Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1@Ku$
senior tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni a problémában. Hozzám került egy Sony Vaio VGN-NNW21SF laptop a következő hibajelenséggel: bekapcsol, a venti felpörög, hdd felpörög, de se kép, se hang. Cmos reset volt, memória teszt volt, külső monitoron se nagyon akarja az igazságot. Az illető, akitől hozzám került, azt mondta, hogy egyik este bekapcsolva hagyta a notit, mert dolgozott rajta és úgy maradt, majd reggel már nem volt kép. Megsült, alaplap, vagy kijelző hiba a valószínűbb?
Előre is köszi a válaszokat! -
z0d1@Ku$
senior tag
válasz anonimus25 #31904 üzenetére
Szia, tedd fel a kérdést ebben a topikban [link], ott biztosan tudnak segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz Lookingglass #33430 üzenetére
Nem lehet, hogy valami simán csak elállítódott és nem kapcsol át automatikusan a külső kijelzőre? Win+P kombinációra se csinál semmit?
Nem kötekedésből kérdezem, csak hogy kizárjunk minden lehetőséget -
z0d1@Ku$
senior tag
válasz Lookingglass #33433 üzenetére
Hm. Akkor lehet hogy egy kijelző cserét kéne megpróbálni. Vagy ez nem játszik?
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz Lookingglass #33437 üzenetére
Vannak itt páran akik sokkal olcsóbban tudnak kijelzőt keríteni neked, és megbízhatóak is.
Az oké hogy asztaliként is jól funkcionál de gondolom nem azért vettél laptopot hogy betört kijelzővel használd. Nooffense ez egy viszonylag jó gép még ha lenovo is.
[ Szerkesztve ]
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz Lookingglass #33445 üzenetére
Először azt írtad tönkre ment. Ha mégse ment tönkre, akkor próbáld ki hogy ugyanazzal még ad-e képet ha visszarakod bele. Tuti jól lett telepítve az a windows a vinyóra?
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz carlos043 #33451 üzenetére
Nekem Z500 van, az is a listában van hogy nem ajánlott, mégis lassan egy éve Win10 van rajta. Egyedül az Intel HD4000 driverével szórakoztam, de azt is megoldottam.
Amúgy is felteszi a win10 a maga által gondolt drivereket (ebből van szívás), szóval az instant kikapcs.[ Szerkesztve ]
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz DonThomasino #34284 üzenetére
A boot időn nem fog gyorsítani a több ram. Ha jól tudom, ebbe max 16Gb ramot lehet pakolni.
[ Szerkesztve ]
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz BUZZLGHTYR #34334 üzenetére
Nem lehet
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz marquuard #34388 üzenetére
Ha ilyen alapdolgokra kell, akkor értelmét veszti az i7 szerintem, a hőtermelés előbb utóbb kinyírná a masinát, a folyton járó venti pedig böngészés közben nagyon bosszantó tud lenni (engem már egy 2. generációs i3 hűtése is az őrületbe kerget, pedig csak néhányszor kapcsol be), én nem kockáztatnék, de ez saját vélemény
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz kdavid23 #34472 üzenetére
Dell topikban már próbáltam, de ahogy nézem, ott az ilyesmire nem nagyon reagálnak.
Van a családban két Dell (E7440 és E6430), mindkettő néha lecsatlakozik a wifiről tök random és nem nagyon jövök rá a megoldásra. Asus RT-N18U router van itthon, de nem valószínű hogy annak lenne baja, mivel ezeken kívül még legalább 6 gép és 8-9 telefon csatlakozik folyamatosan és egyik sem produkálja ugyanezt, minden más gépen folyamatos netkapcsolat van. A driverekkel is próbálkoztam, de akármelyiket rakom fel, ugyanaz a helyzet, mindkettőn a kedvenc és imádott win10 van.. Valakinek van valami ötlete? -
z0d1@Ku$
senior tag
válasz mailroy #34672 üzenetére
Ha az adatlap szerint Win10 volt rajta, vagy a számlán esetleg (papírjain is Win10 van), akkor vidd vissza. Ha nincs feltüntetve számlán, akkor mielőtt visszaviszed, telefonon érdkelődd meg hogy miért nem úgy van ahogy lennie kéne. Ha azt mondják bocsánat igazad van, akkor vissza nekik, ha azt mondják hogy azért van win10 feltüntetve, mert nem foglalkoznak a dolgokkal rendesen és csak odahánynak valamit és ők ezzel nem tudnak mit csinálni (gyakori), akkor csinálj egy usb-s telepítőt windowsból, és telepítsd fel
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz bokosjani #34752 üzenetére
Ha nagyon rugalmas a kijelző teteje, akkor nem az lesz a legnagyobb problémád hogy összekarcolódik a kijelző, hanem hogy ha valami egyszer kicsit is megnyomja, egyszerűen bereped. Naponta szállítom válltáskában a gépem, a billentyűk eddig nem karcolták meg. Ha nagyon félted, rövidáru boltban vegyél egy félméteres szövetet és vágd méretre és kész.
[ Szerkesztve ]
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz maxika2004 #35036 üzenetére
Mi a hiba, vagy hibaüzenet? Ennek hiányában nehezen lehet segíteni
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz maxika2004 #35038 üzenetére
Próbáld meg az eszközkezelőben törölni az egészet, és utána manuálisan felrakni a drivert, akkor mit csinál.
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz Willie #35087 üzenetére
Nem hiszem hogy gagyi. A Crucial is a Micron egyik almárkája ha jól tudom (majd kijavítanak), és az nem a "gagyi" oldal. Egyébként meg, ha odafigyelsz, akkor az ssd is lehet hosszú élettartamú, ezek már rég nem azok az eszközök mint a megjelenésüknél. Jóval tartósabbak. Mindenről legyen mentésed és kész
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz YASKATIR #35207 üzenetére
Igen konkrétan tudom. Ha ekkora benchmark fan vagy és elhiszel mindent az ilyen oldalaknak, akkor te vagy a marketingesek kedvenc típusa, akinek bármit el lehet adni számokkal. Egy használt i3-assal ezerszer jobban járna, ami nem U végű..Attól még hogy a barátnőd használja, ne vetess meg vele ilyen vackot. én is i5-tel szerelt gépet vettem a oáromnak, hiába alig használja erőforrásigényesebb feladatokra..előre kell gondolkozni.
[ Szerkesztve ]
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz YASKATIR #35210 üzenetére
Válaszoltam a kérdésedre, de ha te ragaszkodsz a saját véleményedhez, én pedig a sajátomhoz (tapasztalatokra alapozva), akkor teljesen mindegy mit mondok, vagy mit mond az, aki évtizedek óta laptopokkal foglalkozik ..Vedd meg akkor azt a gépet, szuper lesz minden vele eltöltött óra (amíg értelmesen lehet használni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Milyen TV-t vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- ÚJ HP 250 G9 /2027.11.06. GARANCIA/INGYEN FOXPOST/12th Gen Intel Core i3-1215U/512GB NVMe SSD
- Macbook pro 2020 M1 13"
- Újszerű, gyári garanciális ultrakompakt HP Pavilion Aero 13 6 magos Ryzen 5 processzorral, 970g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest