a manuálisan belőtt 142 FPS-em pl. 100-ra, ott viszont egyből érzem, hogy lassul.
Vagy pl. egy Ghost Recon Wildlandsben.Olvastam még olyat is, hogy ha 144 Hz a monitorom, akkor ne is akarjak 60 FPS-en játszani, mert a 60 nem osztója 144-nek, bár elvileg a Freesync ezt is meg kellene, hogy oldja..
Mindenesetre eszembe nem jutott volna kikapcsolni a freesyncet, mivel akkora hype van rajta, de teszek azért egy próbát.
Malaka!
-
imotrepus
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs