Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
zsolt1129
addikt
Nem. gigabyte ga-m57 sli s4-es és nvidia chipsetes.
-
zsolt1129
addikt
-
Dashes
őstag
Hűtőt cseréltem a VGA-n, a gép nem indult. Leszedtem a hűtőt, egy kis paszta a mag köré is került. Ez okozhatja, vagy valami más hibát keressek? Leszedtem a pasztát, felraktam kisebb réteget, de így sem indul.
-
bt3000
csendes tag
válasz fagy53 #11970 üzenetére
Elnézést, de csak most tudtam megnézni a hozzászólásod, köszönöm.
További kérdéseim lennének:
1. Ha a 350 -es táppal megpróbálom mi a legrosszabb eshetőség?
2. Ha a 96GT helyett a 88 GT vásárolom (gainward ha jól emlékszem csak 4e -el drágább, mint a GB 96 silent) akkor az kidobott pénz vagy kidobott pénz és még gyengébben is muzsikál?
3. Egyáltalán a Gainward jó választás?
4. Milyen ventit ajánlasz a 96 GT-hez és a 7V-ot, hogy éred el (mindig gyári hűtést használtam, nem értek hozzá)?
5. Ha a BIOS nem enged a CPU- hoz nyúlni (Fujitsu BIOS és tiltva van), egyéb megoldás?Előre is köszönöm.
-
fagy53
nagyúr
válasz bt3000 #12034 üzenetére
A 350W-os táppal nem hal meg a kártya, mindössze annyira leterheli a táp 12V-os ágát, hogy leesik a 12V-os feszültség és emiatt lefagy a VGA, de a gép is.
Igazi gond az lehet, ha a terheléstől a táp tönkremegy, mert akkor nemcsak a VGA, de az egész konfig veszélybe kerül. Ne kisérletezz a 350W-tal!
A 7V-ot meg a Zalman Fanmate 2 szabályozójával lehet beállítani, 5-11V között potméterrel lehet feszt adni a ventiknek Vannak más szabályzók is biztos a piacon, meg kell nézni. Egyébként a legegyszerűbb az 5V-on való használat, mert az kéznél van. -
Csabadin
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne hogy van egy (GECUBE X800XT VIVO) videókártyám, és nem rég jött elő egy olyan hiba vele kapcsolatban, hogy amikor bekapcsolom a gépet egy pillanatra bejön a kép de utána el is tűnik( de közben a 'háttérben' be tölt a windows). Többször újra kell indítanom a gépet mire egyszer is bejön a kép (és akkor is csak akkor amikor az asztalt, a tálcát és az ikonokat tölti már be a gép). Próbáltam már másik VGA kártyát beletenni a gépbe (igaz az csak egy 9200-es ATI) de azzal tökéletesen megy a gép, tehát sajnos a VGA kártya a bűnös.
Légyszives aki tud valamilyen megoldást az segítsen.
Előre is köszönöm a segítséget.
Gépem: ASUS P4C800-E deluxe alaplap, 3,2GHZ proci, KINGSTONE memória, GECUBE X800XT VIVO videókártya,
-
fagy53
nagyúr
válasz bt3000 #12039 üzenetére
Az én passzív Giga 96GT-met most éppen egy AC Silentblade 12cm-es hűti az oldallapra erősítve, de a 9cm-es is jó. A venti márkája jelen esetben nem igazán lényeges, hisz a névleges ford alatt pörög és így nem zajos. Ha a hűtőbordára erősíted, akkor az 5V-os üzem ugyanolyan hűtést eredményez, mint a legjobb aktív ventis VGA!
Egyébként a számítógépben használatos ventik 12V-osak, ezért ha 5V-on működteted őket jelentősen lecsökken a fordulatuk. A különbség az átmérőben van, 8cm, 9cm, 12cm.[ Szerkesztve ]
-
warren
tag
Sziasztok,
érdemes lecserélni egy 128MB Radeon 9200SE Atlantis-t egy 64MB GF4 TI-4200-asra?
(a múltkorában LSC kolléga felhomályosított, hogy a GF4 erősebb, de 64Mb-os verzióban is?)w
Gigabyte GA-MA69GM-S2H;AMD Athlon X2 BE-2350 2100Mhz;Asus HD3650 Top; Dell Latitude D630; Lenovo T430; HP DC5800;
-
lsc
nagyúr
válasz warren #12041 üzenetére
Még egy kis homály ,viszont a 64 mega egy-két játékhoz már kevés lehet . A 9200 se-nek meg szerintem "sok" a 128 mega , tehát lehet olyan , hogy a 4200-on nem indul , az se-én meg elindul , de nem fut jól . Egy 128-as kártya mindenképpen jobb lenne , egy "kicsit" erősebb csippel .
Az élet kegyetlen .
-
warren
tag
Feldobtam a kérdést a 4200-as totyikban is de itt is megteszem :
egy kis moddolással, mondjuk a 64Mb memót lecserélném 128-ra + gondolom egy új BIOS, megoldható szerintetek?
( és máris lenne egy 128-as kártyám )Gigabyte GA-MA69GM-S2H;AMD Athlon X2 BE-2350 2100Mhz;Asus HD3650 Top; Dell Latitude D630; Lenovo T430; HP DC5800;
-
Morris
veterán
-
lsc
nagyúr
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest