Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
jaja1981
addikt
válasz hitvanyalak #26500 üzenetére
Hát el kell, hogy szomorítsalak.
Hiába adnál több ramot neki, nem lenne jobb.
Ha választanom kéne egy ilyen integrált Intel VGA és egy 1000 éves Gef2 között, inkább az utóbbit választanám, mérföldekkel jobb.
Mondjuk ez a mem kérdés függ a notebook BIOS-ától is, lehet az tiltja le gyárilag, hogy ne lehessen több. -
geprombolo
őstag
Nálam se lehet állítani, Compaq a drágám, de nekem 128MB a videjó ram, így egálban van a régvolt konfigommal, 1100 Cerka+ Radeon 9000 64MB VGA rammal.
Próbáld meg Biosban, hátha tudsz több ramot adni neki. Egyébként nekem nem csak a Drakan megy, hanem a Jedi Outcast, vagy éppen elkínlódik a Star Wars Battlefronttal, vagy a FarCry-al is, bár utóbbihoz már a gépbe kéne kétszerannyi ram, mert csak 512 van.Feltett kérdésemre valaki?
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne, hogy az integrált Intel GMA 3100 VGA az tényleg DX10-es és 384 MB-os?
HALF-LIFE FOREVER! 3dfx & Glide power!
-
novoszath
senior tag
hi all
vga-cserere szantam el magam es nem tudom milyet vegyek?
32K lenne a plafon
olyan kellene ami ki tudja halytani a full hd-s monitort
milyet tudnatok ajanlani?
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
lsc
nagyúr
válasz novoszath #26504 üzenetére
Ha játszani is akarsz akkor kevés a keret, ha kompromisszumokra hajlandó vagy akkor egy ilyenre gyűjts, jó a hűtése, csendes, az ára sem rossz . A legtöbb játéknál elég , de egy kettőnél már butítani kell hogy normálisan fussanak . Milyen géppel hajtanád ?
Az élet kegyetlen .
-
novoszath
senior tag
-
marcokecelii
csendes tag
helósztok.Vki megmondaná (most vettem észre)hogy mi a különbség az "OC" és a nem "OC"-s videókártyák közt.A nem OC-s azt miért drágább?És melyik az előnyösebb?Löszi
-
Mikee868
tag
Üdv!
Ennél a [link] kártyánál a mem sebességénél mit jelent az hogy x2? Mert szerintem nem jelenti azt hogy 800mhz-en pötyögne. -
XuChi
addikt
bocs 2x ment el
[ Szerkesztve ]
-
XuChi
addikt
Sziasztok.
A gépembe most vettem egy corsair hx450w tápot. A vga egy xfx 9800gtx+ xxx. Az a kérdésem hogy a vga 3d mark közben nyekereg. Ez mitől van??? Egyépként a Thermaltake wr2 420w-al is nyekergett.
[ Szerkesztve ]
-
geprombolo
őstag
válasz novoszath #26504 üzenetére
Ha játékra gondoltál, akkor csatlakozom az előttem szólókhoz. Ha csak videóról van szó, akkor egy olcsóbb kari is megfelel, nekem egy HD3650-esem van, viszi az 1080p-s videót H264-es kódolással (persze hardveres gyorsítással és megfelelő lejátszóprogival, win7 vagy Vista előnyben)
#26514 XuChi Öööö... nyekereg? Pontosabban?
[ Szerkesztve ]
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
marcokecelii
csendes tag
Aham értemm.Én igazából Msi 3850oc vs.msi 3850-re gondoltam itt 2e forinttal olcsóbb az OC-s.Akk ez lehetséges ohgy az utolsó mondatodba tartozik,már most hogy meddig bírjaez a kérdéses csak ne addig míg a gari le nem jár mert már így megjártam :S
[ Szerkesztve ]
-
XuChi
addikt
válasz geprombolo #26515 üzenetére
Hát ezt pontosabban nem tom meghatározni:
Amikor a 3d terhelés mindegy hogy játék vagy teszt vagy furmark megy, a kártyához hajolva ilyen érdekes nyekergő hangot halat magából. Lehet a mosfetek? Vagy a kondik rajta? Anno a 8800gtx is ezt csinálta.
-
varsam
őstag
Nekem a HD3870-es karim csinálja ezt, terhelés alatt hallható, de csak ha közvetlen odahajolok a kártyához, szval engem nem zavar.
Másik topikba már megkérdeztem én is.
Az egyik válasz: [link]
Sok kártya csinálja, nem lesz tőle baja, ilyenek az alkatrészek.[ Szerkesztve ]
-
hitvanyalak
senior tag
Uh köszönöm a válaszokat.
A bios szürkén jelöli a videokártya kemény 8mb memóriáját is és felette az egy giga ramot, nem tudok ezért babrálni rajta, nincs valami olyan program amivel lehetne? meret az intel oldalán is fűt fáírnak, hogy up to sok memory meg a netbook külföldi fórumán is mindenki írja milyen jókat játszik, de annyira nem értek angolul, hogy őket egkérdezzem, ezt az egészet meg akkor nem értem:SA lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
_Toka_
senior tag
válasz hitvanyalak #26524 üzenetére
El tudom képzelni, hogy a BIOS egy másik opciója engedélyezi a memória írását. Konkrétan nem tudom, melyik lehetne az.
-
hitvanyalak
senior tag
Ez valami nagyon alap bios:S a bootolást tudom megváltoztatni kiírja az adatokat, és beállíthatom a jelszót meg az időt. tényleg ennyi:S
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
etnies
senior tag
Sziasztok!
Nekem is vga-s gondom van.
2d-ben tökéletes, 3d-ben bizonyos játékok alatt kikapcsolja a monitort és felpörög a venti, mint bootoláskor a driver betöltéséig.
A kártya egy EVGA 9600GT. Minden kipróbáltam:
új xp, új win7, új driverek, cmos reset, stb. Haver 9800 kártyája tökéletesen működött.Furcsa, hogy míg a Bioshock, Crysis simán elment, az NWN2, Settlers 2 10th, Counter-Strike alatt produkálta a hibát. Volt már valakinek hasonló?
"önmagam hite vagyok magamban"
-
aram01
nagyúr
sziasztok teszteltem a gépem menne e a gta4-el teszt:[ez] fogadott
a videokártyám gainward 9800gtx+ 512mb erre 1,2-nek ismerte fel mit szóltok hozzá?Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
HolyFire
aktív tag
Üdv mindekinek!
Valaki tudja hogy egy HD3870 512 gddr4 memókkal mit bír tuningal? Valamint milyen vidokarira lenne érdemes lecserélni? Most cseréltem monitort és hát full hd felbontáshoz játszani már kevéske lesz....szerintem....
Természetesen nvidia kizárva valamint az arany árú kártyák is....Neeee!!! Csak a rumot ne!!!
-
tibz03
őstag
Valaki erre?
-
jaja1981
addikt
Hát el kell, hogy szomorítsalak.
Hiába adnál több ramot neki, nem lenne jobb.
Ha választanom kéne egy ilyen integrált Intel VGA és egy 1000 éves Gef2 között, inkább az utóbbit választanám, mérföldekkel jobb.
Mondjuk ez a mem kérdés függ a notebook BIOS-ától is, lehet az tiltja le gyárilag, hogy ne lehessen több. -
Reiko
tag
Sziasztok!
Ajánlást kérnék videokártyára a kövi problémához:
van egy 4:3as arányú monitor és egy hdmi-vel csatlakozó 16:9es arányú lcd tv
a jelenlegi Nvidia vidkarival az istenért se sikerült (dualview módban) különböző felbontást beállítani a két megjelenítőnek sőt, bizonyos felbontásokban az lcd szépen becsíkozódott :S
(nekem a sajátomon az Ati kártya megoldja a különböző felbontás problémát)
az illető azt mondta h nyugodtan cseréljem le a vidkarit - kérdés milyenre?
Jó lenne HDMI kimenet, tudásban egy 4830as körüli, árban max 35eFt(lehet h drivercsere is megoldja, de mivel pénzért cserélem le neki ... XDDD)
-
lsc
nagyúr
Milyen felbontásra, illetve van hozzá megfelelő "vas" is . A 4830 jó vétel most, de akár a Sapphire 4850 1 Gb Vapor-x is beleférhet . 4830 van natív hdmi-s kimenettel /akár 1 gigás is/, a 4850-hez meg adnak átalakítót .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
Reiko
tag
Az LCD 1280*720ban menne, a monitor egy régebbi flat 1024*768ban menne.
A vas viszonylag erős C2D 6000es szériás - most nem tudom pontosan - 4giga ram stb ..
Olyan megoldás kell, ami a legegyszerűbb, hogy meg tudjam értetni a kollegával
Ezért gondoltam, hogy eleve HDMI csatis kari és abba csak bedugja a kábelt pl -
lsc
nagyúr
Oda bőven elég a 4830, az 512-es is /az 22 körül van/, az 1 gigás sem sokkal több / 26 körül/ . A jövőre nézve nem árt az 1 gigás, ráadásul nem sokkal drágább . A másik, amiket mostanában vettek 4830 1 Gb-os kártyát szinte mind 800 sp-s volt, úgy meg egy alulórajelezett 4850, egy kis tuninggal eredeti . Mondjuk a 800 sp nem 100%, de nagy rá az esély .
Az élet kegyetlen .
-
tibz03
őstag
Nekem vannak problémáim ezzel: 4830-am van nekem is, és egy 19"-os TFT (1280x1024) és egy egyszerű katódcsöves 55 centis tévé (640x480) van rákötve. Ha a tv-re is ráküldöm a videojelet, akkor a monitoron a felbontást nem lehet 1024x768 fölé állítani. Hogy miért van ez így, ezt nem tudom, de ez már a 4850-emmel és az X1950 Pro-mmal is így volt (ha jól emlékszem).
SZERK:
Egyébként a Sapphire 4850 1 GB Vapor-X k...a jó áron van, az állam majd' leesett. Szerintem kb. messze a legjobb ár/érték arányú kártya pillanatnyilag! Főleg ha itt-ott még 1-2 ezressel olcsóbban is bele lehet futni.
[ Szerkesztve ]
-
morhange
tag
Sziasztok, vennék egy új vga-t méghozzá ezt: http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ProductID=2927
Everest azt írja hogy az alaplapon 1.0-s verziójú PCI-E x16 10.DE csatlakozó van, mennyi az esélye hogy a fent említett vga menni fog vele?
Alaplap neve Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394)
Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest