- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi91
aktív tag
A Sygic-el nekem nincs személyes tapasztalatom, így nem tudok róla mit mondani. Azt tudom, hogy a Wayteq-k hivatalos szoftvere....., de mivel tényleg könnyű beállítani a navi indítási helyét így jó formán azt rak rá az ember amit szeretne
Szerintem nálad a Sygic vallott kudarcot nem pedig a Wayteq. Esetleg nem volt megfelelően beállítva a géphez vagy nem volt elég műhold a pontos helymeghatározáshoz
-
törölt tag
Én e tekintetben maradi vagyok, egy E72-t használok a mai napig. Ezek a tapifonok annyira nem jöttek be és szerencsére van kit simogatni helyettük
Annak ellenére, hogy tudom, hogy feketén -fehéren 1x-ben megoldható de pl a TMC-t csak roaminggal tudnám használni, ami a fő szempont a mostani készülékcserénél. Gondolkodtam abban is, hogy vásárolok egy telefont amit úgymond csak erre használnék, de akkor már sztem egy profi navi jobb vétel, mivel árban már nem lenne akkora különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest