Hirdetés
- No Voice in the Galaxy
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM43
őstag
válasz
olika78 #8649 üzenetére
Régebben én is jártam így valamelyik Wayteq-kel (talán pont a 985-tel). Úgy oldottam meg, hogy a residentflash-ben levő (a nevét sajnos nem tudom) ini fájlba kézzel írtam be a navi program elérési útját. A pontos szintaktikára nem emlékszem, de egy kártyára tett bármilyen programmal ki tudod meg lehet nézni.
-
olika78
csendes tag
válasz
wihar123 #8648 üzenetére
A win10 látja, mint cserélhető 8 gigás eszközt. Másolok rá akármit(txt, igo), kábelt kihúzom, az eszköz működik. Tallóznám az igo exéjét, vagy a szöveg olvasóval a txt-t és mintha üres lenne 8 giga.
USB kábelt visszadugom, win10 látja a 8 giga belsőt, igo, txt rajta van.
Ugyan ez egy 32 gigás sd kártyával működik. Arról fut az igo is.
Az sd kártya és a 8 giga is FAT32-re van formázva.
Hétvége óta ez a második vadi új gps, ami nem működik, egyet már visszavittem.
WinCe 6.0-ás a gps. -
olika78
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Wayteq985BT navival kapcsolatban.
A saját 8 GB-os belső memóriáját nem olvassa, a windows látja és írja mint USB storage. Az SD kártya működik.
A szerkezet vadi új. -
-
Szancsó
aktív tag
Ok, köszönöm, akkor el is búcsúzom tőle: a környéken már elég sok forgalmi rend változás volt - a Sygic lekövette, de az iGo már használhatatlan.
Mondjuk az sem elsőre jánlotta fel a térkép frissítéseket - nem tudom mitől függ. Rápróbáltam és nem volt semmi, majd 1 óra múlva már igen. -
Szancsó
aktív tag
Sziasztok!
Az iGo SzülinApp térképe frissíthető valahogy? Programon belül nem találtam rá lehetőséget - gyanítom nem is lehet.
Sygic is fent van, csak tervezésnél néha nem ártana megnézni "különvéleményt" is és az iGo térképe már eléggé elavult (a Google pedig navigációra nekem nem vált be). -
wihar123
aktív tag
válasz
LamerGyuri #8634 üzenetére
Köszönöm nem.
Az ifjúság érzés dolga, lehetsz 100 is, "jólfelálló" tehetséggel... -
akyyy
senior tag
üdv. volt régen egy miop c320-as készülékem de már nincs meg...
a lényeg, hogy állítólag ment rajta az igo, meg winCE, amivel akár játékokat, sőt, transport tycoont lehetett futtatni
szeretnék venni egy új készüléket, amire szintén lehet tenni winCE-t (bár elvileg gyárilag rajta van), és akkor lehetne rá IGO-t, meg bármit tenni, ugyanúgy, mint a régin... csak ha kicsit erősebb lenne a vas, esetleg rendelkezik bluetoothal, kamerával, az nem lenne rossz
jöhet privábta is az üzenet. még csak készüléket keresek.
-
wihar123
aktív tag
válasz
LamerGyuri #8629 üzenetére
Sziasztok!
A telód google fiókjába belépve, ez elkerülte a figyelmed:
[link] -
LamerGyuri
senior tag
válasz
PLaci58 #8628 üzenetére
Célhardver, navigáció és kamera, szóval a szoftver sajnos adott.
Elég korlátozott a szoftveres hozzáférés; hiába fogadom el vagy nem, következő indításkor újra arcomban az üzenet. Visszaállít mindent engedélyezettre ÉS még meg is kérdezi.....elég bosszantó.
Túrom tovább a netet; ebből szerintem root lesz -
PLaci58
addikt
válasz
LamerGyuri #8620 üzenetére
Úgy, hogy veszel egy rendes telefont.
Ez a google adatgyűjtő funkciója.
Első körben le kell tiltani a google play és minden google programot.
Viszont ezek meg tiltják a kommunikációt, tehát nehézkesen talál hálózatokat, GPS vevő mintha eltünne ...
Jól ki van ez találva
Felejtsd el az androidot és nyugodtan alhatsz -
b3n1t0
csendes tag
Sziasztok,
frissen vásárolt MIO Spirit 7500 LM hiába talál GPS jelet, az időt és dátumot nem frissíti, újraindítás után alapra állítja időt/dátumot. Van ötletetek mi lehet az anomália oka?
Köszi előre is.
-
wihar123
aktív tag
válasz
LamerGyuri #8623 üzenetére
Olvasd újra, valami elkerülte a figyelmed...
-
wihar123
aktív tag
válasz
LamerGyuri #8620 üzenetére
-
-
torboszlo
csendes tag
Sziasztok 2 din fejegységhez keresek valami gps progit amit ra tudok tölteni javaslat esetleg
-
Dvix
senior tag
értem
Navigációs készüléket értsed már te is
Készüléket és látom h erre iGO Primo az egy...nem épp jó dolog. nah.
Ráadásul az élettartamos frissítéseket milyen készülékehez adják startból? A Navon-hoz... AKÁRHÁNY ember véleményét olvasom mondják, hogy még a kódot se tudják aktiválni a géphez, nem hogy a géppel létezni.
-
Dvix
senior tag
Sziasztok most készülök navigációt vásárolni, erre csak azt tudom kivenni az iGO Primo- oldaláról, hogy ez nem telepíthető SD- kártyára csak telefonra.....mi van?!
Szóval kell nekem egy androidos GPS, ok. Amibe úgy is kell SD kártya mert ezeknek egyiknek sincs semmi háttértáruk. Gondolom a Google fiókomhoz van kötve a vásárlásom.
Nézem az oldalt, 9K-ért adnak egy iGO primo Nextgen-t, héber nyelven?! Mi van?!
ok nézem, sima iGO... iGO Navigation-t a Store ban. Ott azt írják h frissítés vészesen lassan érkezik hozzá.
Gyerekek most komolyan mi folyik itt?
Folyamatosan kapja az egy csillagos értékeléseket, meg a hülye válaszokat, angolul/magyarul a nép amivel semmit nem tudnak kezdeni. -
kopogo
tag
hello
adott 1 navon gps IGO 8.3 van rajta amikor az utcát választom ki akkor újra indul a készülék.Találkozott már valaki ilyennel?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Európai fix traffipaxokat POI vagy hasonló formátumban honnan lehet letölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- Medence topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- További aktív témák...
- Logitech g920 F1 kormánnyal
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest