Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fenyo

csendes tag

válasz fenyo #852 üzenetére

"Mondjuk én nem szarom le, te pedig kaptál 3 nap kitiltás warezre buzdítás miatt,"
    Óóó, most aztán nagyon megbüntettél... :D
    Látom te is hatalom-mániás vagy.
    ...Hiába, az emberek nagyja tényleg megrészegül a hatalomtól, pontosan ezért nem való neki.

"lesz időd gondolkodni a tiszteletről meg a szerzői jogokról is. - Bog"
    Te nekem ne papoljál a szerzői jogokról...
    Aki kicsit is tájékozott, az pontosan tudja, hogy a "szerzői jogok" védése az PONT NEM a szerzők jogainak védelméről szól.
    A szerzők megkapják fixen a maguk kis pénzét, aztán utána az igazán nagy pénzeket pont azok kaszálják le, akiknek aztán az ég világon semmi közük nem volt a termék előállításához.
    És persze ezek bújnak a "szerzői jogok" mögé, féltik a kiskirályságaikat, a nagy pénzeiket, miközben ők maguk kizsákmányolják a szerzőket, és a vevőket egyaránt.

Eleve milyen igazságtalan dolog az, hogy valaki 1-szeresen megdolgozik egy termékkel, és utána ugyan azt a terméket eladja 100000 embernek ugyan azért a pénzért! És extraprofitra tesz vele szert.
    Képzeld el, hogy az asztalos csinál egy asztalt, és ugyanazt az 1 db asztalt eladja 1000 embernek. Nem érzed benne, hogy ez mekkora átverés?

És azzal, hogy egyes rétegek lewarezolnak valamit az ég világon senkinek sem ártanak!
    Enyhén szólva is csúsztatás a warezolást a lopáshoz hasonlítani, mivel a lopásnál amit elemelnek, azaz eredeti gazdájának már nem lesz meg, nem élvezheti a terméket, míg a software esetében ugyanúgy megmarad az eredeti gazda számára is!
    Akinek nincs pénze megvenni ezeket a drága dolgokat, az amúgyse venné meg, tehát bevételtől elesésnek tekinteni megintcsak csúsztatás.

És mondom mindezt úgy, hogy magam is programozó vagyok!

Te meg ezeken gondolkodj el!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés