- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RIOS Gépház: Új formázási lehetőség a fórumon: spoiler tag
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Átlátszó fém
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
válasz
laca891 #37332 üzenetére
Szerintem kéne. De ezt honnan tudom meg egy laptop esetében?
Ennél a laptopnál már alapból a számozásnál elvesztem (l500 van core 2 duokkal is, és i330m-el is).
A chipset szerintem támotaja, de össze kell tennem hozzá, hogy leellenőrizzem mi is van benne.Az alaplapra NSWAA 1.6 bios matrica van téve (és én is 1.6-os bios-ra emlékszem), illetve még egy u22 8 a88 van alatta.
-
SKyle
tag
válasz
laca891 #36148 üzenetére
Laca, Papooo
Köszi a gyors választ!
Laca: ahogy Papo irta a W7 serialom érvénytelen lett az upgrade során, szóval akkor milyen serial-t adjak meg W10 telepítéskor? Vagy ne adjak meg?
Ha jól tudom (amúgy a lányomé a laptop) nem MS userrel (Outlook, Hotmail) volt használva a laptop, hanem helyi bejelentkezéssel (Gmail cím)... -
Penguin95
senior tag
válasz
laca891 #35535 üzenetére
Én nem ajánlom a Conductonaut-ot, ha nem használtál még korábban hasonló pasztát. Ez ugyanis kb. folyékony fém, amiből ha csak egy csepp rossz helyre kerül, zárlatot okozhat. Rossz helyre pedig könnyen eljut, mivel nagyon könnyű túl sokat felvinni egyszerre, és emellett még nagyon híg is. Továbbá nem mindegy, milyen fémmel érintkezik, mivel az alumíniummal például nem bánik jól, réz esetén viszont használható. Hőfokot tekintve ugyan nagyon sokat tud segíteni (5-25 fok, attól függően, min használod), de annyi nehézséggel jár együtt, hogy én nem szoktam javasolni. Az MX-4 egy teljesen jó paszta, szerintem maradj annál. Ha pedig mégis szeretnél egy kicsit jobbat, akkor Thermal Grizzly-ből a Hydronaut-ot tudom ajánlani. Évek óta ezt használom laptopokhoz, asztali gépekhez, és nekem nagyon bevált. Van még az eggyel jobb Kryonaut is, de azt kicsit nehezebb kezelni, és drágább is, cserébe kicsit jobb csak hőelvezetésben.
-
SP4C3
veterán
-
dugo_
veterán
válasz
laca891 #34058 üzenetére
Igazából ennyi pénzért sem éri meg, sőt.
Tuti nem magyar garanciás (bár egy Telemax-szal mennyivel lenne előrébb az ember?
), nemzetközi bill van ráírva, szóval valahonnan Európából van összekummantva ilyen-olyan okos úton.
Lehet a románokhoz küldözgetni garival, aztán vagy megjavítják Bukarest-alsón egy zugszervizben vagy nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Gitáros topic
- Túra és kirándulás topic
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Építő/felújító topik
- Politika
- Vigneau interaktív lokálblogja
- EA Sports WRC '23
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest