Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
Megjött a Lenovo B590-es, raktam rá op. rendszert és a drivereket. Ami viszont érdekes, hogy nem volt CD a driverekhez, és ezt a netről kellett leszedni egyenként. Ez még nem is lett volna probléma, viszont Win7-et raktam fel, aminél addig nem lehet netezni, ameddig nincs fent a lan driver. De net nélkül hogy szedi le az ember a netről a drivert? Másik gép nélkül nem tudom hogy oldottam volna meg.
-
Dinter
addikt
Üdv!
Itt van nálam egy Toshiba C650-es, újrakéne telepítenem rajta a Win-t. Ezzel annyi a probléma, hogy a nyilak nem működnek, így nem lehet kiválasztani, honnan bootoljon. A capslock is folyamatosan világít. Ez így reménytelen, mi?
-
Dinter
addikt
Üdv!
Egy Lenovo B590 laptop nem akar bebootolni, Lenovo feliratnál megáll. Mit lehet vele tenni? -
Dinter
addikt
Úgy sikerült megoldani, hogy bejött a Lenovo logo, és állt, írva, hogy a normál indítás megszakításához nyomj Entert. Na én ilyenkor hiába nyomtam, semmi sem történt. Aztán újraindítottam, és még amíg csinált valamit, úgy az Enterrel sikerült is megnyitnom a bios-t, és pendrive-ról helyreállítanom.
-
Dinter
addikt
Sziasztok.
Van egy Asus N551JW-n, hozzá SonicMaster külső mélnyomó. Tökéletesen működött, aztán egyszercsak kaptam egy BSOD-ot, ami után nem volt hang, így újra kellett rakni a Win-t. Most van hang, viszont a mélnyomó nem működik. Érzékeli, ha csatlakoztatom, de ha a fülemhez rakom az alját, csak elektromos zajt hallani. Mi lehet a baja?
-
Dinter
addikt
Sziasztok.
Az Asus N551JW-m jobb oldali hangszórója kicsit halkabb lett, és elkezdett recsegni. Illetve még régebben egyszer kaptam egy kék halált, ami után nem volt hang. Azóta a laptophoz adott mélnyomó csak recsegő hangot ad ki.
Ez jól sejtem, hogy hardveres hiba lesz? A driver újratelepítést már próbáltam. Tavaly augusztus végén vettem, tehát gondolom van még rá gari (azt hol tudom megnézni, hogy 2 vagy 3 év? MM-től vettem neten). A kérdés: megéri-e gariztatni? Három aggodalmam van efelől:
- kell a gép, nem tudom mennyi időbe telik egy ilyen.
- kifutott már a széria, ha jól látom, ha nem tudnák megcsinálni, nem tudom mi lenne
- raktam bele RAM-ot, és SSD-t, a RAM-ot még csak ki is tudnám szedni, viszont az SSD a DVD író helyén van, és az elég nehéz lenne, nem tudom, hogy szólnak-e miatta.Ti mit mondanátok?
-
Dinter
addikt
Sziasztok.
Az mitől lehet, hogy feladatkezelőben 100% a lemezhasználat, annak ellenére, hogy a feladatok lemezhasználata nem indokolná ezt, aztán lemegy? HDD-ről van szó.
-
Dinter
addikt
Üdv.
Véletlen az USB-be dugtam a jack dugót, gép egyből leáll, Windows nem tud bebootolni. Mint kiderült, megváltozott az SSD betűjele E-re, fájlokat kilistázta, amik voltak, átállítva C-re, gondolvan megoldja a gondot. Nos utána megint visszaállt a másikra, de már dir-elésnél kikapcsolt a gép. Most már bekapcsolni sem tudom, mert betöltésnél egyből kikapcsol. SSD-t nem igazán tudom kiszedni (még), mert optibayben van. SSD-nek annyi? A gép többi része ugye nem károsult?
-
Dinter
addikt
Üdv.
Az, hogy a laptopom először csak 95%-ig töltött fel, mostmár meg csak 94-ig, azt jelenti, hogy lassan tönkremegy az akksi?
-
Dinter
addikt
Sziasztok.
Ismerősömnek van egy Lenovo Y530-a, az a baja, hogy a numpad 7 és 9 mást ír/csinál, mint amit kéne. Hangerőt állít, Caps Lockot kapcsol, stb. Próbálta már a könnyű kezelést állítani, numpadot ki-be kapcsolni. Valaki tudja esetleg hogy lehetne megoldani?
-
Dinter
addikt
Sziasztok.
Az Asus N551JW-m akksija eléggé megbolondult. Egy ideje elkezdte csinálni, hogy rossz töltöttséget jelzett ki. Aztán amikor maxon volt, akkor is sárgán villogott, mintha mindjárt lemerülne, és nem töltődne egyáltalán. Ekkor elvileg ilyen 44mWh volt elérhető az 56mWh-ból. Mostanra már felmegy 99%-ig, viszont csak 36mWh-ig lehet feltölteni. Teljesen megfog halni, vagy itt megáll? Normális, hogy ilyen gyorsan elhasználódott? Most augusztusban lesz 2 éves, szinte végig töltőről használtam.
-
Dinter
addikt
válasz MaxxDamage #37844 üzenetére
-
Dinter
addikt
válasz blue_23 #37848 üzenetére
Már csináltam egy párszor, de ahogy írtad, egy napon belül ugyanúgy elkezd villogni.. és elég siralmas a helyzet, mivel naponta csökken az elérhető kapacitás.. Nem lehet valahogy megállítani a folyamatot?
Illetve egyszer amikor nézegettem a garanciát, mintha azt írták volna, hogy az akksira csak 1 év van, de viszont már nem tudom hol láttam ezt. Ezt tudja valaki, hogy így van-e?
-
Dinter
addikt
Sziasztok.
Már egy ideje haldoklik a notebookom akksija (Asus N551JW). Nem elég, hogy az egyik cella teljesen meghalt, de a maradék 36 ezer mWh-ból is 10 ezernél kikapcsol. Ezt a 10 ezret nem lehetne még valahogy működésre bírni?
-
Dinter
addikt
Sziasztok!
Haldoklik a notebookom akksija, és töltőn olyan forró, hogy kb. 3 mp-ig tudom rajtahagyni a kezem. Ez normális?
-
Dinter
addikt
-
Dinter
addikt
válasz MaxxDamage #38382 üzenetére
Semmi. Már a berakáskor is alig akart bemenni, most szerviz miatt vissza kéne állítani eredeti állapotra.
-
Dinter
addikt
válasz MaxxDamage #38384 üzenetére
Viszont ezekkel nem tudom sehol sem megfogni.
-
Dinter
addikt
Szerintetek megérné a rossz hangszórók miatt a gép szétszedésével szenvednem? Ugye beragadt a HDD caddy, van bent pluszban SSD és RAM, illetve lehet rámondanák, hogy szétszedtem és nem csinálják meg.. cserébe ha sikerülne és vennék egy új akksit, lenne egy hibátlan laptopom. Szerintetek?
-
Dinter
addikt
Sziasztok!
[link] ezt mennyire nehéz SSD-vel és RAM-mal bővíteni? Szét kell szedni az egészet, vagy csak egy fedelet?
-
Dinter
addikt
Sziasztok!
Amazonról megéri akksit venni? (vagy ahogy látom, Aliexpressen még olcsóbb, ráadásul 2 év gari ott)
[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
Sziasztok!
[link] Ebbe nem lehet utólag HDD-t is tenni az SSD mellé?
-
Dinter
addikt
Sziasztok!
Sima notebookba be tudok rakni ilyen merevlemezt?
[link] -
Dinter
addikt
Sziasztok!
Egy Asus N551-JW notebookom van. Eredeti akksival is max 2-3 órát bírt, most utángyártottal másfelet pl. filmnézésnél. Meglepődve szoktam olvasni, amikor ilyen 7+ óra üzemidőket írnak a laptopoknál. Ez a dedikált videókártya miatt van vagy mi fogyaszt ilyen sokat?
-
Dinter
addikt
válasz MaxxDamage #39460 üzenetére
Jobbklikk a hangerőn> Hangok, vagy vezérlőpultból kikeresve, itt szerintem be tudod állítani:
[link] -
Dinter
addikt
Üdv!
Egyik nap annyit vettem észre, hogy kihajtásnál kattog a laptop a jobb oldalnál. Sokáig nem tudtam mi, aztán észrevettem: [link]
Amit azért nem értek, mert soha sem volt leejtve, tehát nem törhetett el. Szervizben volt, ahol hangszórókat cseréltek. Lehet, hogy ott törték el, de ezt nem vettem észre, legalább csak 1 hónappal utána. Mit tudok vele csinálni? Elég idegesítő -
Dinter
addikt
Sziasztok!
Egy eredetileg 19.5V 3.34A töltőjű laptopot tölthetek ugye 19.5V 2.31A töltővel csak lassabb lesz, nem lesz baja?
[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
A notebook-omon eltűrt a kis műanyag rész, ami a töltőfoglalatot odatartja a foglalathoz, ezért benyomódik amikor bedugnám a töltőt és nem tölt. Szétszedtem, próbáltam pillanatragasztóval visszaragasztani, de nem fogta meg. Hátulról kitámasztottam, az tartotta egy ideig, de kezd kilazulni. Hol tudnám ezt BP-n megcsináltatni? Bármelyik szerviz javít ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Xbox Series X|S
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Le Mans Ultimate
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Maps
- Szólánc.
- További aktív témák...
- ÚJ HP 250 G9 /2027.11.06. GARANCIA/INGYEN FOXPOST/12th Gen Intel Core i3-1215U/512GB NVMe SSD
- Macbook pro 2020 M1 13"
- Újszerű, gyári garanciális ultrakompakt HP Pavilion Aero 13 6 magos Ryzen 5 processzorral, 970g
- Új állapotú HP Pavilion 15 colos laptop, még 14 hónap garanciával
- Lenovo G505 alkatrészek - alkudni lehet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest