- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
válasz
#63761920 #30821 üzenetére
Na akkor jól emlékeztem :-) sajnos ez a laptop nem támogatott friss oprendszeren. Én a start minden program launc managerből az asztalra kiraktam egy parancsikont, és ott kattintottam be a wifit. Jobb megoldást erre nem tudok jelenleg. Na meg ismerősöm gépe volt, ő meg tud vele így élni.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
#63761920 #30805 üzenetére
Gyártó honlapjáról leszedted a drivereket? Nekem úgy rémlik hogy korábban mikor találkoztam ilyennelk, akkor a fujitsu-nak a hotkey appját lekellett szednem ,és a fizikai gombbal engedélyeznem kellett a wifi adaptert. Utána már ment. (De lehet tévedek) Nem vagyok biztos a adapter típusában.
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
#63761920 #29675 üzenetére
A videólejátszás alapértékeit (fényerő, kontraszt, élesség, telítettség,gamma, stb...) elvileg külön lehet állítani a vga kezelőfelületén. Intelnél legalábbis, AMD/ATI cuccon nem tudom,mert nekem sose volt, de valószínűleg ott is ugyanez van a CCC-ben.
Szóval ott is tudsz tenni ellene, esetleg a kodek beállítása nem az igazi.És még mindemellett a lejátszó programban is tudsz állítgatni.
Az a baj,hogy nem látom,így nehéz megtippelni, hol kellene piszkálni, hogy megjavuljon.Amúgy milyen laptop?Egyébként nem narancsos? (Word, böngésző,stb...)
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
#63761920 #29671 üzenetére
Szia!
"Gyors internetoldal betöltéshez, a processzor:
- mag számnak; (2,4)
- száll menyiségnek; (4,8)
- vagy a sebességének; (1,5-4Ghz)
Köze van?"Igen.
"A film lejátszásnál mi az a narancsos felület a film előtt?
A 1080p film részlet gazdag, látni az öltöny halszálka csíkozását,
de olyan mint a rossz kamera sötétbe narancsos."Minden lejátszóprogrammal ilyen? Vagy csak VLC-vel?
-
netzoli
tag
válasz
#63761920 #28244 üzenetére
Én javaslom az intel oldalát, ahová beírod a megfelelő cpu modellt, majd kicsit legörgetsz és megkeresed a 'Sockets Supported' mezőt és megnézed mi van odaírva. Pl. [link] ebben az esetben egy I7-5500U-ról van szó és itt a FCBGA1168 szerepel, ami bizony forrasztva lesz. Tapasztalataim szerint, ahol 'U'-ra végződik a CPU modell, az nem cserélhető.
-
válasz
#63761920 #28244 üzenetére
https://www.quora.com/What-are-the-differences-between-U-M-QM-MQ-and-HQ-processors-of-Intel
U=Dual Core
M=Socketed
Q=Quad Core
H=SolderedHa ezt a betűt látod a proci megnevezésében, akkor az bele van forrasztva szépen alaplapba ... ez egy baromság, nem tudom mire jó ... hogy 1mm-t vékonyabb legyen a notebook? :S
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
#63761920 #28237 üzenetére
Helló
Most egy T4400 van a laptopban, amire kell úgy érzem megfelel és esetleg
ha le szeretném cserélni milyen hátrányom lehet egy integrált processzoros
laptop vásárlása esetén a processzor erősítésén kívül?Eggyel több bga van a lapon igy eggyel több a hibalehetőség ...nem tartom jó megoldásnak az integrált procit. és van is velük probléma , mikor eléri azt a pár éves életkort amire tervezték .
-
MurdR
veterán
válasz
#63761920 #16439 üzenetére
Ez elég rosszul hangzik. Igazából mi jó a laptopban?
Melegedés: leget hogy csak pasztáztatni kell. ~3k
Lehet, hogy heatsink csere. ~4-5k
LCD lehet hogy ~2k, lehet hogy ~8k.
Töltő ~3-7k.
Töltőcsati: típust nem ismerem, lehet hogy alaplapcsere nélkül nem megoldható: ~10k.
Ehh.Megy pü.
-
MurdR
veterán
válasz
#63761920 #11201 üzenetére
Haver vitt oda egy notit tisztíttatni, megcsinálták
Vagy ha van egy kis időd utazni akkor a Lehelen a csarnokban van egy bontó, elég normális fószerekkel, sokmindent vettem már ott. Ök tutira értenek hozzá. Ha a googleba beírod hogy Lehel csarnok pc bontó akkor kidobja találatként.
(Tényleg korrektek, mindigsegítőkészek voltak velem szemben, múlt hét előtt vittem vissza egy hibás tápot, szó nélkül cserélték.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged